• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İphone 7 plus almayı düşünüyorum ancak mat siyah mı yoksa jet siyah mı o konuda kararsızım. O nedenle telefonun satışa çıkmasını bekliyorum, elimle incelendikten sonra kararımı verecem.
AppStore de peşin yada havale ile ödemelerde %4 indirim olduğunu duydum, bu doğru mu ?

İphone 7 plus almayı düşünüyorum ancak mat siyah mı yoksa jet siyah mı o konuda kararsızım. O nedenle telefonun satışa çıkmasını bekliyorum, elimle incelendikten sonra kararımı verecem.
AppStore de peşin yada havale ile ödemelerde %4 indirim olduğunu duydum, bu doğru mu ?
Doğrudur.
Sadece Apple uyguluyor %4 indirimi.
Diğerleri tırt

ilk başta 24 ay taksit ile alacaktım baktım 5.100 üstüne çıkıyor hiç gerek yok 12 ay taksit ile alayım dedim.
4600 e geliyor
ben hiç uğraşmadan turkcellden herşeyi bir arada alıyım dicektimde ben alamıyorum çünkü kontörlü telefon kullandım hep kontrol bende oluyordu çünkü her ay 60-70
Arkadaşlar bugün İzmir Alsancağa gittim biraz telefon kılıfları bakayım dedim fiyatlar şu şekilde
7 plus silikon kılıf 25-30 tl
Koruyucu glass ön cam 70 tl
Cellular line şeffaf cam kılıf 60 tl
Komple cam kaplama 130 tl

Cellular line olanı aldım isteyen olursa foto atabilirim hoş bişey kenarlarını takarken çizmeyecek şekilde tasarlamışlar kenarları silikon arkası sağlam darbe emici.
Komple cam kaplama dediğim de baya güzel 0.2mm yine kılıfta kullanabiliyorsunuz.
atarsan cellular line a bi bakıyım

Sıkıntı yok istediğim telefonu alabiliyorum sarı kutuda 11 bin puan var hatta en az 9 10 yılı var
Alabilirsinde turkcell suanda on satista sadece platinium paketlere veriyor 79lira en dusuk sende verdiysen tarifen artik 79lira olmustur onu kastetti saniyorum

Apple storedan kredi kartina taksitle aldigimizda fiyat ne kadar artiyo acaba?

Ben bir de şeyi merak ediyorum mat siyah dedikleri renk satış yapılan yerlerde ki siyah renk space grayi temsil ediyor hiçbirinde mat siyah göremedim mat daha farklı değil mi ?

Ben bir de şeyi merak ediyorum mat siyah dedikleri renk satış yapılan yerlerde ki siyah renk space grayi temsil ediyor hiçbirinde mat siyah göremedim mat daha farklı değil mi ?
saten uzay grisi yok kalktı siyah mat siyah diye adlandırılıyor uzay gri deselerde o renk yok

Mat siyah grinin modelleri gibi yine bu yüzden jeti tercih ettim aslında. Çizilme durumu olmasa çoğu kişi alabilirdi diye düşünüyorum.