Iphone 7 Alacaklar Kimler ?

darkgamer_gs

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Bu simsiyah modeli için apple uyarı yapmış zamanla çizilebilir diye. Bunun aslı var mı acaba yoksa kılıf satışlarını ( kendi resmi kılıfları ) artırmak için söylenen bir söz mü merak ettim
Yok gerçekten gereken bir durummuş. Çünkü bazı sitelerin iPhone 7 ön inceleme videolarını izledim ve orada bu daha buradaki örnek model birkaç saat içerisinde bu kadar çizildiyse günlük kullanımda daha kötü olur demiş.

Alonemoon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Yok gerçekten gereken bir durummuş. Çünkü bazı sitelerin iPhone 7 ön inceleme videolarını izledim ve orada bu daha buradaki örnek model birkaç saat içerisinde bu kadar çizildiyse günlük kullanımda daha kötü olur demiş.

Haydaa o kadar çizilecekse işimiz iş. Tüm düşüncelerim değişti şuan

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
bir de şu var yeni renk ve özel bir renk anlaşılan.
ve çizilmesi kolay şimdi ben ekran jelatini alacağım kılıf alacağım o rengi öldürmüş oluyorum ha ben her türlü bunlarsız kullanmam telefonu fakat.
şeffaf silikon alsak o rengin parlaklığını belli etmez garip yani çok kararsızım
Kristal diye bahsedilen kılıfları var spigen marka.Onlardan almalısın telefonun rengini tamamen belli ediyor.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Salla gitsin o zaman mat siyahta elit duruyor.

Alonemoon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Elime alıp gözümle görmeden bir karar vermemek lazim anlaşılan.

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Jet Black almayı düşünüyorum fakat şu çizilme olayı çok kafamı karıştırıyor.
açıkçası siyahı sevmezdim ama jet black çok güzel geldi siyah renge olan ön yargımı yıktı
Bende iphone 7 256 gb jet black almayı düşünüyorum.Birde spigen in şeffaf kılıfını takarım bir şey olmaz.

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Fiyatlar beklendiğinden iyi 3700 nere 3300 nere :D tabi kesin birşey yok ama 6s plusun fiyatıda düştü bunlar apple adına güzel şeyler .

2 sene önce en pahalı cihaz 2300-2400 iken şu an 3600-5000 arasında değişiyor. hiç de iyi değil.

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
2 sene önce en pahalı cihaz 2300-2400 iken şu an 3600-5000 arasında değişiyor. hiç de iyi değil.
Katılıyorum firmalar iyice coştu.Eskiden bir tek iphone pahalıydı bir de şimdi samsunglar bile aynı(note 7 3600 tl).

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Aklımda 6S almak vardı. Ama onun yerine 1800 liraya OnePlus 3 alıp keyfime bakıcam.

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Gına ne kelime be kardeşim sinir bastı artık vallahi bu kadar beklediğimi hiç görmedim yani.
7 plus 128 gb stokta bitme sorunu olur mu acaba türkiyede de

bende 7 Plus 128 GB Gold alacağım bakalım, fakat yurt dışındaki gibi türkiyede'de plus bitme sorunu olur mu acaba ?
Bende aynı şekilde plus bekliyorum. Ön siparişle alırsak sıkıntı olmaz bence.

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Bende aynı şekilde plus bekliyorum. Ön siparişle alırsak sıkıntı olmaz bence.
Vallahi ben geçen günler de anlatmıştım, bir çok kişiye forumdan.
Turkcell bayisine gittim sormaya ne zaman gelir diye eylül sonu ekim başı dediler, sonra teşekkür ederim arkamı döndüm tam çıkıyordum.
Beyfendi dedi isterseniz, bize adınızı soyadınızı telefon numaranızı verin bize geldiğinde sizi arayalım dediler. Ben de tamam dedim.
Admı soyadımı numaramı ve hangisini istediğimi sordular bende Iphone 7 Plus 128 GB Gold dedim tamam biz geldiğinde arayacağız sizi dediler.
Bak unutulmayalım aramayı unutmazsınız dimi filan dedim yok merak etmeyin geldiğinde arayacağız dediler.

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Vallahi ben geçen günler de anlatmıştım, bir çok kişiye forumdan.
Turkcell bayisine gittim sormaya ne zaman gelir diye eylül sonu ekim başı dediler, sonra teşekkür ederim arkamı döndüm tam çıkıyordum.
Beyfendi dedi isterseniz, bize adınızı soyadınızı telefon numaranızı verin bize geldiğinde sizi arayalım dediler. Ben de tamam dedim.
Admı soyadımı numaramı ve hangisini istediğimi sordular bende Iphone 7 Plus 128 GB Gold dedim tamam biz geldiğinde arayacağız sizi dediler.
Bak unutulmayalım aramayı unutmazsınız dimi filan dedim yok merak etmeyin geldiğinde arayacağız dediler.
Geçen sene ki 6s Plus alırkenki halimi hatırladım :) Ön siparişle almıştım halbuki bitme gibi bi derdi de yoktu birsürü yerde bir sürü stok vardı. O yüzden dert etmiyorum ben. Siz gold renk alıcak biri olarak bence hiç etmeyin. Bu arada neden Gold rengi seçtiniz merak ettim aslında.

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Gelsinde bi alması kalsın geriye sen 7 plusmu alcaktın :D ben 7 alıcam şimdi sen beni caydırırsın
onu bilmemde benim teşfik etme yönüm çok iyidir, birisi 6S Plus alacakken 7 Plus'ı beklettirdim ama ne yaptı o adam şimdi bilmiyorum :D
Almışken plus al bak keyfine bence 3 gb ram çift kamera 4 flaş

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Adam yurtdışı iphone 7 32 gb siyah renk 5.000 TL fiyat çekiyor ya...

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Geçen sene ki 6s Plus alırkenki halimi hatırladım :) Ön siparişle almıştım halbuki bitme gibi bi derdi de yoktu birsürü yerde bir sürü stok vardı. O yüzden dert etmiyorum ben. Siz gold renk alıcak biri olarak bence hiç etmeyin. Bu arada neden Gold rengi seçtiniz merak ettim aslında.
İnş'ALLAH bakalım stok skıntısı yaşamayız, Neden Gold tercih ettim güzel bir soru, Iphone 5 Kullanıyorum ve ayriyetten Iphone 5S İkiside Silver renk.
Benim Iphone 4 sonra siyah renklere alışamadım sevmedim ıphone 4'üm siyah bir onu beğendim. hatta şuan onu bile beğenmiyorum artık onda rengi.
siyah renge karşı bir negatifliğim var, telefon dediğin belirli olacak ana yüzü belli olacak baktığında uzaktan bile baktığında kendini belli edecek ama siyah baktığında hiç bir şekilde kendini belli etmiyor. Gold da Iphone'lerde en çok beğendim renk olduğu için tercih ettim.

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Ben 2g hariç tüm iphone serisini kullanan biri olarak tanıdığınızda vs. varsa siyah rengi biraz test etmenizi öneririm :) Çünkü 5s in gold renginin çekiciliğinden sonra bende sizin gibi düşünüyordum . Fakat ekranın siyah bütünlüğü baya güzel koyu renklerde.