İphone 7 Plus Stokta

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
aynen

hocam benim en çok sabırsızlığım büyük ekranın keyfi hiç tadamadım onu anca arkadaşın 6 Plus 64 GB Gold var onda tatmıştım kısa kısa.
oda yurt dışından almıştı
Dock almak yerine sağlam bi kılıf alırım ben olsam çünkü telefonu kılıfla kullandığın için illaki dock uymayacaktır.

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
bende marttan beri aramızda bir ay var ama samsung galaxy s3 daha yeni çıkmıştı 1600 tl ye almıştım onu aldığmda bu kadar heyecan yapmamıştım ya :D

Ben 6s plusun fiyatı düşsün diye bekliyordum açıkcası bende z3 kullanıyorum şuan ilk defa iphone kullanıcam o yüzden bu heyecan :cool::cool:

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
aynen

hocam benim en çok sabırsızlığım büyük ekranın keyfi hiç tadamadım onu anca arkadaşın 6 Plus 64 GB Gold var onda tatmıştım kısa kısa.
oda yurt dışından almıştı

Çok keyifli film izlerken oyun oynarken çok rahat ve zevkli oluyor. Haber okurken forumda dolaşırken çok rahat birde plus modellerinde ipad özellikleri mevcut yana çevirince ekranı normal seriler gibi sadece ekran yana dönmüyor daha farklı bir pencere oluyor. Plusdan hem ekran konusundaki retine hd ekran oldu ipad prodaki ekran çok kaliteli hemde batarya olarak çok memlun kalıcaksın

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Bence en azından şu tarihte sizinle diye açıklama yapmaları gerek.
aynen öyle ama yok illaki meraka sokacaklar teknosada çalışan akrabam var oda birşey demiyor
Dock almak yerine sağlam bi kılıf alırım ben olsam çünkü telefonu kılıfla kullandığın için illaki dock uymayacaktır.
onu alacağım zaten türkcellde indirim var benim 100 tl lik alışverişe 60 tl lik indirim

Mehmet BAL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
İphone 7'de aynı anda gelmesi gerekmez mi?

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Çok keyifli film izlerken oyun oynarken çok rahat ve zevkli oluyor. Haber okurken forumda dolaşırken çok rahat birde plus modellerinde ipad özellikleri mevcut yana çevirince ekranı normal seriler gibi sadece ekran yana dönmüyor daha farklı bir pencere oluyor. Plusdan hem ekran konusundaki retine hd ekran oldu ipad prodaki ekran çok kaliteli hemde batarya olarak çok memlun kalıcaksın
Özellikle batarya kısmına katılıyorum...

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Ben 6s plusun fiyatı düşsün diye bekliyordum açıkcası bende z3 kullanıyorum şuan ilk defa iphone kullanıcam o yüzden bu heyecan :cool::cool:
benim arkadaşımda z3 vardı daha yeni iken aldı iki sene kullanabildi .
hadi 6s plusı beklemişken 7 yi mi bekleyim dedin :D
güzel kardeşim sen bana böyle dedikçe daha da çok heyecanlanıyorum. :D
6S Plus'ı seçeneklerden atıp 7 Plus 128 GB Gold'a yöneldim kesin ve net :D

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Özellikle batarya kısmına katılıyorum...

Şöyle söylüyeyşim evden çıktım ve eve döndüğüm de %60 kalmış 4 saat kullanım 8 saat bekleme vardı. Ben birde dikkatli kullanıyorum işim olunca 3g veya LTE ye alıyorum işim olmadığı zamanlar bildirimler whatsapp için edge de tuuyorum mobil şebekeyi yani eve dönüyorum bi türlü toplam kaç saat gidiyor hesaplamama müsade etmiyor eve gelince oyuna yüklenince zaten şarj gidiyor. İstersen 10 saat kullanımı alırsın bu cihazda.

Quilliam

Doçent
Reaksiyon puanı
86
Ya Allah aşkına bu telefonu bu kadar pahalı eden ne yazılımı mı ya? O parayla 3 android telefon alınır. :)

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Şöyle söylüyeyşim evden çıktım ve eve döndüğüm de %60 kalmış 4 saat kullanım 8 saat bekleme vardı. Ben birde dikkatli kullanıyorum işim olunca 3g veya LTE ye alıyorum işim olmadığı zamanlar bildirimler whatsapp için edge de tuuyorum mobil şebekeyi yani eve dönüyorum bi türlü toplam kaç saat gidiyor hesaplamama müsade etmiyor eve gelince oyuna yüklenince zaten şarj gidiyor. İstersen 10 saat kullanımı alırsın bu cihazda.
Aga bu nedir allah aşkına
Sıfır Kırmızı Apple iPhone 7 Plus Cep Telefonu sahibinden.com'da - 339689373

piyasa kurt çakal dolmuş bunların yeri direk cehennem kul hakkı yiyen kafirler.

birde kırmızı apple nedir ya :D

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264

güzel kardeşim sen bana böyle dedikçe daha da çok heyecanlanıyorum. :D
6S Plus'ı seçeneklerden atıp 7 Plus 128 GB Gold'a yöneldim kesin ve net :D

Bende heyecan duyduğum cihazı anlatmaktan keyif alıyorum valla.

