iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

asdf61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
İphone 7 plus almayı düşünüyorum ancak mat siyah mı yoksa jet siyah mı o konuda kararsızım. O nedenle telefonun satışa çıkmasını bekliyorum, elimle incelendikten sonra kararımı verecem.
AppStore de peşin yada havale ile ödemelerde %4 indirim olduğunu duydum, bu doğru mu ?

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
İphone 7 plus almayı düşünüyorum ancak mat siyah mı yoksa jet siyah mı o konuda kararsızım. O nedenle telefonun satışa çıkmasını bekliyorum, elimle incelendikten sonra kararımı verecem.
AppStore de peşin yada havale ile ödemelerde %4 indirim olduğunu duydum, bu doğru mu ?
Doğrudur.
Sadece Apple uyguluyor %4 indirimi.
Diğerleri tırt

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
ilk başta 24 ay taksit ile alacaktım baktım 5.100 üstüne çıkıyor hiç gerek yok 12 ay taksit ile alayım dedim.
4600 e geliyor
ben hiç uğraşmadan turkcellden herşeyi bir arada alıyım dicektimde ben alamıyorum çünkü kontörlü telefon kullandım hep kontrol bende oluyordu çünkü her ay 60-70
Arkadaşlar bugün İzmir Alsancağa gittim biraz telefon kılıfları bakayım dedim fiyatlar şu şekilde
7 plus silikon kılıf 25-30 tl
Koruyucu glass ön cam 70 tl
Cellular line şeffaf cam kılıf 60 tl
Komple cam kaplama 130 tl

Cellular line olanı aldım isteyen olursa foto atabilirim hoş bişey kenarlarını takarken çizmeyecek şekilde tasarlamışlar kenarları silikon arkası sağlam darbe emici.
Komple cam kaplama dediğim de baya güzel 0.2mm yine kılıfta kullanabiliyorsunuz.
atarsan cellular line a bi bakıyım

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314

krdnzburak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Ben bir de şeyi merak ediyorum mat siyah dedikleri renk satış yapılan yerlerde ki siyah renk space grayi temsil ediyor hiçbirinde mat siyah göremedim mat daha farklı değil mi ?

harun272

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Ben bir de şeyi merak ediyorum mat siyah dedikleri renk satış yapılan yerlerde ki siyah renk space grayi temsil ediyor hiçbirinde mat siyah göremedim mat daha farklı değil mi ?
saten uzay grisi yok kalktı siyah mat siyah diye adlandırılıyor uzay gri deselerde o renk yok

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Yani jetblack gösterişli mi duruyor sizce.

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Mat siyah grinin modelleri gibi yine bu yüzden jeti tercih ettim aslında. Çizilme durumu olmasa çoğu kişi alabilirdi diye düşünüyorum.