iPhone 6s Ve iPhone 6s Plus Kullananlar Kulübü

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
6s almak istiyorum da Mustafa Kiraz 6s devri bitti diyor ne yapmamı önerirsiniz
--- Gönderi Güncellendi ---
bu arada dolar ne zaman düşer ben ağustosta alacam da telefonu
Ben olsam gidipte ip 7 almak yerine 6s plus alırdım ama ip7 gibi bi fikriniz varsa bütçede uygunsa o telefon alınır birde 6s devri bitti demek bence yanlış olur ben memnunum gayet güzel ip5 5s var hala çok kişi tarafından kullanılan ilk onların devri kapansın sonra bizede sıra gelir :D
10.2.1 de kapanma yaşayanlar var mı telefonun şarjı 20 lerde falan kapanıyor mu bu kapanmalar güncellemeden kaynaklı mı yoksa telefondan telefona fark ediyor mu güncelliycem kapanma sorunu olur diye güncellemiyorum cevap verirseniz sevinirim ikinciye yazıyorum lütfen

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
plus kesinlikle düşünmüyorum annemin lg g3 5.5 inç ekranı var o bile bana büyük geliyor alırsam 6s alırım ve 5s ekranı artık küçük geliyor ve space gray artık sıktı 16 gb da yetmıyor
ve 5s devri seneye kapanacak ios 11 aldı mı 4sten farkı kalmayacak

Furkan eken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar iphone 6s i 1 aydır kullanıyorum ancak home tuşu çıt diye ses çıkarıyor bastığımda bu durum bazen oluyor bu normalmidir

hasanalicelen

Asistan
Reaksiyon puanı
55
38e5f5000767af22b961dc842bae38ff.jpg

Bilgisayardan veya ipad'den girersen gizleyebilirsin. iPad'de sola doğru kaydırınca gizle diye bir buton çıkıyor. Bilgisayar da ise ikonun sol köşesine ok'u getirdiğinde x işareti çıkar

Furkan eken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar iPhone 6s i 1 aydır kullanıyorum ancak home tuşundan arada çıt sesi gelmeye başladı bu normal bir durummudur servise vermelimiyim acaba?

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
10.3 beta 7 yükleye var mı pil konusunda iyileştirme olduğu söyleniyor

Furkan eken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar iPhone 6s sahibiyüm ağır çekimde kapalı ortamlarda telimde dalgalanma oluyor bu durum sizin telefon lardada varmı bu bir sorunmu

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Mart ayı bitti oldu hani Mart ayında sunulacaktı 10.3 kararlı sürüm herkese ne oldu bilgisi olan var mı?

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Bu bir sorunmu değilmi acaba
Yeni farketmişsiniz herhalde dalgalanma olayı kapalı az ışık olan ortamlarda gerçekleşiyor bir problem değil samsung ve diğerlerinde daha beter dalgalanma yerine karıncalanma oluyor daha kötü gözüküyor.

Furkan eken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yeni farketmişsiniz herhalde dalgalanma olayı kapalı az ışık olan ortamlarda gerçekleşiyor bir problem değil samsung ve diğerlerinde daha beter dalgalanma yerine karıncalanma oluyor daha kötü gözüküyor.

Teşekkür ederim bir sorum daha olacak acaba home tuşundan arada çıt çıt sesi gelmesi bir sorunmu acaba her zaman olmuyor arada oluyor.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Teşekkür ederim bir sorum daha olacak acaba home tuşundan arada çıt çıt sesi gelmesi bir sorunmu acaba her zaman olmuyor arada oluyor.
6s Plus kullanıyorum çok nadir de olsa ortadaki home yuvarlak tuşundan bende de çıt çıt sesi geliyor ama çok elzem değil parmak izi okuyucusu iyi çalışıyor basmadan ekranı açıyorum.

Furkan eken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
6s Plus kullanıyorum çok nadir de olsa ortadaki home yuvarlak tuşundan bende de çıt çıt sesi geliyor ama çok elzem değil parmak izi okuyucusu iyi çalışıyor basmadan ekranı açıyorum.

Bu genel de olan bir durum o halde bendede home tuşu bütün işlevlerini yapıyor.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Bu genel de olan bir durum o halde bendede home tuşu bütün işlevlerini yapıyor.
Arada yapar home tuşu kolay kolay bozulmaz aynı şey parmak izi içinde geçerli zamanla yıpranacak tabi çıt çıt ses gelmesi arada boşluk olduğu için o boşluk olmasa tuş daha çabuk bozulur.

Furkan eken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arada yapar home tuşu kolay kolay bozulmaz aynı şey parmak izi içinde geçerli zamanla yıpranacak tabi çıt çıt ses gelmesi arada boşluk olduğu için o boşluk olmasa tuş daha çabuk bozulur.

Bunun için servise gerek yok tur o zaman

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Hafıza genişledi biraz daha rahat oldu telefon hızlandı uygulama arası geçişler düzelmiş

Ozcansnkls

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
APFS dosya sistemine gecis yapinca hafizada artis oldu
Touch ID okumasinda biraz hizlanma var gibi sanki
Pil zamanla belli olur

Ozcansnkls

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Su ana kadar assistive touch ta 10.2.1 deki donma olmadi