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Ya Allah aşkına bu telefonu bu kadar pahalı eden ne yazılımı mı ya? O parayla 3 android telefon alınır. :)
Hakikaten ben bi fanboy değilim fakat kullanırsan anlarsın bunu 1 hafta kullan bu kadar para vermek salaklık diyen arkadaşlar oluyor. Fakat adamın ya parası var alıyor ya da beklemiş s3 kullanan kardeşim gibi ayda yılda bi telefonu oluyor. Alıncada bilinçli kullanımda uzun süre götürüyor. Örn: Babam iphone 4 kullanmayı yeni bıraktı. Sırf küçüklüğü için çok seviyor. Tabi parası çok olan (allah daha çok versin) bir daha alıyor o da memnun kaldığından yapıyor . işin özeti bence bu.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Aga bu nedir allah aşkına
Sıfır Kırmızı Apple iPhone 7 Plus Cep Telefonu sahibinden.com'da - 339689373

piyasa kurt çakal dolmuş bunların yeri direk cehennem kul hakkı yiyen kafirler.

birde kırmızı apple nedir ya :D
Kırmıza yüklenin :D bunlar her sene yeni bir iphone çıktığında ülkeye gelmeden satmaya çalışanlar yurtdışından getirip alanlar vardır emin ol :D iki gün sabredip appledan almak yerine türkiye garantili bunlardan almak çok yanlış

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Kırmıza yüklenin :D bunlar her sene yeni bir iphone çıktığında ülkeye gelmeden satmaya çalışanlar yurtdışından getirip alanlar vardır emin ol :D iki gün sabredip appledan almak yerine türkiye garantili bunlardan almak çok yanlış
bunlara inanıp alan var mı harbi ya donanımhaberde hele daha çok var böyle satmaya çalışan kafirler

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309

Valla bende 6s plus ile 7 arasında kaldım hala tam karar veremeedim açıkcası hoporlör ve kamerası için 7 ye yöneldim gibi biraz 6s plus alırsam

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
ALLAH herkese nasip etsin inş'ALLAH.
ARTIK küçük ekranlı ıphone 5 e son vereceğim :D

Küçük ekrandan sonra büyük ekran çok farklı keyifli bir deneyim sunucak birde benim gibi 3d toucha alışınca başka telefon alınca elinize bi eksik geliyor

Quilliam

Doçent
Reaksiyon puanı
86
Bu iphone kullananlara sesleniyorum androidden daha mı hızlı bu iphone

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
bunlara inanıp alan var mı harbi ya donanımhaberde hele daha çok var böyle satmaya çalışan kafirler

Ben hiç görmedim ama hersene haberleri yapıpyr ürün türkiyeye gelmeden çok yüksek fiyatlara piyasada satıldı diye bunlar için

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Küçük ekrandan sonra büyük ekran çok farklı keyifli bir deneyim sunucak birde benim gibi 3d toucha alışınca başka telefon alınca elinize bi eksik geliyor
ama gerçek şu ki asıl ıphone ve asıl ıos yeni modeller şuan kullandığım 5 alakasız birşey özellikleri kullanma açısından biraz zorluk çekeceğimi düşüncesindeyim. 3D Touch sanal home tuşu vs vs vs vs
Bu iphone kullananlara sesleniyorum androidden daha mı hızlı bu iphone
Sana şunu söyleyim dostum, ben telefondan anlayan birisi değilim anlıyorum ama root, rom filan anlamam uğraşmakta istemiyorum. Çünkü boş işler bunlar benim vaktim değerli değerli vaktimi bu gibi saçma şeylere ayırmayı pek sevmiyorum android telefon alsam yarın öbürgün güncelleme desteği bitti hop rootla romla vs vs. birde bunu yaparken hata yaparsan telefondan da olma ihtimalin var. Ayrıca hiç bir güvenlik önlemi yok uygulamayı kuruyorsun sana izin verseçeneklerinde kameraya ulaşsın mı diyor ? kamera ne alaka niye ulaşıyorsun sen benim kamerama ama ıos öyle değil bankacılık uygulamalarını rahatlıkla kullan istediğini yap