canberk sagnak
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 314
nerde 23 eylül diyoHayır iphone 7 plus 23 eylül en geç kargoda diyor?
nerde 23 eylül diyoHayır iphone 7 plus 23 eylül en geç kargoda diyor?
jet black amerikada bile kasımda teslimJet black hariç her renk var jetblack stokta görünmüyor şuan
apple işini garantiye almayı seven biri işi tamamen garantiye almadan stokları tam kesinleştirmeden gün açıklaması yapmaz hepsiburada baya yüksek adetli siparişler verecek bir firma o nedenle onlar apple ile çoktan görüşüyolardır ve ticari sır olması nedeniyle o sorduğunuz soruya açıklama yapmazlarAz önce bende konuştum daha sitesine bile düşmemişken nasıl stokta olabiliyor ve Apple Türkiye garantili olabiliyor diye sordum. Bu konu hakkında bilgi veremem dedi. Ama söylemeliyim ki stoğumuz kısıtlı almak isterseniz tavsiyem bir an önce almanız dedi
Ben sizin yerinizde olsam. 7 128 gb alırdım. En büyük nedeni ise tek elle kullanım kolaylığı ve 128 gb olmasından dolayı. Ben videolarımı hep 4k çekerim ve 4k uyumlu bir tv'de izlediğinizde gerçekten mükemmel oluyor. Plus modelleri batarya yönünden iyi tabi ama tek elle kullanım ve cepte taşınması biraz sıkıntı olabiliyor. Ben 6s plus'tan 128 gb 6s'e geçtim bu yüzden.Merhabalar,
öncelikle 3 yıllık HTC One M7 kullanıcısıyım. 3 hafta önce note 7 almıştım ancak malum patlamalardan sonra iade ettim. Artık androidten vazgeçip IOS kullanmaya karar verdim ve bunu iphone 7 yada iphone 7 plus alarak gerçekleştirmek istiyorum. Öncelikle kafamda birkaç soru var ve sizlerin görüşlerini almak istiyorum. Hazırladığım bütçeye göre ya iphone 7 32 gb, iphone 7 128 gb ya da iphone 7 + 32 gb alabileceğim. Sorularım şöyle;
1) M7 telefonum 32 gb'lik bir kapasiteye sahip ve bu gayet yeterli oldu bana bu 3 yıllık süreçte. Ancak gelişen kamera teknolojisi, oyun bellekleri vb. gelişmelerden dolayı 32 gb yeterli olur mu bilemiyorum. öyle çok fotoğraf çeken birisi değilim ancak 1 yıl sonra hafıza dolarsa sıkıntı yaşatır mı telefon bilemiyorum. Note 7'yi 2 hafta kadar kullandım, HDR ile 1 dklık video çektiğinizde yaklaşık 150 mb yer kaplıyo. eğer 32 gb sıkıntı olmayacaksa iphone 7 plus almayı düşünüyorum.
2) aslında kullandığım m7'nin ekran boyutuyla iphone 7nin boyutu aynı ve bu ekran boyutu tam olarak ideal benim için ancak iphone 7+'ta iki kamera olduğu için, 3 gb ram ve daha iyi bataryası olduğu için cazip gelmiyor değil.
3) son sorum ise IOS ile ilgili; bunca yıllık android kullanıcısı olarak IOS'a alışmam çok zaman alır mı sizce?
Şimdiden teşekkürler,
geri zekalılar millet mak ya prototip leri koymuşlar 6s kutusuna aptallar kulaklıkta 3,5 mm jack
Allah'ım bu nasıl inceleme
geri zekalılar millet mak ya prototip leri koymuşlar 6s kutusuna aptallar kulaklıkta 3,5 mm jack![]()
tabikide Plusarkadaşlar sizce plusmu yoksa normal 7 mi ?
hep plus kullandım bu seferde acaba normalinimi alsam diyorumtabikide Plus
vallaha ben maddi olarak alabilecek gücüm olmasına rağmen ve her ne kadar plus ta çift kamerada olsa 4.7 inç alacağım heralde telefonda o kadar büyüklük pek sevmiyorum kürek gibi eskiden özelliği biraz daha iyi diye plus alırdım ama açıkçası çokta hoşuma gitmezdihep plus kullandım bu seferde acaba normalinimi alsam diyorum
Bence plushep plus kullandım bu seferde acaba normalinimi alsam diyorum
5S neden eskisin kiArkadaşlar babama telefon lazım. Şu anda 5s kullanıyor ve bayağı eskidiğini söylüyor. Sizce 7mi 7+almalıyım?
