400tl ye kaskosunu yaptirdim 6 kere cam kirilmasi 4 kere sivi temasi calinma yanma yuksek voltaj herturlu seyde ya degisim yada tamir iphone 6 yida ordan almistim 4 kere kirdim 4 kere cam degistirdiler ve garantisi bozulmuyodaBen mesela ipad mini3 almıştım. Jailbreak mevzusu sordum. Dediler ki" sen merak etme sen bize jbli ver ben onu hallderim dedi" ben şok oldumbu yüzden her türlü alışverişimi teknosadan hallediliyorum.
![]()
Nereden bulacağım şimdi ben bu cihazı yaYok cidden kabul etme sana bedavaya vermiyorlar ki kabul ediceksin. Verdikleri taahhütte dursunlar
Nereden bulacağım şimdi ben bu cihazı yainsanda sinir bırakmadılar heves bırakmadılar
Hayır vermiyorlar türk telekoma sordum elimizde var ama veremeyiz yeni sipariş açmamız gerek hafta içersinde gelir diyorŞimdi vermiyorlar mı cihazı ?
Hayır vermiyorlar türk telekoma sordum elimizde var ama veremeyiz yeni sipariş açmamız gerek hafta içersinde gelir diyor
Hayır vermiyorlar türk telekoma sordum elimizde var ama veremeyiz yeni sipariş açmamız gerek hafta içersinde gelir diyor
Stokta yok(muş)Niye veremiyormuş ?
Hepsini yanaklarından öpün...Stokta yok(muş)![]()
Tekirdağda tam tersi siyah var gold yokgold rengi bulursun siyahda cok yoğunluk var
Bnede siyah istiyorum nabıcazgold rengi bulursun siyahda cok yoğunluk var
bende sıyah istiyom ama gold alacamBnede siyah istiyorum nabıcaz![]()
Gidip teknosadan alin 2 haftadir dilimde tuy bitti her renk var stokta var herturlu var![]()
Neden öyle bişey yapmayı düşünüyorsun ?bende sıyah istiyom ama gold alacam
beklemek istemiyorum gold varsa alıcamNeden öyle bişey yapmayı düşünüyorsun ?
Tekirdağ teknosada hiç birşey kalmadı yalnız 32 plus mat siyah iki adet kald
Kriterlerinden biraz bahsedersen daha kolay yardımcı oluruz ama sana şöyle açıklayayım alıyorsan hep en güncelini al zaten apple uzun ömürlü ikiside üzmez ama en günceli en iyisidir (şahsi görüşüm)İphone 5s kullanıyorum telefonumu yenilemek istiyorum. Sizce İphone 6s plus 128 mi yoksa iphone 7 128 mi ?
Çok değişik bir iş büyük şehir değil diyemi öyle acaba izmirde sıkıntı yok vatanada sordum media marktada stok sorunu şimdilik yok diyolar
Tekirdağ BüyükşehirÇok değişik bir iş büyük şehir değil diyemi öyle acaba izmirde sıkıntı yok vatanada sordum media marktada stok sorunu şimdilik yok diyolar