M
Murat Burç
SDN Okuru
Ben s7 kullanıcısıyım. iPhone uzak dursunAa evet dikkat etmemişim , ne zaman gelir hocam sizce sizde alıcak mısınız ?

Ben s7 kullanıcısıyım. iPhone uzak dursunAa evet dikkat etmemişim , ne zaman gelir hocam sizce sizde alıcak mısınız ?
Ne ise yarıyor bu sadece şarj ve kulaklık mi birde Type C mi o
Tısslama mevzusunda yorumlarınız nedir sıkıntı çıkarır mı?
Hiç bir sıkıntı olucağını düşünmüyorum zaten siteyee yeni geldi incelemede böylr bir haber gerçekse bahsederler ve böyle birşey varsa güncellemeyle alakalı bir sorundur kısa süre de çözerler hiç sıkıntı çıkmaz.
Hakkı reyizin unbox videosunu izliyorum şimdi![]()
Videoda tıslama sorunu mu varTısslama mevzusunda yorumlarınız nedir sıkıntı çıkarır mı?
Cihaza sonunda kavuştum. Daha açmadım şu kayıt işini falan hallediyim o zaman açacağım. Fakat açık olanı deneyimledim. Yeni home tuşuna alışmam zaman alıcak.
Hayırlı olsunCihaza sonunda kavuştum. Daha açmadım şu kayıt işini falan hallediyim o zaman açacağım. Fakat açık olanı deneyimledim. Yeni home tuşuna alışmam zaman alıcak.
Cihaza sonunda kavuştum. Daha açmadım şu kayıt işini falan hallediyim o zaman açacağım. Fakat açık olanı deneyimledim. Yeni home tuşuna alışmam zaman alıcak.
Hepsiburadada iphone 7 plus stokta alsammı bir sıkıntı cıkarmı?
Hayır iphone 7 plus 23 eylül en geç kargoda diyor?Hepsiburada 20 Ekimde stok'da diyor ama ne kadar doğru acaba? İkinci parti 23 ekimde dağıtılacak ve Türkiye o listede yok.
Hayır iphone 7 plus 23 eylül en geç kargoda diyor?
Ben plus arıyordum saten banada stokta dediler olmayan ürün için yazmazlar sanırım? Banada iphone 7 için önmzdeki günlerde stokta olabilir dedilerAynen iletişime geçtim stokta diyolar
İphone 7 için
şu an satışta olmayan ürünler hakkında ne yazık ki bilgi verememekteyiz. Sitemizden takip etmenizi rica ederiz. Teşekkürler. dediler ben 7 yi bekliyorum bakalım
Ben plus arıyordum saten banada stokta dediler olmayan ürün için yazmazlar sanırım? Banada iphone 7 için önmzdeki günlerde stokta olabilir dediler
Sizce alayım mı Plus HepsiBuradadan
En azından 23 Eylül beklenir ya , acaba jetblack var mı hepsi burada da. Hakkı abi mat demiş ama..
Yine de bi ele alıp bakmak lazım jetblack hala kafa karıştırıyor açıkçasıJet black hariç her renk var jetblack stokta görünmüyor şuan
Yine de bi ele alıp bakmak lazım jetblack hala kafa karıştırıyor açıkçası![]()
Jetblack imkanım olsada almam ben beğenmedim ego tatmini için alınır hani ben iphone 7 aldım belli olsunmat siyah veya gold düşünüyorum
Gerçekten parlak durması hoşuma gittiği için benim de ama matta çok kafa karıştırıyor![]()
Aslında apple stordan yada yakınımızdaki bir tekno mağazadan almak mantıklı ama bakılım kararsızım
Ben 7 Plus alacağım.. Siz?Bi gelsinde rengini seçerizsiz 7 mi alcaksınız 7 Plus mı