iPhone 6s Ve iPhone 6s Plus Kullananlar Kulübü

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Pil iyiyse ilerleyen zamanlarda geçerim

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
10.3 tavsiye ediliyor mu şimdi Iphone 6S Plus için?

Mert Can Karadağ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
6s Plus kullanıyorum çok nadir de olsa ortadaki home yuvarlak tuşundan bende de çıt çıt sesi geliyor ama çok elzem değil parmak izi okuyucusu iyi çalışıyor basmadan ekranı açıyorum.
Bende 6s kullanıyorum 2 ay dır, ilk aldığım haftadan beri bu çıt sesi var çıt sesi çok fazla ve sinir bozucu bu zamanla geçer mi yoksa servise yollayayım mı ?

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Bende 6s kullanıyorum 2 ay dır, ilk aldığım haftadan beri bu çıt sesi var çıt sesi çok fazla ve sinir bozucu bu zamanla geçer mi yoksa servise yollayayım mı ?
İşlevini yerine getiriyor mu? Bence gerek yok ama sizi gerçekten rahatsız ediyorsa servise önce telefon açıp bilgi alın ve ondan sonra gönderimde bulunun bence.

Mert Can Karadağ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşlevini yerine getiriyor mu? Bence gerek yok ama sizi gerçekten rahatsız ediyorsa servise önce telefon açıp bilgi alın ve ondan sonra gönderimde bulunun bence.
evet hertürlü işlevini sorunsuz yapıyor ama o ses aşırı kötü sanki düğme yapışıyor zorla çıkıyor yeni diye götürmedim servise ama 2 ay oldu ve yine aynı

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
evet hertürlü işlevini sorunsuz yapıyor ama o ses aşırı kötü sanki düğme yapışıyor zorla çıkıyor yeni diye götürmedim servise ama 2 ay oldu ve yine aynı
Haklısınız yes yeni bir cihaz hemen servise tabiki gitmemeli. Ben 4 ay oldu Iphone 6S Plus alalı. Bende çok sık olmasa da zaman zaman oluyor ama nadiren rahatsız edici seviyede değil. Siz bence servise göndermeden bir arayın ve oradaki görevliler ile konuyu bir görüşün. Yönlendirme yapacaklardır diye düşünüyorum.

Mert Can Karadağ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haklısınız yes yeni bir cihaz hemen servise tabiki gitmemeli. Ben 4 ay oldu Iphone 6S Plus alalı. Bende çok sık olmasa da zaman zaman oluyor ama nadiren rahatsız edici seviyede değil. Siz bence servise göndermeden bir arayın ve oradaki görevliler ile konuyu bir görüşün. Yönlendirme yapacaklardır diye düşünüyorum.
peki teşekkür ederim

emrgba

Asistan
Reaksiyon puanı
8
IMG_5317.JPG

6s plus için pil kullanımı ? Herşey normal değil mi

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
İcloud Drive a fotoğraflarımı atıp telefon hafızamda ki fotoğraflarımı silmek istiyorum icloud drive a fotoğraflarımı nasıl atabilirim yardımcı olabilir misinz

Son düzenleme:

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
İcloud Drive fotoğraflarımı atıp telefon hafızamda ki fotoğraflarımı silmek istiyorum icloud drive fotoğraflarımı nasıl aktarabilirim yardımcı olabilir misinz

bahaDUR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Beyler 2. El iPhone 6S Plus denk geldi 2.500 tl fiyatı 16 GB, Satıcı tanıdık. Cihaz 14 ay garantili değişimden gelmiş Kutusunda kullanılmamış fiyatı nasıl sizce, Alınabilir mi ?

mert-memic

Asistan
Reaksiyon puanı
26
İcloud Drive a fotoğraflarımı atıp telefon hafızamda ki fotoğraflarımı silmek istiyorum icloud drive a fotoğraflarımı nasıl atabilirim yardımcı olabilir misinz
size önerim google fotograflar sınırsız fotograf yedekleyebilirsiniz yüksek kalitede

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
size önerim google fotograflar sınırsız fotograf yedekleyebilirsiniz yüksek kalitede
Teşekkür ediyorum birde 10.3 güncellemesinin bi miktar yer açtığı söyleniyor böyle bişey var mı yoksa yanlış anlaşılan bi durum mu ?

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
10.3.1 geçip bi daha ios güncellemesi yapmak istemiyorum kararlı bi sürümde kalmak istiyorum 10.3.1 uygun bi tercih midir?

bahaDUR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Beyler bir sorum olacaktı size. iPhone 6S deki batarya problemi iPhone 6S Plus'tada varmı ? Yani %20 iken kapanmalar, Bataryanın kısa bir süre sonra sıkıntı çıkarması gibi. Yoksa sadece iPhone 6S'de mi bu batarya problemi ?

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Beyler bir sorum olacaktı size. iPhone 6S deki batarya problemi iPhone 6S Plus'tada varmı ? Yani %20 iken kapanmalar, Bataryanın kısa bir süre sonra sıkıntı çıkarması gibi. Yoksa sadece iPhone 6S'de mi bu batarya problemi ?
Sadece 6s te diye biliyorum
--- Gönderi Güncellendi ---
6s 10.3.1 ne kadar kullanım süresi sunuyor

Furkan eken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar merhaba iPhone 6s kullanıcısıyım telefonu alalı daha 2 ay olmadı orijinal şarj aleti kullanıyorum ancak bugün telefon şarj seviyem %100 iken yarım saat içinde % 86 ya düştü. Sadece müzik dinledim bu anormal bir durum. Nedenleri neler olabilir ?

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Arkadaşlar merhaba iPhone 6s kullanıcısıyım telefonu alalı daha 2 ay olmadı orijinal şarj aleti kullanıyorum ancak bugün telefon şarj seviyem %100 iken yarım saat içinde % 86 ya düştü. Sadece müzik dinledim bu anormal bir durum. Nedenleri neler olabilir ?
Telefonu şarjdan aldıktan sonra kullanmadan veya pasif durumda birkaç saat kaldı ise ve ardından yoğun kullanıma geçtiysen birden hızlı şarj düşüşleri görülebilir. Misal ben dün telefonu gece şarjdan çıkardım 4.30 saat pasif kaldı ardından yarım saat bir saat yoğun şekilde kullandım şarj 90 a indi. ( 7Plus )

Furkan eken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hayır telefon şarj oldu ve direk kullanmaya başladım

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Telefonum kendi kamerasıyla çektiğiniz fotoğraflar ful ekran mı çekiliyor yoksa aşağıdam ve üst tarafları siyah mı oluyor ???