iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Az önce bende konuştum daha sitesine bile düşmemişken nasıl stokta olabiliyor ve Apple Türkiye garantili olabiliyor diye sordum. Bu konu hakkında bilgi veremem dedi. Ama söylemeliyim ki stoğumuz kısıtlı almak isterseniz tavsiyem bir an önce almanız dedi
apple işini garantiye almayı seven biri işi tamamen garantiye almadan stokları tam kesinleştirmeden gün açıklaması yapmaz hepsiburada baya yüksek adetli siparişler verecek bir firma o nedenle onlar apple ile çoktan görüşüyolardır ve ticari sır olması nedeniyle o sorduğunuz soruya açıklama yapmazlar

Bu arada yanlış yorumlanan bir olay var. Apple'ın ülkeleri listelere bölerek farklı tarihlerde gönderme nedeni ; içlerinden bazı ülkeleri fazla sevmesi yada fazla satılan yere öncelik vermesi değil.Lojistiği hem daha rahat hemde daha hesaplı sağlayabilmek.Sonuçta apple birçok yere milyonlarca telefon ulaştırıyor

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
1.listede yer ülkelerdeki 17 eylüldü
2.listede 23 eylül ve türkiye bu listede yok

bence ülkemize en erken 30 eylülde gelir

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Merhabalar,
öncelikle 3 yıllık HTC One M7 kullanıcısıyım. 3 hafta önce note 7 almıştım ancak malum patlamalardan sonra iade ettim. Artık androidten vazgeçip IOS kullanmaya karar verdim ve bunu iphone 7 yada iphone 7 plus alarak gerçekleştirmek istiyorum. Öncelikle kafamda birkaç soru var ve sizlerin görüşlerini almak istiyorum. Hazırladığım bütçeye göre ya iphone 7 32 gb, iphone 7 128 gb ya da iphone 7 + 32 gb alabileceğim. Sorularım şöyle;
1) M7 telefonum 32 gb'lik bir kapasiteye sahip ve bu gayet yeterli oldu bana bu 3 yıllık süreçte. Ancak gelişen kamera teknolojisi, oyun bellekleri vb. gelişmelerden dolayı 32 gb yeterli olur mu bilemiyorum. öyle çok fotoğraf çeken birisi değilim ancak 1 yıl sonra hafıza dolarsa sıkıntı yaşatır mı telefon bilemiyorum. Note 7'yi 2 hafta kadar kullandım, HDR ile 1 dklık video çektiğinizde yaklaşık 150 mb yer kaplıyo. eğer 32 gb sıkıntı olmayacaksa iphone 7 plus almayı düşünüyorum.
2) aslında kullandığım m7'nin ekran boyutuyla iphone 7nin boyutu aynı ve bu ekran boyutu tam olarak ideal benim için ancak iphone 7+'ta iki kamera olduğu için, 3 gb ram ve daha iyi bataryası olduğu için cazip gelmiyor değil.
3) son sorum ise IOS ile ilgili; bunca yıllık android kullanıcısı olarak IOS'a alışmam çok zaman alır mı sizce?

Şimdiden teşekkürler,
Ben sizin yerinizde olsam. 7 128 gb alırdım. En büyük nedeni ise tek elle kullanım kolaylığı ve 128 gb olmasından dolayı. Ben videolarımı hep 4k çekerim ve 4k uyumlu bir tv'de izlediğinizde gerçekten mükemmel oluyor. Plus modelleri batarya yönünden iyi tabi ama tek elle kullanım ve cepte taşınması biraz sıkıntı olabiliyor. Ben 6s plus'tan 128 gb 6s'e geçtim bu yüzden.

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
hep plus kullandım bu seferde acaba normalinimi alsam diyorum
vallaha ben maddi olarak alabilecek gücüm olmasına rağmen ve her ne kadar plus ta çift kamerada olsa 4.7 inç alacağım heralde telefonda o kadar büyüklük pek sevmiyorum kürek gibi eskiden özelliği biraz daha iyi diye plus alırdım ama açıkçası çokta hoşuma gitmezdi

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Arkadaşlar babama telefon lazım. Şu anda 5s kullanıyor ve bayağı eskidiğini söylüyor. Sizce 7mi 7+almalıyım?

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
bu mesajnda sanki baban değilde sen kullanacakmışsın gibi hissettim.
Bir babaya göre fazla 7 Plus SE ALIN
O vermeyecek parasını. Her iki yılda bir şirketleri sınırsız fiyatta telefon almaya izin veriyormuş:). Para sıkıntısı olmadığı için 256 gblık aldıracağım;)

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Merhabalar,
öncelikle 3 yıllık HTC One M7 kullanıcısıyım. 3 hafta önce note 7 almıştım ancak malum patlamalardan sonra iade ettim. Artık androidten vazgeçip IOS kullanmaya karar verdim ve bunu iphone 7 yada iphone 7 plus alarak gerçekleştirmek istiyorum. Öncelikle kafamda birkaç soru var ve sizlerin görüşlerini almak istiyorum. Hazırladığım bütçeye göre ya iphone 7 32 gb, iphone 7 128 gb ya da iphone 7 + 32 gb alabileceğim. Sorularım şöyle;
1) M7 telefonum 32 gb'lik bir kapasiteye sahip ve bu gayet yeterli oldu bana bu 3 yıllık süreçte. Ancak gelişen kamera teknolojisi, oyun bellekleri vb. gelişmelerden dolayı 32 gb yeterli olur mu bilemiyorum. öyle çok fotoğraf çeken birisi değilim ancak 1 yıl sonra hafıza dolarsa sıkıntı yaşatır mı telefon bilemiyorum. Note 7'yi 2 hafta kadar kullandım, HDR ile 1 dklık video çektiğinizde yaklaşık 150 mb yer kaplıyo. eğer 32 gb sıkıntı olmayacaksa iphone 7 plus almayı düşünüyorum.
2) aslında kullandığım m7'nin ekran boyutuyla iphone 7nin boyutu aynı ve bu ekran boyutu tam olarak ideal benim için ancak iphone 7+'ta iki kamera olduğu için, 3 gb ram ve daha iyi bataryası olduğu için cazip gelmiyor değil.
3) son sorum ise IOS ile ilgili; bunca yıllık android kullanıcısı olarak IOS'a alışmam çok zaman alır mı sizce?

Şimdiden teşekkürler,

Merhaba
Soru soru cevaplayayım;

1-) 6s Plus 64gb kullanıcısıyım yüksek boyutlu oyunlar oynayan bir kullanıcıyım video fotoğrafta dolu ama 64gb dolmuyor 32gb çok yeterlidir.

2-) 6s plus almadan önce büyük olduğu için hiç düşünmüyordum 6s'in boyutu çok kibar geliyordu batarya ois farkı için aldım gerçi ois artık 7de var. Çok memlun kaldım batarya fsrkı çok fazla ve büyük ekran anladığım kadarıyla oyun oynayan bir kullanıcısınız büyük ekran çok keyif veriyor ve ekranı çok kaliteli retina ekran.

3-) İos geçicen bi rahatlık oluyor hemen alışıyorsunuz zaten basit size sorun çıkarmıyor uygulama kapandı hatası vermiyor. Siz ne yapmak istiyorsanız cihaz size onu yapıyor.