Bataryası ölmüş. Yoksa yazılımdan dolayı apple istiyor, ve maalesef bu görev bana düştü5S neden eskisin kineyse, isteklerine göre değişir bence ikisinide eline alıp baksın hangisi ona uyarsa
![]()
Eli 5S ekranına alışmıştır ama onun, bence 7 alınBataryası ölmüş. Yoksa yazılımdan dolayı apple istiyor, ve maalesef bu görev bana düştü![]()
Yanlız 3GB ram beni cezbediyor işte. Plus ın albenisi daha yüksek ama büyük ihtimal 7 alıcak.Eli 5S ekranına alışmıştır ama onun, bence 7 alın![]()
Bende faydalı bir içerik sandım. Böylelerine ip ban atılmalı ki her türlü giremesinlerBende rapor ettim bu ne yav ? ciddi ciddi açıp baktım bir de ne var bu linkte diye![]()
bu mesajnda sanki baban değilde sen kullanacakmışsın gibi hissettim.Yanlız 3GB ram beni cezbediyor işte. Plus ın albenisi daha yüksek ama büyük ihtimal 7 alıcak.
Tamamdır, adamı uçurmuşlarBende faydalı bir içerik sandım. Böylelerine ip ban atılmalı ki her türlü giremesinler![]()
O vermeyecek parasını. Her iki yılda bir şirketleri sınırsız fiyatta telefon almaya izin veriyormuşbu mesajnda sanki baban değilde sen kullanacakmışsın gibi hissettim.
Bir babaya göre fazla 7 Plus SE ALIN
Belediye çalışıyorTamamdır, adamı uçurmuşlar![]()
Belediye çalışıyor![]()
Hangi şirkette çalışıyor öyleO vermeyecek parasını. Her iki yılda bir şirketleri sınırsız fiyatta telefon almaya izin veriyormuş. Para sıkıntısı olmadığı için 256 gblık aldıracağım
![]()
Alman ortaklıHangi şirkette çalışıyor öyle![]()
Bizim holding'de öyle enişteme ait holding var onada sürekli telefon geliyor.O vermeyecek parasını. Her iki yılda bir şirketleri sınırsız fiyatta telefon almaya izin veriyormuş. Para sıkıntısı olmadığı için 256 gblık aldıracağım
![]()
Güzel iş vallahaAlman ortaklı. Zamanında az pc ipad göndermediler prim olarak
![]()
Merhabalar,
öncelikle 3 yıllık HTC One M7 kullanıcısıyım. 3 hafta önce note 7 almıştım ancak malum patlamalardan sonra iade ettim. Artık androidten vazgeçip IOS kullanmaya karar verdim ve bunu iphone 7 yada iphone 7 plus alarak gerçekleştirmek istiyorum. Öncelikle kafamda birkaç soru var ve sizlerin görüşlerini almak istiyorum. Hazırladığım bütçeye göre ya iphone 7 32 gb, iphone 7 128 gb ya da iphone 7 + 32 gb alabileceğim. Sorularım şöyle;
1) M7 telefonum 32 gb'lik bir kapasiteye sahip ve bu gayet yeterli oldu bana bu 3 yıllık süreçte. Ancak gelişen kamera teknolojisi, oyun bellekleri vb. gelişmelerden dolayı 32 gb yeterli olur mu bilemiyorum. öyle çok fotoğraf çeken birisi değilim ancak 1 yıl sonra hafıza dolarsa sıkıntı yaşatır mı telefon bilemiyorum. Note 7'yi 2 hafta kadar kullandım, HDR ile 1 dklık video çektiğinizde yaklaşık 150 mb yer kaplıyo. eğer 32 gb sıkıntı olmayacaksa iphone 7 plus almayı düşünüyorum.
2) aslında kullandığım m7'nin ekran boyutuyla iphone 7nin boyutu aynı ve bu ekran boyutu tam olarak ideal benim için ancak iphone 7+'ta iki kamera olduğu için, 3 gb ram ve daha iyi bataryası olduğu için cazip gelmiyor değil.
3) son sorum ise IOS ile ilgili; bunca yıllık android kullanıcısı olarak IOS'a alışmam çok zaman alır mı sizce?
Şimdiden teşekkürler,