iPhone 6s Ve iPhone 6s Plus Kullananlar Kulübü

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
İos 10.2 güncellemesini yaptım ve cihazımı sıfırladım. Şu an için hiçbir sorun yok ve şarj durumunda farkedilir bir iyileşme söz konusu. Bu arada cihazım İphone 6s ve bataryası hatalı olanlardan değil. Önceki sürüm de zaten bende yine sorun yoktu. 6s batarya sorunu olan arkadaşlarım İos 10.2 yi yüklesin bence gayet iyi ve sorunsuz diyebilirim.
Guncellemeyi yaptiktan sonra ayarlara gelerek mi sifirlama islemini yaptiniz bende guncelledikten sonra sifirlamayi dusunuyorum

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Ben de yükledim şimdi bakalım akşam belli olur fark inşallah beklediğimiz gibi olur.
Nasil 10.2 memnun musunuz

Musifan muzik uygulamasini kullanan var mi internetsiz muzik dinleyebilir miyiz bu uygulamayla ?

Son kulanım değerleri

Ekli dosyalar

• IMG_1704.PNG
    IMG_1704.PNG
    154.6 KB · Görüntüleme: 324
Son düzenleyen moderatör:

mustafaatess_

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Batarya değişimi için izmir egemek servisini aradım bana ayın 29undan sonra gel dediler appledan yazımı ne gelmiş 2017ye kaldı işimiz

dirlik95

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Iyi günler 2.el iphone 6s almayi dusunuyorum 1900 TL'ye.1yildan fazla garantisi var.Fakat batarya sıkıntısı oldugunu okudum.Sizce kamera ile batarya nasıl ?

mustafaatess_

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Batarya değişimi için izmir egemek servisini aradım bana ayın 29undan sonra gel dediler appledan yazımı ne gelmiş 2017ye kaldı işimiz
Telefonu sabah restore ettim gine kapandı %30 da şansıma tüküreyim
--- Gönderi Güncellendi ---
Iyi günler 2.el iphone 6s almayi dusunuyorum 1900 TL'ye.1yildan fazla garantisi var.Fakat batarya sıkıntısı oldugunu okudum.Sizce kamera ile batarya nasıl ?
Telefonun seri numarasını iste problemlimi değilmi appleın sitesinden bak yoksa al geç

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279

berkaycl639

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar bende 6s var .Apple a gitsem bunu versem bana 6s plus ne kadar ödeyerek alırım acaba

mehmetkyr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
merhaba arkadaşlar iphone 6 s plus 16gb cihazım var motorsiklet kullanıcısıyım kaskım için bluetooth intercom sistemim var seyir halinde telefonla konuşabilmek çağrı alabilmek mp3 dinlemek için ... 9 lu sürümlerde stabil çalısıyordu ne zaman ios 10 yükledim cihaz ile telefonun bağlantısı sapıtı arama geliyor ses alamıyorum telefonu cebimden çıkarıp bir bakıyorum telefon donmuş veya mp3 dinliyorum bir zaman sonra bluetooth kopmuş mp3 dinleyemiyorum dfu mod hard reset itunes sıfırlama vs vs hiçbir çözüm olmadı dün arkadaşımda iphone 7 vardı ve ondada aynı bluetooth intercm var şuan ikimizin cihazındada ios 10.2 kurulu arkadaşın telefon stabil çalışırken biz kullanamıyoruz şuan 9.3.5 çekebilsem hariak bir şekilde çalışıyor cihazlar ..
artık apple destek lede kanlı bıçaklı olduk klasik yardımlardan bıktım ve artık garantisini de gözden çıkarttım jailbreak yapmaya karar verdim bana yapacak birşey almadı çünki..
şimdi samsung kullanırken rot room vs biliordum ama iphonede hiçbirşey bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz veya anlatım kurulu vs olan link verirmisiniz saygılar hayırlı günler

