• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba İphone 6s plus 64gb modeli kullanıyorum alalı 1 yıl oldu ilk çıktığında almıştım şimdide iphone 7 plus 32gb modeline geçmeyi düşünüyorum sizce geçmelimiyim yoksa iphone 7s veya 8 i mi beklemeliyim çok kararsız kaldım ek ücret ödemicem telefonu geri verip üst modeli alıp taksite devam edicem ?
Ek ücret ödemeden nasıl olacak ?
8 i bekle bence

Iphone 6s 32 gb versiyonunu pazar gunu gitsem zorlucenter da bulabilir miyim ? Gidipte geri donmek istemiyorum

o değilde 2 senedir 6&6 Plus konusuna zar zor yapılan mesaj sayısını biz 1 ay bile olmadan yaptık :D
bu gidişle bu bölümdeki en çok hitli konu olacak :D

o değilde 2 senedir 6&6 Plus konusuna zar zor yapılan mesaj sayısını biz 1 ay bile olmadan yaptık :D
bu gidişle bu bölümdeki en çok hitli konu olacak :D

Daha dün onun lafını geçirdim bir yerde. Birde ilgi yok diyorlar.

Daha dün onun lafını geçirdim bir yerde. Birde ilgi yok diyorlar.
valla furkan 2 gün sonra 13 ünde yani beni arayacaklar turkcellden acıkcası cok heyecanlıyım ve bugün arasam mı acaba diye düşünüyorum hatırlatma anlamından

stok sorunu olmayacaktır bunun için apple.com.tr ön siparişe açmadı bence

onu 14 ekim günü göreceğiz bakalım

saten cihaz 6 6s kadar ilgi görmedi bence avrupada'da onun için düşüncem bu şekilde hele note 7 eğer bu talihsiz olayları yaşamamış olsaydı o zaman iş kötüydü ben şahsen note 7 den dönmek zorunda kaldım

apple store destek bölümüyle görüştür Troy mağazası da yetkili mağazamız herhangi bir fark yoktur dedi isteyen ordanda alabilir

Bence bi ara hatırlat derim ne olur ne olmaz

şimdi aradım furkan dediler cihazlar daha elimize geçmedi geldiğinde sizi arayacağız dedi peki 14 ekimde geldiğinde kalmamazlık gibi bir durum olur mu dedim hayır yok dedi.
birde 13'ünde ararım.

Son düzenleme:
Evet 13' de birdaha ara bizim ülkemizde biliyorsun birşeyi 40 kere hatırlatmadan yapılmıyor o iş.

Evet 13' de birdaha ara bizim ülkemizde biliyorsun birşeyi 40 kere hatırlatmadan yapılmıyor o iş.
aynen öyle, donanımhaberde'de takip ediyorum sipariş verenleri alacakları filan.
millette de para fazlasıyla var sanırım çoğu havale olarak alıyor :D

Merhaba İphone 6s plus 64gb modeli kullanıyorum alalı 1 yıl oldu ilk çıktığında almıştım şimdide iphone 7 plus 32gb modeline geçmeyi düşünüyorum sizce geçmelimiyim yoksa iphone 7s veya 8 i mi beklemeliyim çok kararsız kaldım ek ücret ödemicem telefonu geri verip üst modeli alıp taksite devam edicem ?

Geç bence seneye daha çok zarar edersin 6sden

Ben kendi hattımla vodafone dan ayırttım bir cihaz 1 tanede Eniştenin hattıyla turkcellden ayırttım. Vicdan azabı çekerim arkadaşlar eğer siz alamazsanız. Harbi harbi hangisi uygun olursa onu alacağım .

Her modelden aynı sayıda gelmeyebilirmiş arkadaşlar. Ve dedikleri üzre zaten 14 ekim satış tarihi değil ön sipariş gibi bişeymiş ne kadar doğru tartışılır. Vatan , Mediamarkt bana ürünün 1 hafta zaten kargolanma süreci olacak dedi. Bimekste aynı hakikaten kızıyorum. Eğer 14 ekimde telefonum gelmezse paramı iade alacağım gidip Apple Store akasya veya zorludan alacağım istanbula. :mad:

Bu kargo vs. işlemleri 1 hafta daha sürecek gibi.

Bu kargo vs. işlemleri 1 hafta daha sürecek gibi.

Valla appstore dururken teknoloji marketlerinden almak saçmalık bence internetten havale ilede alabiliyosun daha ne he ben taksit istiyorum diyenler operatörlerden alıyor ona bi lafım yok

Ben canlı destekle konuştum 13 ekim gecesi 00:00 da iphone 7 satışa sunulcakmış sipariş verirsem pazartesi elime ulaşırmış konuma bağlı tabi normalde 2-3 gün diyor yogunluga göre değişir dediler ama ilk etapda 2-3 olcakmış İzmir için tabiki ben izmirde oturdugum için

Valla appstore dururken teknoloji marketlerinden almak saçmalık bence internetten havale ilede alabiliyosun daha ne he ben taksit istiyorum diyenler operatörlerden alıyor ona bi lafım yok

Ben canlı destekle konuştum 13 ekim gecesi 00:00 da iphone 7 satışa sunulcakmış sipariş verirsem pazartesi elime ulaşırmış konuma bağlı tabi normalde 2-3 gün diyor yogunluga göre değişir dediler ama ilk etapda 2-3 olcakmış İzmir için tabiki ben izmirde oturdugum için
1 Hafta gecikecek dendi 3 kez yazdım. umarım dediğin gibi olur.

Bende aynı düşüncedeyim taksitli alanlar ve oturduğu şehirde apple store olmayanlar haricinde Apple Storedan almak varken neden teknoloji marketlerden alınır anlamam.

Antalya'ya appstore açın artık bizi operatorlere düşürmeyin :mad: