ibrahimyz34
Asistan
Arkadaslr telimi %10-%20 araliginda sarja takiyorum bu dogru olan bi yontemmidir.?
İstediğin zaman takabilirsin kardeşim sıkıntı olmaz korkma
Arkadaslr telimi %10-%20 araliginda sarja takiyorum bu dogru olan bi yontemmidir.?
Abi hayırlısı olsun yeni almışsın telefonu sanırım ama böyle herşeyi sorun edersen sen telefonu kullanamazsın ki gereksiz şeylere takılma kafan rahat olsun güle güle kullanınArkadaslr telimi %10-%20 araliginda sarja takiyorum bu dogru olan bi yontemmidir.?
Abi hayırlısı olsun yeni almışsın telefonu sanırım ama böyle herşeyi sorun edersen sen telefonu kullanamazsın ki gereksiz şeylere takılma kafan rahat olsun güle güle kullanın
--- Gönderi Güncellendi ---
Hayır 7 gün sonra free sürüme geçicek isterseniz premium satın alabilirsiniz
Evet eminim 2 hafta oldu bende aynı durumdaydı bende tereddüt ettim eğer 7 günlükse sorun yok ama 30 günlük premium denemesiyse iotal etmezseniz her ay tahsil edilir ücret buradan bakabilirsiniz İptal - Spotifykesin eminmisin kardesim.
Evet eminim 2 hafta oldu bende aynı durumdaydı bende tereddüt ettim eğer 7 günlükse sorun yok ama 30 günlük premium denemesiyse iotal etmezseniz her ay tahsil edilir ücret buradan bakabilirsiniz İptal - Spotify
Yok yine bittikten sonra spotify den hesabınıza bakabilirsiniz free sürüme geçicek kullanmak için internet gerekicek falan yani o uygulama parayı hak ediyor ücretsiz işe yaramıyor![]()
![]()
![]()
7 gunluk kardesim resimleri attim 3 adet. senin basina gelmis bi bakabilir misin resimlere. peki yedi gun sonra birsey yapmaya gerek yok dimi
Yok yine bittikten sonra spotify den hesabınıza bakabilirsiniz free sürüme geçicek kullanmak için internet gerekicek falan yani o uygulama parayı hak ediyor ücretsiz işe yaramıyor
her ne kadar lityum-iyon pil istenildiği zaman şarja takılabilir denilse de ben pek katılmıyorum. genelde %1 de takmanızı tavsiye ediyorum. Haftada 1 pili telefon kapanana kadar kullanıp ardından %100'e kadar fulleyip 45 dk-1 saat daha şarjda bırakmanın sağlıklı olduğu düşüncesindeyim.Arkadaslr telimi %10-%20 araliginda sarja takiyorum bu dogru olan bi yontemmidir.?
Bu günlük bu değeleri aldım kullanımıma göre değişiyor bazen 15 şarja geldiğimde 6 saat kullanımım oluyor bazen 25 te 4 buçuk saatte oluyor 6sMax. Telin sarjı yüzde 15 seviyelerine gelene kadar kaç saatlik bir batarya ömrü gördünüz?
Bu günlük bu değeleri aldım kullanımıma göre değişiyor bazen 15 şarja geldiğimde 6 saat kullanımım oluyor bazen 25 te 4 buçuk saatte oluyor 6s
Doğrudur kullanıma göre değişim gösteriyor ben kim ne derse desin iphone un pil performansından memnunumTeşekkür ler ben geçen 8 saat gördüm.
bu appstore daki uygulama geçmişinden daha once yüklenmiş ve kalkmış olan uygulamayi nasıl komple kaldirabiliriz. bilgisi olan var mi
7 tercih et. 6sin devri bitti. Gece fotoğraf çekemiyor oıs yok vb vbmerhaba ben 2014'ten iphone 5s kullanıyorum ve açıkcası seneye 5s'in miladı dolacak ve ekranı artık bana küçük geliyor ve space grayden artık sıkıldım ve 16 gb yetmiyor sizce 2017'de 6s alınır mı ben 7'ye pek sıcak bakmıyorum android kullanmam cevaplarsanız sevinirim iyi forumlar
Androide bulaşmam diyorsan en iyi seçim 6s.Eğer alacak olursan 6s yerine 6s plus al derim ben biraz pişmanım 6s plus almadığıma.Ama 6s'te işimi çok rahat görüyor.Zaten özelliklerini ve rahatlığını saymama gerek yok.Alacaksan al derim.6s sadece ios 10'u aldı devri nasıl bitti acaba bir de ben android'e pek sıcak bakmıyorum 2.5 yıldır ios kullanıyorum ve memnunum ama değiştirmek istiyorum ve kulaklık girişi de yok alısabilir miyim bilmiyorum