İphone 7 Plus Stokta

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Bu iphone kullananlara sesleniyorum androidden daha mı hızlı bu iphone
Bende kullanıyorum , şöyle açıklayayım ben kendimce.
Her iki telefonu da ilk açtığında bi fark olmuyor ikiside hızlı gayet güzel geliyor fakat android kullandıkça şişiyor. Clean master , battery 360 vs gibi programlarla temizlik yapmak durumunda kalıyorsunuz. Tabi ki işletim sistemi olarakta bu yüzden öne çıkıyor. Bi düşününsenize Windows Phone (battı), Ubuntu (yaygın değil), Android (anlattığım gibi) , IOS ... İster istemez ios cazip geliyor.

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Ben hiç görmedim ama hersene haberleri yapıpyr ürün türkiyeye gelmeden çok yüksek fiyatlara piyasada satıldı diye bunlar için

Teknostore İphone 7 yi 3799 tlden satışa çıkardı lansmandan sonra ön siparişe halada öyle
Sazan arıyolar :mad::mad:

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Bende kullanıyorum , şöyle açıklayayım ben kendimce.
Her iki telefonu da ilk açtığında bi fark olmuyor ikiside hızlı gayet güzel geliyor fakat android kullandıkça şişiyor. Clean master , battery 360 vs gibi programlarla temizlik yapmak durumunda kalıyorsunuz. Tabi ki işletim sistemi olarakta bu yüzden öne çıkıyor. Bi düşününsenize Windows Phone (battı), Ubuntu (yaygın değil), Android (anlattığım gibi) , IOS ... İster istemez ios cazip geliyor.
IOS Android gibi paylaşımlı bir sistem değil ve IOS sadece bir telefonda kurulmasına rağmen çok üst düzeyde popülerliği ve satış sayılarına ulaşıyor.
ve bu da apple'ın en iyisini başardığını gösteriyor. google android tasarlıyor firmaya dağıtıyor samsung lg filan biraz modifiye edip kullanıcılara sunuyor.
Ama apple kendisi kodluyor tasarlıyor çok büyük bir başarı bunu windows phone yapamadı

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
webtekno değil mi işte işleri güçleri çakallık

Ön sipariş ile satın alınan iPhone 7’ler, 1 Ekim 2016 tarihinde sipariş sırasına göre kargoya teslim edilecektir. yazmışlar birde :D:D ne kadar doğru acaba fiyatı 3349 a düşmüş şimdi baktım ilk çıktıgında 3799 du

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Teknostore İphone 7 yi 3799 tlden satışa çıkardı lansmandan sonra ön siparişe halada öyle
Sazan arıyolar :mad::mad:

Kimse almaz bence böyle büyük para vericek herkes önce bi arsştırmasını yapıcaktır.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Ön sipariş ile satın alınan iPhone 7’ler, 1 Ekim 2016 tarihinde sipariş sırasına göre kargoya teslim edilecektir. yazmışlar birde :D:D ne kadar doğru acaba fiyatı 3349 a düşmüş şimdi baktım ilk çıktıgında 3799 du
Biraz daha düşeceğini düşünüyorum ve Android kullanıcılarının çoğu fiyat düşüşünden dolayı geçiş yapacak ve apple kötüleyen androidçiler tükürdüğünü yalayacak

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
ama gerçek şu ki asıl ıphone ve asıl ıos yeni modeller şuan kullandığım 5 alakasız birşey özellikleri kullanma açısından biraz zorluk çekeceğimi düşüncesindeyim. 3D Touch sanal home tuşu vs vs vs vs

Hiç zorluk çekmiyeceksinix 2-3 günde hemen alışıyorsunuz ve geri dönüp 5 aldığınızda esas garipliği o zaman yaşıycaksınız inanın 3D touch onkadar kullanışlıki bir alışınca çok rahat ediyorsunuz

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Demekki 15 20 ekime kalmayacak arkadaşlar artık yavaş yavaş emin olabiliriz :)

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Biraz daha düşeceğini düşünüyorum ve Android kullanıcılarının çoğu fiyat düşüşünden dolayı geçiş yapacak ve apple kötüleyen androidçiler tükürdüğünü yalayacak

Temennimiz o yönde note 7 de olan sorunlar onları biraz gerdi İphone 7 dede aynı şeyleri istiyolar yoksa tatmin olmucaklar hazırda bekliyorlar :D:D

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Temennimiz o yönde note 7 de olan sorunlar onları biraz gerdi İphone 7 dede aynı şeyleri istiyolar yoksa tatmin olmucaklar hazırda bekliyorlar :D:D
S8 de kulaklık girişi inşallah kaldırılırda kendilerini rezil ederler :D

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
23 eylülden En geç 26 Eylül Pazartesi günü kargoda olarak değiştirildi ne düşünüyorsunuz ?

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
benim arkadaşımda z3 vardı daha yeni iken aldı iki sene kullanabildi .
hadi 6s plusı beklemişken 7 yi mi bekleyim dedin :D

güzel kardeşim sen bana böyle dedikçe daha da çok heyecanlanıyorum. :D
6S Plus'ı seçeneklerden atıp 7 Plus 128 GB Gold'a yöneldim kesin ve net :D
Uzun sure kullanacagim derseniz tabiki en yuksek kapasitelisini almak cok mantikli.

Plus kullanan biri olarak salt internet tuketim ihtiyaci icin pc acmiyorum. Bundan kastim, forumda takilmak, face twitter vs bakmak, youtubedan video seyretmek, mail senkranizasyonu yapmak vs. Sadece word calismak icin ve oyun oynamak icin pcye ihtiyacim oluyor. Onda bile ufak capli dilekce vs yazacaksam telefondan hallediveriyor, wifi yaziciyla ciktimi alabiliyorum.

Su anda bluetooth muzik sistemi alma planim var. Muzik dinlemek icin kullanacagim, xiaominin minik bir bluetooth hoparloru varmis, amazonda da amazonun kendi uretimi var. Su gecirmiyor ve bini askin değerlendirme sonucu 4.5 yildiz almis. Amazon daha kaliteli olabilir, bilemiyorum.

Yani plus alirsaniz ipad mini almaniza gerek kalmaz. Aslinda hdmi ile monitore bagladiginizda ipadin hicbir neslini almaniza gerek kalmaz. Kesinlikle plus alin, kullanim esnekligi muhtesem

Son düzenleme:

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Bu ilanı görmüştüm, daha önce 20 ekim yazıyordu ama şimdi 23 eylül demişler. Bi sürpriz olabilir.

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Bu ilanı görmüştüm, daha önce 20 ekim yazıyordu ama şimdi 23 eylül demişler. Bi sürpriz olabilir.

Bu sabah 23 eylülden 26 eylüle alındı demin baktığımdada 20 ekime almışlar tekrar dalga geçiyor olmalılar :p:p

vasilty

Asistan
Reaksiyon puanı
85
7 plus mat siyahi istiyorum resmi olarak ciksin artik turkiyede

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Aslında Hakkı abiye mesaj atın imkanı varsa getirtsin.;)