Türkiye de bizim hatlarımızı takıp çalıştırdınız mı arkadaşım Amerikadan getiricek haftaya ama çalışıp çalışmaması konusunda kararsızım. Sizce ne yapmalıyım?? 7 mi alıyım yoksa risk mi bu
Simfree almış arkadaşım ama içince sim kart varmıs full price imiş. Böyle mi olmalıSim free olursa dünyanın hiçbir yerinde sıkıntı çekmezsin
Simfree almış arkadaşım ama içince sim kart varmıs full price imiş. Böyle mi olmalı
vallaha iş sorunlu cihaza geldimi biraz şanslı olmak gerekiyo 6 çıktığı zaman problemli denk gelen telefonu apple store a iade etmek için göbeği çatlayan birçok kişide duydum biride yakın bir arkadaşımdıBekleyin faydasını görürsünüz eğer alacağınız cihaz sorunlu çıkarsa apple store anında değişim yapar. Apple store'dan almakta herzaman fayda var
vallaha iş sorunlu cihaza geldimi biraz şanslı olmak gerekiyo 6 çıktığı zaman problemli denk gelen telefonu apple store a iade etmek için göbeği çatlayan birçok kişide duydum biride yakın bir arkadaşımdı
türkiyede teknik servis olayı hakkaten şans işi bazen iyi denilen yer canınızı çıkarabiliyo tabi apple da eziyet çekme ihtimaliniz daha düşüktür ama olmuyo değilBen öyle birşey pek duymadım 2 kere cihazım değişti birkere kem küm etmediler. Öyle olmuş olması ilginç açıkçası.
türkiyede teknik servis olayı hakkaten şans işi bazen iyi denilen yer canınızı çıkarabiliyo tabi apple da eziyet çekme ihtimaliniz daha düşüktür ama olmuyo değil
Kılıfsız kullanamayacaksın tasarımını sergiyeleyemeyeceksin niye istiyorsun
bu videodan sonra jetblack olarak kararımı değiştirdim.![]()
Bu zamana kadar bir kere kullandım ben kılıf o da elementcase idi. Bunu kılıfsız kullanacağım sanırım.Kılıfsız kullanamayacaksın tasarımını sergiyeleyemeyeceksin niye istiyorsun
Millet kafayı sıyırmış.
Sıfır Beyaz Apple iPhone 7 Plus Cep Telefonu sahibinden.com'da - 342685648
Sıfır Pembe Apple iPhone 7 Plus Cep Telefonu sahibinden.com'da - 344751190
Sıfır Pembe Apple iPhone 7 Plus Cep Telefonu sahibinden.com'da - 344510099
Sıfır Altın Apple iPhone 7 Plus Cep Telefonu sahibinden.com'da - 344508027
Sıfır Pembe Apple iPhone 7 Plus Cep Telefonu sahibinden.com'da - 344353836
O değilde gelmezse telefon Türkiye'ye bu namussuzlardan alacağım mecburSiyaha beyaz yazmışlar birde![]()
O değilde gelmezse telefon Türkiye'ye bu namussuzlardan alacağım mecbur
Doğru söylüyorsun fakat insan harbiden üzülüyor hem fazla öde hemde fazla bekleAlma daha iyi çok büyük bir terslik ülkesel bir tehlike ki inşallah vatanımız milletimiz için bir sorun olmaz böyle büyük bir sorun olmazsa ekşm ayı içerisinde kesinlikle gelecektir. Oldu gelmedi bunlardan sakın almayan 6s plus 64gb veya 128 alın
Doğru söylüyorsun fakat insan harbiden üzülüyor hem fazla öde hemde fazla bekle
Sen olmasan varya iki haftadaha bekletemezdimEn azından bütüm renk seçenekleri ve hafıza seçenekleri gelecek öyle düşünmek gerek istediğimizi alabileceğiz
Sen olmasan varya iki haftadaha bekletemezdim
Direk apple çalışanı demişse doğrudur onlar daha iyi biliyorBu arada Amerika'da bi abim yaşıyor ona sordurttum. 20 Ekim gibi Türkiye'de olur demişler. Ne kadar doğru tabi dedikleri tartışılır.
Ya birde kayıt alıcıya ait yazmıyorlar mı deli oluyorum.
Aynen en baştan beri doğru söylüyorsun. Bu arada sizce JetBlack Jelatin ile yine de çizilir mi?O resmen ticaret olmuş artık ölye ilanşara itibar etmeyin iş yapmayın apple storedan başka yerden cihaz almayın veya alacaksanız operatörlerden başka. İmkanınız varsa apple storedan almak teknoloji marketler yerine apple storedan almak daha iyi.
Aynen en baştan beri doğru söylüyorsun. Bu arada sizce JetBlack Jelatin ile yine de çizilir mi?
Aynen en baştan beri doğru söylüyorsun. Bu arada sizce JetBlack Jelatin ile yine de çizilir mi?
Mecbur kılıf kullanılır o zaman . Arkaya bi jelatin çeksem şeffaf kılıf ile kullansam güzel olabilir gibi.