Iphone 7 cizilme sorunu

Hüseyin Erdemli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese sa oncelikle. Ben iphone 7 plus almayi dusunuyorum ama bir problem var baktim ki matt siyah ve parlak siyah cabuk ciziliyormus peki rose altin gumus veya altin ciziliyormu? Bunlar cizilmiyorsa hangi rengi onerirsiniz ? Ben internette bulamadim :( ( lutfen sadece bu konu hakkinda cevap verin ) simdiden herkese tesekkurler... :)

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Hayır sadece parlak siyah model çizilme sorunuyla karşı karşıya. Ben 7 32 Gb kullanıyorum mat siyah rengi. Masada ya da cebimde madeni para varken çizilme sorununu yaşamadım bunu çeşitli ortamlarda denedim kılıfsız şekilde. Kasa 0 tertemiz.

Hüseyin Erdemli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır sadece parlak siyah model çizilme sorunuyla karşı karşıya. Ben 7 32 Gb kullanıyorum mat siyah rengi. Masada ya da cebimde madeni para varken çizilme sorununu yaşamadım bunu çeşitli ortamlarda denedim kılıfsız şekilde. Kasa 0 tertemiz.
Peki bana hangi rengi onerirsin? ( ben altın yada gümüş düsünüyorum )

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Bence altın rengi en idealı. Gönül ister ki siyah olsun ama... :D

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Ama benim sana tavsiyem kılıf ile kullan yarın bir gün satıcagın zaman tertemiz satar hiç zarar etmezsin :D Tabi birde kaliteli bir ekran koruyucu şart

Hüseyin Erdemli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ama benim sana tavsiyem kılıf ile kullan yarın bir gün satıcagın zaman tertemiz satar hiç zarar etmezsin :D Tabi birde kaliteli bir ekran koruyucu şart
Ben aldıgım telefonu hayatta satmam kılıf kullanmak istiom ama kac para biliyormusun bide kaliteli ekran koruyucusu onerirmisin?

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
Mat siyah çizilmiyor ya kim diyor onu ?

DesingKhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kullanıma bağlı bence göreceli bir kavram ben 256 gb İphone 7 Plus MAT SİYAH kullanıyorum 5 aydır bir çizilme sorunu yaşamadım :) sadece kırılmaz cam kullanıyorum Arka çift lens safir camdan yapılmıs olmasına rağmen bence çizilme ihtimali var :) Mat Siyah ilgi çekiyor ama Gold rengi gerçekten hoş duruyor :)

Joxalm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Ekim ayinda silver aldim kilifsiz ve ekran jelatini olmadan kullaniyorum gecende zorluda  store a gitmistim oradaki calisan telefonu gordugunde yeni aldiniz sanirim demisti :) Temiz kullandiktan sonra renk farketmeksizin herhangi bir problemle karsilasacagini dusunmuyorum Silver rengini oneririm.