iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Ben sordum sıraya göre dağıtacağız dediler şimdi ön sipariş versem kalmaz heralde :D

Bence ön sipariş verme dediğim gibi gece gitme imkanın varsa gece git al sınırlı sayıda gelcek zaten ilk parti bildiğim kadarıyla hemende tükeneceğini düşünüyorum appstoredan alma imkanın varsa öyle yap onlarda stok daha fazla olucak ve nakit ödemede % 4 indirim yapıyolor ben istanbulda oturmadıgım için havale yapıcam

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
Bence ön sipariş verme dediğim gibi gece gitme imkanın varsa gece git al sınırlı sayıda gelcek zaten ilk parti bildiğim kadarıyla hemende tükeneceğini düşünüyorum appstoredan alma imkanın varsa öyle yap onlarda stok daha fazla olucak ve nakit ödemede % 4 indirim yapıyolor ben istanbulda oturmadıgım için havale yapıcam

aos canlı desteğindeki elamanla konuştum stokta sorun olmayacak dedi.

Havale ile alacağım bende

krdnzburak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Acaba apple store dan havaleyle ödeme yapsak ama biz kendimiz gidip alsak olmuyo mu kargoyla geliceğine

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Kesin vercekte 14 gecesi vercek :D 14 ekim 00.00 dan itibaren

Şirvan AVCI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Dostlar iphone 6s plus'tan iphone 7'ye geçtim. Kesinlikle çok pişmanım. İphone 7 almayı düşünüyorsanız kesinlikle Plus modelini alın. Pil ömrü, günlük kullanım deneyimi çok daha iyi. :)

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Dostlar iphone 6s plus'tan iphone 7'ye geçtim. Kesinlikle çok pişmanım. İphone 7 almayı düşünüyorsanız kesinlikle Plus modelini alın. Pil ömrü, günlük kullanım deneyimi çok daha iyi. :)
Bende geçmeyi düşünüyordum eğer dediğin gibiyse 6s Plus alacağım

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309

6s plus + yı taşırken sıkıntı oluyormuydu merdiven çıkarken falan ?

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Bende eğer öyleyse 6splus alicam.

Tabi 7 plusa göre pil ömrü kötü ama yinede 1 günü çıkarır bence ekranı kücük çünkü 7 plusa göre 1 sene fazla güncelleme için bile 7 alınır arkadaş şimdi pişmanım diyo sadece pili için ama ilerde fazla güncelleme aldıgında ve telefonun 6s plusa göre daha hızlı oldugunu görünce aradaki ne kadar doğru yaptıgını anlıcak şahsen ben 6s plustan geçmezdim ama yeni telefon alanlar için her zaman yeni çıkan daha iyidir.

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Ben ekimin son haftası almayı düşünüyorum stokta sıkıntı olmaz inşallah

hysahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Slm bende 7 plus almayı düşünüyorum 13 14 bağlayan gecemi gitmeliyim yani açık oluyormu appstore o saatte

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Fark ettim ama kuyruk çekilmez havale yapıp geçmek daha mantıklı :D
Havale işlemini canlı destege sordum , "14 EKİM'de ya ön sipariş ya da direkt sipariş olarak girecektir sitemize o yüzden 14 Ekim'de direkt havale ile ödeye bilir misiniz belli değil şu an" dediler. AOS canli destek gerçekten çok yardimci oluyor. Havale işlemi gerćekleştirirken bizimle irtibata geçin tekrardan yardımcı oluruz diyorlar işleminizi daha hızlı hallederiz dediler

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Havale nasıl yapılır bilmiyorum kardeş
Apple kendi sitesinden satışa çıktığınıda ödeme seçeneğini havale ile ödeme seçiyorsun. İBAN NO , hesap adı gibi bilgiler veriliyor sen de bu bilgiler doğrultusunda parayı o hesaba yatiriyorsun bankadan. 3-5 gün içerisinde parayı onaylayip seçtiğin cihazı kargoya yolluyorlar , ve evinde cihazina kavuşuyorsun :)

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Aklima takilan şey 14 Ekim'de ya ön siparişe ya da direkt siparişe açılacak dediler , ön sipariş ?!?!!!

hysahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Apple kendi sitesinden satışa çıktığınıda ödeme seçeneğini havale ile ödeme seçiyorsun. İBAN NO , hesap adı gibi bilgiler veriliyor sen de bu bilgiler doğrultusunda parayı o hesaba yatiriyorsun bankadan. 3-5 gün içerisinde parayı onaylayip seçtiğin cihazı kargoya yolluyorlar , ve evinde cihazina kavuşuyorsun :)

O uzun iş kardeş ben hemen almak istiyorum[emoji4]

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
1-2 ay kullandıktan sonra çizilse içim acımazda, aldığım ilk gün çizilirse can sıkabilir. Nasıl bir deneyim olacak acaba merakla bekliyorum :D

orhancixxt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Merhaba İphone 6s plus 64gb modeli kullanıyorum alalı 1 yıl oldu ilk çıktığında almıştım şimdide iphone 7 plus 32gb modeline geçmeyi düşünüyorum sizce geçmelimiyim yoksa iphone 7s veya 8 i mi beklemeliyim çok kararsız kaldım ek ücret ödemicem telefonu geri verip üst modeli alıp taksite devam edicem ?