Iphone 6s'i Değiştirmek İstiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MERTd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MERTd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Merhaba arkadaşlar, elimde iPhone 6s 16 GB Silver telefon var temiz 2300 TL civarı satıp kendime sıfır yeni telefon alacağım fakat ne alacağıma karar veremedim. Donanım olarak 6S'ten sonra aldığım için en az onun yapabildiklerini yapabilmesini istiyorum. Sizin önerileriniz nelerdir?

MERTd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Sattığım fiyatın üzerine en fazla 100 tl ekleyebilirim fazla eklemek istemiyorum.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba arkadaşlar, elimde iPhone 6s 16 GB Silver telefon var temiz 2300 TL civarı satıp kendime sıfır yeni telefon alacağım fakat ne alacağıma karar veremedim. Donanım olarak 6S'ten sonra aldığım için en az onun yapabildiklerini yapabilmesini istiyorum. Sizin önerileriniz nelerdir?

Merhaba,

Boyle birsey yapmanizi tavsiye etmem gerek yok cunku. 2300-2400 tl bandinda htc10, samsung s7, sony xperia xz alabilirsiniz. Bu cihazlar iphone 6s gibi guclu urunler. Hatta artilari bile cok. Kamera, ekran, dahili hafiza konulari basta olmak uzere bircok konuda avantajiniz olur. Ama dedigim gibi iphone 6s uzun vadeli kullanim icin daha iyi bir secenek.

MERTd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Sırf şarj yüzünden satmak istiyorum. 5 saatte bir şarj doldurmaya dayanamıyorum artık.
--- Gönderi Güncellendi ---
Şarjın yeterliliği benim için sıkıntı o yüzden satmak istiyorum, 5 saatte bir şarj etmek beni yordu.

asdwe3361

Asistan
Reaksiyon puanı
132
6s in sarzi o kadar da kötü mü ya ? Bende 2 hafta sonra almayi düşünüyordum.Sırf bu yüzden s7 edge ile 6s (32) arasında gidiyorum.Sosyal medya kamera ve bir kaç oyun oynarım genel olarak

MERTd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Sosyal medya, kamera, video izlemek bunlar çok götürüyor zaten :( %30'larda kapanması vardı servise verdim ücretsiz pil değişimi yapıldı şuan kapanma yok ama batarya yinede sıfır olmasına rağmen 5-6 saatte bitiyor.

asdwe3361

Asistan
Reaksiyon puanı
132
Gerçekten sıkıntı ya o zaman karar veremiyorum sırf sarz sıkıntısı yüzünden