iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alynaykc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Türkiye de bizim hatlarımızı takıp çalıştırdınız mı arkadaşım Amerikadan getiricek haftaya ama çalışıp çalışmaması konusunda kararsızım. Sizce ne yapmalıyım?? 7 mi alıyım yoksa risk mi bu

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Türkiye de bizim hatlarımızı takıp çalıştırdınız mı arkadaşım Amerikadan getiricek haftaya ama çalışıp çalışmaması konusunda kararsızım. Sizce ne yapmalıyım?? 7 mi alıyım yoksa risk mi bu

Sim free olursa dünyanın hiçbir yerinde sıkıntı çekmezsin

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Bekleyin faydasını görürsünüz eğer alacağınız cihaz sorunlu çıkarsa apple store anında değişim yapar. Apple store'dan almakta herzaman fayda var
vallaha iş sorunlu cihaza geldimi biraz şanslı olmak gerekiyo 6 çıktığı zaman problemli denk gelen telefonu apple store a iade etmek için göbeği çatlayan birçok kişide duydum biride yakın bir arkadaşımdı

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
vallaha iş sorunlu cihaza geldimi biraz şanslı olmak gerekiyo 6 çıktığı zaman problemli denk gelen telefonu apple store a iade etmek için göbeği çatlayan birçok kişide duydum biride yakın bir arkadaşımdı

Ben öyle birşey pek duymadım 2 kere cihazım değişti birkere kem küm etmediler. Öyle olmuş olması ilginç açıkçası.

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Ben öyle birşey pek duymadım 2 kere cihazım değişti birkere kem küm etmediler. Öyle olmuş olması ilginç açıkçası.
türkiyede teknik servis olayı hakkaten şans işi bazen iyi denilen yer canınızı çıkarabiliyo tabi apple da eziyet çekme ihtimaliniz daha düşüktür ama olmuyo değil

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
türkiyede teknik servis olayı hakkaten şans işi bazen iyi denilen yer canınızı çıkarabiliyo tabi apple da eziyet çekme ihtimaliniz daha düşüktür ama olmuyo değil

Tabiki oluyordur olucaktır da. Hiç bir servis kusursuz olamaz ama dediğiniz gibi eziyet çekme ihtimali daha az.

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
bugünki sdn videosunu izledimde iphone 7 ile ilgili 3dmark testinde s7 nin puanı note 7 den daha yüksek o nasıl oluyor 3dmark sıralamasına göre iphone 7 1.sırada iphone 6s 2. s7 3. note 7 4.

ayrıca bilindik olan tüm karşılaştırma testlerinde de samsung s7, note 7 6s in bile gerisinde samsung diyenler nasıl hala iphone 7 den iyi diyebiliyolar note 7 mi alsam diyodum ama vazgeçtim

Son düzenleme:

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283

bu videodan sonra jetblack olarak kararımı değiştirdim. :D

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
O değilde gelmezse telefon Türkiye'ye bu namussuzlardan alacağım mecbur

Alma daha iyi çok büyük bir terslik ülkesel bir tehlike ki inşallah vatanımız milletimiz için bir sorun olmaz böyle büyük bir sorun olmazsa ekşm ayı içerisinde kesinlikle gelecektir. Oldu gelmedi bunlardan sakın almayan 6s plus 64gb veya 128 alın

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Alma daha iyi çok büyük bir terslik ülkesel bir tehlike ki inşallah vatanımız milletimiz için bir sorun olmaz böyle büyük bir sorun olmazsa ekşm ayı içerisinde kesinlikle gelecektir. Oldu gelmedi bunlardan sakın almayan 6s plus 64gb veya 128 alın
Doğru söylüyorsun fakat insan harbiden üzülüyor hem fazla öde hemde fazla bekle

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Ya birde kayıt alıcıya ait yazmıyorlar mı deli oluyorum.

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Bu arada Amerika'da bi abim yaşıyor ona sordurttum. 20 Ekim gibi Türkiye'de olur demişler. Ne kadar doğru tabi dedikleri tartışılır.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Ya birde kayıt alıcıya ait yazmıyorlar mı deli oluyorum.

O resmen ticaret olmuş artık ölye ilanşara itibar etmeyin iş yapmayın apple storedan başka yerden cihaz almayın veya alacaksanız operatörlerden başka. İmkanınız varsa apple storedan almak teknoloji marketler yerine apple storedan almak daha iyi.

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
O resmen ticaret olmuş artık ölye ilanşara itibar etmeyin iş yapmayın apple storedan başka yerden cihaz almayın veya alacaksanız operatörlerden başka. İmkanınız varsa apple storedan almak teknoloji marketler yerine apple storedan almak daha iyi.
Aynen en baştan beri doğru söylüyorsun. Bu arada sizce JetBlack Jelatin ile yine de çizilir mi?

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Aynen en baştan beri doğru söylüyorsun. Bu arada sizce JetBlack Jelatin ile yine de çizilir mi?

Arka tarafa jelatinin ile kullanırsanız ufak çiziklerde jelatin çizilecek ama büyük çiziklerde jeltin kaldırmayıp cihazda cizilebilir.

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Ekimin 20 sinde dağıtıma başlancakmış hangi satıcıya sorsam aynı cevabı veriyor bence doğrudur

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Mecbur kılıf kullanılır o zaman . Arkaya bi jelatin çeksem şeffaf kılıf ile kullansam güzel olabilir gibi.

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Mecbur kılıf kullanılır o zaman . Arkaya bi jelatin çeksem şeffaf kılıf ile kullansam güzel olabilir gibi.

Bilmiyorum ben almazdım :D bi telefona 4000 TL üstü para vericen çizilecekmi diye endişe duyucan bana göre değil bu işler seni bilemem