Apple Storeye göndermeniz gerekiyorBu pil değişimi için ben media marktan almıştım eğer oraya götürürsem onlar ücretsiz yapar mı
Beklenmedik Kapanma Sorunları İçin iPhone 6s Programı - Apple Destek
Bu linkten öğrenebilirsiniz
Apple Storeye göndermeniz gerekiyorBu pil değişimi için ben media marktan almıştım eğer oraya götürürsem onlar ücretsiz yapar mı
Teşekkür ederm peki nasıl gönderceğimi anlamadım ama mdkdmdmdmsmApple Storeye göndermeniz gerekiyor
Bu linkten öğrenebilirsiniz
Guncellemeyi yaptiktan sonra ayarlara gelerek mi sifirlama islemini yaptiniz bende guncelledikten sonra sifirlamayi dusunuyorumİos 10.2 güncellemesini yaptım ve cihazımı sıfırladım. Şu an için hiçbir sorun yok ve şarj durumunda farkedilir bir iyileşme söz konusu. Bu arada cihazım İphone 6s ve bataryası hatalı olanlardan değil. Önceki sürüm de zaten bende yine sorun yoktu. 6s batarya sorunu olan arkadaşlarım İos 10.2 yi yüklesin bence gayet iyi ve sorunsuz diyebilirim.
Aynen dostum oradan yaptım ve gayet memnunum şu an.Guncellemeyi yaptiktan sonra ayarlara gelerek mi sifirlama islemini yaptiniz bende guncelledikten sonra sifirlamayi dusunuyorum
Nasil 10.2 memnun musunuzBen de yükledim şimdi bakalım akşam belli olur fark inşallah beklediğimiz gibi olur.
Telefonu sabah restore ettim gine kapandı %30 da şansıma tüküreyimBatarya değişimi için izmir egemek servisini aradım bana ayın 29undan sonra gel dediler appledan yazımı ne gelmiş 2017ye kaldı işimiz
Telefonun seri numarasını iste problemlimi değilmi appleın sitesinden bak yoksa al geçIyi günler 2.el iphone 6s almayi dusunuyorum 1900 TL'ye.1yildan fazla garantisi var.Fakat batarya sıkıntısı oldugunu okudum.Sizce kamera ile batarya nasıl ?
telefonu buradan sorgulayın eğer sorun varsa gönderin değiştirin.Iyi günler 2.el iphone 6s almayi dusunuyorum 1900 TL'ye.1yildan fazla garantisi var.Fakat batarya sıkıntısı oldugunu okudum.Sizce kamera ile batarya nasıl ?
Arkadaş satmış kaçırdık telefonu fakat değişimden sıfır iphone 6s var 2200 diyor sizce alınır mı?telefonu buradan sorgulayın eğer sorun varsa gönderin değiştirin.
hafıza seçeneği 16 mı 32 mi ve daha önce değişime gitmiş mi ?
Yerinde olsam asla garanti dışı etmezdim telefonu bi gün telefona bişey olursa Apple kabul etmiyor cihazımerhaba arkadaşlar iphone 6 s plus 16gb cihazım var motorsiklet kullanıcısıyım kaskım için bluetooth intercom sistemim var seyir halinde telefonla konuşabilmek çağrı alabilmek mp3 dinlemek için ... 9 lu sürümlerde stabil çalısıyordu ne zaman ios 10 yükledim cihaz ile telefonun bağlantısı sapıtı arama geliyor ses alamıyorum telefonu cebimden çıkarıp bir bakıyorum telefon donmuş veya mp3 dinliyorum bir zaman sonra bluetooth kopmuş mp3 dinleyemiyorum dfu mod hard reset itunes sıfırlama vs vs hiçbir çözüm olmadı dün arkadaşımda iphone 7 vardı ve ondada aynı bluetooth intercm var şuan ikimizin cihazındada ios 10.2 kurulu arkadaşın telefon stabil çalışırken biz kullanamıyoruz şuan 9.3.5 çekebilsem hariak bir şekilde çalışıyor cihazlar ..
artık apple destek lede kanlı bıçaklı olduk klasik yardımlardan bıktım ve artık garantisini de gözden çıkarttım jailbreak yapmaya karar verdim bana yapacak birşey almadı çünki..
şimdi samsung kullanırken rot room vs biliordum ama iphonede hiçbirşey bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz veya anlatım kurulu vs olan link verirmisiniz saygılar hayırlı günler
Çok oyun oynamazsan bitmez. sabah 11 atıyorum akşam 5 6 gibi biter ama ben % 1 de 20 30 dakka gezindim bitmedi ya bataryaya takma iPhone bu stabil şarj yemiyorIyi günler 2.el iphone 6s almayi dusunuyorum 1900 TL'ye.1yildan fazla garantisi var.Fakat batarya sıkıntısı oldugunu okudum.Sizce kamera ile batarya nasıl ?
