- Reaksiyon puanı
- 1,375
Arkadaşlar herkese merhaba.
Kendimi bildim bileli iPhone kullanırım. Fakat fiyatlarının her zaman yüksek olmasından dolayı 3GS ve 6S kullanabildim.
Malum telefonlara da yeni zam geliyor o yüzden acil bir karar ile Samsung Galaxy S21 FE satın aldım.
Bana lütfen "Abi o paraya şunu da alabilirdin" ya da "Keşke iPhone'ı bırakmasaydın alışamazsın" gibi argümanlarla gelmeyin. Telefonu aldım, olan oldu.
İlk kez Android tabanlı bir telefon kullanacak olmam sebebiyle sizlerden isteğim şu;
Android kullanırken nelere dikkat etmeliyim ? (Güvenlik, şifre vs...)
Bazı arkadaşlarda sistem hızlandırma türü programlar görüyordum onlar gerçekten etkili mi ?
Daha telefonu kutusundan çıkartmadım. Açar açmaz kullanayım mı ? Yoksa sarja takıp %100 olduktan sonra mı başlayayım ?
Bu 3 soruyu lütfen güzel bir dille yanıtlarsanız çok sevinirim...
Ayrıca bana söyleyeceğiniz her ipucu, her bir app için dua mı alırsınız
Şimdiden teşekkürler
Ha bir de bu canını yediğim IOS'ta telefon rehberini sime nasıl aktaracağım ?
Kendimi bildim bileli iPhone kullanırım. Fakat fiyatlarının her zaman yüksek olmasından dolayı 3GS ve 6S kullanabildim.
Malum telefonlara da yeni zam geliyor o yüzden acil bir karar ile Samsung Galaxy S21 FE satın aldım.
Bana lütfen "Abi o paraya şunu da alabilirdin" ya da "Keşke iPhone'ı bırakmasaydın alışamazsın" gibi argümanlarla gelmeyin. Telefonu aldım, olan oldu.
İlk kez Android tabanlı bir telefon kullanacak olmam sebebiyle sizlerden isteğim şu;
Android kullanırken nelere dikkat etmeliyim ? (Güvenlik, şifre vs...)
Bazı arkadaşlarda sistem hızlandırma türü programlar görüyordum onlar gerçekten etkili mi ?
Daha telefonu kutusundan çıkartmadım. Açar açmaz kullanayım mı ? Yoksa sarja takıp %100 olduktan sonra mı başlayayım ?
Bu 3 soruyu lütfen güzel bir dille yanıtlarsanız çok sevinirim...
Ayrıca bana söyleyeceğiniz her ipucu, her bir app için dua mı alırsınız

Şimdiden teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha bir de bu canını yediğim IOS'ta telefon rehberini sime nasıl aktaracağım ?