berkaycl639

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
merhaba arkadaşlar iphone 6 s plus 16gb cihazım var motorsiklet kullanıcısıyım kaskım için bluetooth intercom sistemim var seyir halinde telefonla konuşabilmek çağrı alabilmek mp3 dinlemek için ... 9 lu sürümlerde stabil çalısıyordu ne zaman ios 10 yükledim cihaz ile telefonun bağlantısı sapıtı arama geliyor ses alamıyorum telefonu cebimden çıkarıp bir bakıyorum telefon donmuş veya mp3 dinliyorum bir zaman sonra bluetooth kopmuş mp3 dinleyemiyorum dfu mod hard reset itunes sıfırlama vs vs hiçbir çözüm olmadı dün arkadaşımda iphone 7 vardı ve ondada aynı bluetooth intercm var şuan ikimizin cihazındada ios 10.2 kurulu arkadaşın telefon stabil çalışırken biz kullanamıyoruz şuan 9.3.5 çekebilsem hariak bir şekilde çalışıyor cihazlar ..
artık apple destek lede kanlı bıçaklı olduk klasik yardımlardan bıktım ve artık garantisini de gözden çıkarttım jailbreak yapmaya karar verdim bana yapacak birşey almadı çünki..
şimdi samsung kullanırken rot room vs biliordum ama iphonede hiçbirşey bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz veya anlatım kurulu vs olan link verirmisiniz saygılar hayırlı günler
Yerinde olsam asla garanti dışı etmezdim telefonu bi gün telefona bişey olursa Apple kabul etmiyor cihazı
Çok oyun oynamazsan bitmez. sabah 11 atıyorum akşam 5 6 gibi biter ama ben % 1 de 20 30 dakka gezindim bitmedi ya bataryaya takma iPhone bu stabil şarj yemiyor

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
İos 10.2 güncellemesi 385 mb diyor ben bunu yüklesem ne kadar yer kaplar

berkaycl639

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Çok oyun oynamazsan bitmez. sabah 11 atıyorum akşam akşam 5 6 gibi biter ama ben % 1 de 20 30 dakka gezindim bitmedi
İos 10.2 güncellemesi 385 mb diyor ben bunu yüklesem ne kadar yer kaplar
depolaman ne kadar şuanda

mehmetkyr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
güncell

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
İos 10.2 yükşemeli miyim yoksa 10.2.1 i mi beklemeliyim ?

hasanalicelen

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Yerinde olsam asla garanti dışı etmezdim telefonu bi gün telefona bişey olursa Apple kabul etmiyor cihazı

Çok oyun oynamazsan bitmez. sabah 11 atıyorum akşam 5 6 gibi biter ama ben % 1 de 20 30 dakka gezindim bitmedi ya bataryaya takma iPhone bu stabil şarj yemiyor

Jailbreak garanti dışı bırakmaz cihazı restore ile eski haline döner. Fakat ios 10 a daha jailbreak çıkmadı. İstesede yapamaz

mehmetkyr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
9.3.5 e dönüş yapamazsınız artık malesef IOS sürümünüz nedir
10.2 sürüm şuan 9.3.5 dönmek için hiç bir yöntem yok yani öyle mi? salı gunu zorluavm apple randevum var değişim alıcam büyük ihtimal 9.3.5 li sürüm denk getırıriz inş yeni cihazı

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
10.2 sürüm şuan 9.3.5 dönmek için hiç bir yöntem yok yani öyle mi? salı gunu zorluavm apple randevum var değişim alıcam büyük ihtimal 9.3.5 li sürüm denk getırıriz inş yeni cihazı
iOS 9 4s'i çökerttiği zamanlarda 4s'imi garantiye donduğundan dolayı yolladım.Ahizede de sorun vardı.8.4.1 yüklü cihaz verdiler.Şans işi biraz.

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Telefon 7 saat ekrandaymış halbu ki 20 dakika konuştuysam konuşmuşumdur şarjı boş yere düşürüyor bu durumdayken

Ekli dosyalar

• IMG_1727.PNG
    IMG_1727.PNG
    179.5 KB · Görüntüleme: 430

berkaycl639

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
bende 6s var .Apple a gitsem bunu versem bana 6s plus ne kadar ödeyerek alırım acaba