Apocalypse_
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,283
6 ay beklemişim max 2.5 hafta daha beklerimGeldiği zaman beklendiğine değicek zaten çok talep var gelen haberlere göre ilgisi bayağı büyük.

6 ay beklemişim max 2.5 hafta daha beklerimGeldiği zaman beklendiğine değicek zaten çok talep var gelen haberlere göre ilgisi bayağı büyük.
6 ay beklemişim max 2.5 hafta daha beklerim![]()
6 ay beklemişim max 2.5 hafta daha beklerim![]()
Bu apple sites zaten.
bende marttan beri aramızda bir ay var ama samsung galaxy s3 daha yeni çıkmıştı 1600 tl ye almıştım onu aldığmda bu kadar heyecan yapmamıştım yaŞubattan beri bekliyorum![]()
aynenZaten Attıgın apple sitende değilmi
hocam benim en çok sabırsızlığım büyük ekranın keyfi hiç tadamadım onu anca arkadaşın 6 Plus 64 GB Gold var onda tatmıştım kısa kısa.Değecek değecek [emoji1]
Bence en azından şu tarihte sizinle diye açıklama yapmaları gerek.bende marttan beri aramızda bir ay var ama samsung galaxy s3 daha yeni çıkmıştı 1600 tl ye almıştım onu aldığmda bu kadar heyecan yapmamıştım ya![]()
Dock almak yerine sağlam bi kılıf alırım ben olsam çünkü telefonu kılıfla kullandığın için illaki dock uymayacaktır.aynen
hocam benim en çok sabırsızlığım büyük ekranın keyfi hiç tadamadım onu anca arkadaşın 6 Plus 64 GB Gold var onda tatmıştım kısa kısa.
oda yurt dışından almıştı
bende marttan beri aramızda bir ay var ama samsung galaxy s3 daha yeni çıkmıştı 1600 tl ye almıştım onu aldığmda bu kadar heyecan yapmamıştım ya![]()
aynen
hocam benim en çok sabırsızlığım büyük ekranın keyfi hiç tadamadım onu anca arkadaşın 6 Plus 64 GB Gold var onda tatmıştım kısa kısa.
oda yurt dışından almıştı
aynen öyle ama yok illaki meraka sokacaklar teknosada çalışan akrabam var oda birşey demiyorBence en azından şu tarihte sizinle diye açıklama yapmaları gerek.
onu alacağım zaten türkcellde indirim var benim 100 tl lik alışverişe 60 tl lik indirimDock almak yerine sağlam bi kılıf alırım ben olsam çünkü telefonu kılıfla kullandığın için illaki dock uymayacaktır.
Özellikle batarya kısmına katılıyorum...Çok keyifli film izlerken oyun oynarken çok rahat ve zevkli oluyor. Haber okurken forumda dolaşırken çok rahat birde plus modellerinde ipad özellikleri mevcut yana çevirince ekranı normal seriler gibi sadece ekran yana dönmüyor daha farklı bir pencere oluyor. Plusdan hem ekran konusundaki retine hd ekran oldu ipad prodaki ekran çok kaliteli hemde batarya olarak çok memlun kalıcaksın
benim arkadaşımda z3 vardı daha yeni iken aldı iki sene kullanabildi .Ben 6s plusun fiyatı düşsün diye bekliyordum açıkcası bende z3 kullanıyorum şuan ilk defa iphone kullanıcam o yüzden bu heyecan![]()
güzel kardeşim sen bana böyle dedikçe daha da çok heyecanlanıyorum.Çok keyifli film izlerken oyun oynarken çok rahat ve zevkli oluyor. Haber okurken forumda dolaşırken çok rahat birde plus modellerinde ipad özellikleri mevcut yana çevirince ekranı normal seriler gibi sadece ekran yana dönmüyor daha farklı bir pencere oluyor. Plusdan hem ekran konusundaki retine hd ekran oldu ipad prodaki ekran çok kaliteli hemde batarya olarak çok memlun kalıcaksın
Özellikle batarya kısmına katılıyorum...
