iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Tısslama mevzusunda yorumlarınız nedir sıkıntı çıkarır mı?

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Tısslama mevzusunda yorumlarınız nedir sıkıntı çıkarır mı?

Hiç bir sıkıntı olucağını düşünmüyorum zaten siteyee yeni geldi incelemede böylr bir haber gerçekse bahsederler ve böyle birşey varsa güncellemeyle alakalı bir sorundur kısa süre de çözerler hiç sıkıntı çıkmaz.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Hiç bir sıkıntı olucağını düşünmüyorum zaten siteyee yeni geldi incelemede böylr bir haber gerçekse bahsederler ve böyle birşey varsa güncellemeyle alakalı bir sorundur kısa süre de çözerler hiç sıkıntı çıkmaz.

Hakkı reyizin unbox videosunu izliyorum şimdi :)

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Bence de bir sıkıntı çıkmaz dostlar çünkü 6S plus ile Benchmark vs. testlerini geçtim normalde bile kulağınıza dayadığınızda ses çıkıyordu.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Cihaza sonunda kavuştum. Daha açmadım şu kayıt işini falan hallediyim o zaman açacağım. Fakat açık olanı deneyimledim. Yeni home tuşuna alışmam zaman alıcak.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Cihaza sonunda kavuştum. Daha açmadım şu kayıt işini falan hallediyim o zaman açacağım. Fakat açık olanı deneyimledim. Yeni home tuşuna alışmam zaman alıcak.

Apple'ın öyle yapması iyi oldu. Kolay kolay bozulmaz artık. Tek canımı sıkan kulaklık girşinin kaldırılmasıyla işlemci performansında gereksiz artışlar olması. Yeni telefona geçirtmek için yapıyorlar ama o farklar birkaç yıl sonra belli olucak. Cihaz 64 bit olduktan sonra kolay kolay kastıramazlar. Mesela iPhone 5 ile 6 arasındaki farka bakınca normal gibi duruyor. Ama o fark 32 bit 64 bit farkına rağmen öyleydi.

Son düzenleme:

harun272

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Hepsiburadada iphone 7 plus stokta alsammı bir sıkıntı cıkarmı?

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Hepsiburada 20 Ekimde stok'da diyor ama ne kadar doğru acaba? İkinci parti 23 ekimde dağıtılacak ve Türkiye o listede yok.

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Hayır iphone 7 plus 23 eylül en geç kargoda diyor?

Aynen iletişime geçtim stokta diyolar

İphone 7 için

şu an satışta olmayan ürünler hakkında ne yazık ki bilgi verememekteyiz. Sitemizden takip etmenizi rica ederiz. Teşekkürler. dediler ben 7 yi bekliyorum bakalım

harun272

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Aynen iletişime geçtim stokta diyolar

İphone 7 için

şu an satışta olmayan ürünler hakkında ne yazık ki bilgi verememekteyiz. Sitemizden takip etmenizi rica ederiz. Teşekkürler. dediler ben 7 yi bekliyorum bakalım
Ben plus arıyordum saten banada stokta dediler olmayan ürün için yazmazlar sanırım? Banada iphone 7 için önmzdeki günlerde stokta olabilir dediler

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Ben plus arıyordum saten banada stokta dediler olmayan ürün için yazmazlar sanırım? Banada iphone 7 için önmzdeki günlerde stokta olabilir dediler

Bence 23 Eylülde kargoda demişler 23 eylülde 2. parti dağıtıma başlanıcak ilk parti 16 eylülde dağılmıştı yani ülkemize gelebilir

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
En azından 23 Eylül beklenir ya , acaba jetblack var mı hepsi burada da. Hakkı abi mat demiş ama..

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Yine de bi ele alıp bakmak lazım jetblack hala kafa karıştırıyor açıkçası :)

Jetblack imkanım olsada almam ben beğenmedim ego tatmini için alınır hani ben iphone 7 aldım belli olsun :p:p mat siyah veya gold düşünüyorum

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Jetblack imkanım olsada almam ben beğenmedim ego tatmini için alınır hani ben iphone 7 aldım belli olsun :p:p mat siyah veya gold düşünüyorum

Gerçekten parlak durması hoşuma gittiği için benim de ama matta çok kafa karıştırıyor :)

harun272

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Aslında apple stordan yada yakınımızdaki bir tekno mağazadan almak mantıklı ama bakılım kararsızım