Çok oyun oynamazsan bitmez. sabah 11 atıyorum akşam akşam 5 6 gibi biter ama ben % 1 de 20 30 dakka gezindim bitmediIyi günler 2.el iphone 6s almayi dusunuyorum 1900 TL'ye.1yildan fazla garantisi var.Fakat batarya sıkıntısı oldugunu okudum.Sizce kamera ile batarya nasıl ?
depolaman ne kadar şuandaİos 10.2 güncellemesi 385 mb diyor ben bunu yüklesem ne kadar yer kaplar
Bunları düşünmeyin sonuçta iyileştirmeİos 10.2 güncellemesi 385 mb diyor ben bunu yüklesem ne kadar yer kaplar
güncellmerhaba arkadaşlar iphone 6 s plus 16gb cihazım var motorsiklet kullanıcısıyım kaskım için bluetooth intercom sistemim var seyir halinde telefonla konuşabilmek çağrı alabilmek mp3 dinlemek için ... 9 lu sürümlerde stabil çalısıyordu ne zaman ios 10 yükledim cihaz ile telefonun bağlantısı sapıtı arama geliyor ses alamıyorum telefonu cebimden çıkarıp bir bakıyorum telefon donmuş veya mp3 dinliyorum bir zaman sonra bluetooth kopmuş mp3 dinleyemiyorum dfu mod hard reset itunes sıfırlama vs vs hiçbir çözüm olmadı dün arkadaşımda iphone 7 vardı ve ondada aynı bluetooth intercm var şuan ikimizin cihazındada ios 10.2 kurulu arkadaşın telefon stabil çalışırken biz kullanamıyoruz şuan 9.3.5 çekebilsem hariak bir şekilde çalışıyor cihazlar ..
artık apple destek lede kanlı bıçaklı olduk klasik yardımlardan bıktım ve artık garantisini de gözden çıkarttım jailbreak yapmaya karar verdim bana yapacak birşey almadı çünki..
şimdi samsung kullanırken rot room vs biliordum ama iphonede hiçbirşey bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz veya anlatım kurulu vs olan link verirmisiniz saygılar hayırlı günler
6.10 gb boş yerim varÇok oyun oynamazsan bitmez. sabah 11 atıyorum akşam akşam 5 6 gibi biter ama ben % 1 de 20 30 dakka gezindim bitmedi
depolaman ne kadar şuanda
Öyle de merak edip sordum tahmini ne kaplar diyeBunları düşünmeyin sonuçta iyileştirme
5.9 filan olur6.10 gb boş yerim var
Öyle de merak edip sordum tahmini ne kaplar diye
9.3.5 e dönüş yapamazsınız artık malesef IOS sürümünüz nedirgüncell
Yerinde olsam asla garanti dışı etmezdim telefonu bi gün telefona bişey olursa Apple kabul etmiyor cihazı
--- Gönderi Güncellendi ---
Çok oyun oynamazsan bitmez. sabah 11 atıyorum akşam 5 6 gibi biter ama ben % 1 de 20 30 dakka gezindim bitmedi ya bataryaya takma iPhone bu stabil şarj yemiyor
Var diye biliyorum benJailbreak garanti dışı bırakmaz cihazı restore ile eski haline döner. Fakat ios 10 a daha jailbreak çıkmadı. İstesede yapamaz
Var diye biliyorum ben
Jailbreak garanti dışı bırakmaz cihazı restore ile eski haline döner. Fakat ios 10 a daha jailbreak çıkmadı. İstesede yapamaz
10.1.1 için jailbreak indirilebilir durumda.Var diye biliyorum ben
10.2 sürüm şuan 9.3.5 dönmek için hiç bir yöntem yok yani öyle mi? salı gunu zorluavm apple randevum var değişim alıcam büyük ihtimal 9.3.5 li sürüm denk getırıriz inş yeni cihazı9.3.5 e dönüş yapamazsınız artık malesef IOS sürümünüz nedir
Malesef son sürümü yüklüyorlar10.2 sürüm şuan 9.3.5 dönmek için hiç bir yöntem yok yani öyle mi? salı gunu zorluavm apple randevum var değişim alıcam büyük ihtimal 9.3.5 li sürüm denk getırıriz inş yeni cihazı
iOS 9 4s'i çökerttiği zamanlarda 4s'imi garantiye donduğundan dolayı yolladım.Ahizede de sorun vardı.8.4.1 yüklü cihaz verdiler.Şans işi biraz.10.2 sürüm şuan 9.3.5 dönmek için hiç bir yöntem yok yani öyle mi? salı gunu zorluavm apple randevum var değişim alıcam büyük ihtimal 9.3.5 li sürüm denk getırıriz inş yeni cihazı