Aga bu nedir allah aşkınaŞöyle söylüyeyşim evden çıktım ve eve döndüğüm de %60 kalmış 4 saat kullanım 8 saat bekleme vardı. Ben birde dikkatli kullanıyorum işim olunca 3g veya LTE ye alıyorum işim olmadığı zamanlar bildirimler whatsapp için edge de tuuyorum mobil şebekeyi yani eve dönüyorum bi türlü toplam kaç saat gidiyor hesaplamama müsade etmiyor eve gelince oyuna yüklenince zaten şarj gidiyor. İstersen 10 saat kullanımı alırsın bu cihazda.
benim arkadaşımda z3 vardı daha yeni iken aldı iki sene kullanabildi .
hadi 6s plusı beklemişken 7 yi mi bekleyim dedin
güzel kardeşim sen bana böyle dedikçe daha da çok heyecanlanıyorum.
6S Plus'ı seçeneklerden atıp 7 Plus 128 GB Gold'a yöneldim kesin ve net![]()
Hakikaten ben bi fanboy değilim fakat kullanırsan anlarsın bunu 1 hafta kullan bu kadar para vermek salaklık diyen arkadaşlar oluyor. Fakat adamın ya parası var alıyor ya da beklemiş s3 kullanan kardeşim gibi ayda yılda bi telefonu oluyor. Alıncada bilinçli kullanımda uzun süre götürüyor. Örn: Babam iphone 4 kullanmayı yeni bıraktı. Sırf küçüklüğü için çok seviyor. Tabi parası çok olan (allah daha çok versin) bir daha alıyor o da memnun kaldığından yapıyor . işin özeti bence bu.Ya Allah aşkına bu telefonu bu kadar pahalı eden ne yazılımı mı ya? O parayla 3 android telefon alınır.![]()
Kırmıza yükleninAga bu nedir allah aşkına
Sıfır Kırmızı Apple iPhone 7 Plus Cep Telefonu sahibinden.com'da - 339689373
piyasa kurt çakal dolmuş bunların yeri direk cehennem kul hakkı yiyen kafirler.
birde kırmızı apple nedir ya![]()
ALLAH herkese nasip etsin inş'ALLAH.Bende heyecan duyduğum cihazı anlatmaktan keyif alıyorum valla.
bunlara inanıp alan var mı harbi ya donanımhaberde hele daha çok var böyle satmaya çalışan kafirlerKırmıza yükleninbunlar her sene yeni bir iphone çıktığında ülkeye gelmeden satmaya çalışanlar yurtdışından getirip alanlar vardır emin ol
iki gün sabredip appledan almak yerine türkiye garantili bunlardan almak çok yanlış
benim arkadaşımda z3 vardı daha yeni iken aldı iki sene kullanabildi .
hadi 6s plusı beklemişken 7 yi mi bekleyim dedin![]()
iphone 5 temiz mi ?ALLAH herkese nasip etsin inş'ALLAH.
ARTIK küçük ekranlı ıphone 5 e son vereceğim![]()
ALLAH herkese nasip etsin inş'ALLAH.
ARTIK küçük ekranlı ıphone 5 e son vereceğim![]()
bunlara inanıp alan var mı harbi ya donanımhaberde hele daha çok var böyle satmaya çalışan kafirler
ama gerçek şu ki asıl ıphone ve asıl ıos yeni modeller şuan kullandığım 5 alakasız birşey özellikleri kullanma açısından biraz zorluk çekeceğimi düşüncesindeyim. 3D Touch sanal home tuşu vs vs vs vsKüçük ekrandan sonra büyük ekran çok farklı keyifli bir deneyim sunucak birde benim gibi 3d toucha alışınca başka telefon alınca elinize bi eksik geliyor
Sana şunu söyleyim dostum, ben telefondan anlayan birisi değilim anlıyorum ama root, rom filan anlamam uğraşmakta istemiyorum. Çünkü boş işler bunlar benim vaktim değerli değerli vaktimi bu gibi saçma şeylere ayırmayı pek sevmiyorum android telefon alsam yarın öbürgün güncelleme desteği bitti hop rootla romla vs vs. birde bunu yaparken hata yaparsan telefondan da olma ihtimalin var. Ayrıca hiç bir güvenlik önlemi yok uygulamayı kuruyorsun sana izin verseçeneklerinde kameraya ulaşsın mı diyor ? kamera ne alaka niye ulaşıyorsun sen benim kamerama ama ıos öyle değil bankacılık uygulamalarını rahatlıkla kullan istediğini yapBu iphone kullananlara sesleniyorum androidden daha mı hızlı bu iphone