iPhone 6s Ve iPhone 6s Plus Kullananlar Kulübü

Red-Kit-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese iyi akşamlar. Dün bende aranıza katıldım. Fakat bi sorunum var. Ön kamerada fotoğraf çekince bunu ters kaydediyor. Acaba hepsinde böylemi yoksa tek bendemi var . Pek iyi bişey değil gibi

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
IMG_1628.PNG
Uzun zamandan sonra böyle bir kullanım aldım 10.0.2

trianon

Asistan
Reaksiyon puanı
15
6 s lerde sorunlu piller ücretsiz değişecekmiş seri numaramı kontrol ettim değişim kapsamında cihazım istanbul dışında yaşıyorum kargo ile gönderme gibi alternatifler varmı

heyss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
6 s lerde sorunlu piller ücretsiz değişecekmiş seri numaramı kontrol ettim değişim kapsamında cihazım istanbul dışında yaşıyorum kargo ile gönderme gibi alternatifler varmı
Merhaba nerden kontrol ettiniz acaba bizde edelim ?

trianon

Asistan
Reaksiyon puanı
15

Ekli dosyalar

• 1480945250076-1654841039.jpg
    1480945250076-1654841039.jpg
    6.4 MB · Görüntüleme: 283
Son düzenleyen moderatör:

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
arkadaşlar telefonumda bir gün önce %70 sarjda kapandi sarja taktim sabah actim telefonun ana ekrani acik sadecr telefon hicbir tepki vermiyor sadece boyle gorunuyor ucretsiz pil degisimi gerceklestirilecek telefonlardan simfi bunu apple store goturrsem garantisi bitti ne yapilir
Hard reset atmayın denemiş miydiniz ?

dirlik95

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Iphone 6s de optik imaj sabitleyicinin eksikligi çok belli oluyor mu ? Video kalitesini cok düşürüyor mu ?

berkaycl639

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Iphone 6s de optik imaj sabitleyicinin eksikligi çok belli oluyor mu ? Video kalitesini cok düşürüyor mu ?
optik imaj sabitliyici video kalitesiyle alakası yok optik imaj sabitliyici sadece telefonu elinde tutarken bazen elin titriyor. Onu önlüyor

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
seri numarası değişimle uyuyor ama aldığım tekno markete götürsrm olmazmı
Olur onlar gereken servise gönderirler
--- Gönderi Güncellendi ---
IMG_1637.PNG
Uygulamaların kendi boyutlarından katkat yer kaplamasının nedeni nedir tubidy e birley demiyorum müzik indiriyorum normal ancak facebook 150 mb olmasına rağmen neden 710 mb yer kaplıyor silip yüklesem bi zaman sonra yine bu kadar yer kaplar mı ?

AykutBkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
Olur onlar gereken servise gönderirler
Ekli dosyayı görüntüle 14379 Uygulamaların kendi boyutlarından katkat yer kaplamasının nedeni nedir tubidy e birley demiyorum müzik indiriyorum normal ancak facebook 150 mb olmasına rağmen neden 710 mb yer kaplıyor silip yüklesem bi zaman sonra yine bu kadar yer kaplar mı ?

Dostum o boyutun fazla olmasının sebebi önbellek kullanımıdır. İphone'larda özel olarak bir önbellek silme işlemi yok ancak boyutu büyük olan programları kaldırıp tekrar yüklersen önbellek temizlenir. Ama zamanla yine dolacaktır çok sorun etme arada bir sil yükle.

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Dostum o boyutun fazla olmasının sebebi önbellek kullanımıdır. İphone'larda özel olarak bir önbellek silme işlemi yok ancak boyutu büyük olan programları kaldırıp tekrar yüklersen önbellek temizlenir. Ama zamanla yine dolacaktır çok sorun etme arada bir sil yükle.
Facebook u sildim ancak simdi yukleyemiyorum ios surumunuz yetersiz diyor en sin surume guncelleyiniz diyor surumum 10.0.2

AykutBkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
Facebook u sildim ancak simdi yukleyemiyorum ios surumunuz yetersiz diyor en sin surume guncelleyiniz diyor surumum 10.0.2

Dostum senin sorununla daha önce hiç karşılaşmadım bu yüzden yanlış bilgi vermek istemem ama şu an İOS için en güncel sürüm 10.1.1 dir. Senin sürümün geride kalmış ondan dolayı hata verebilir. Çözüm için forumdaki diğer tecrübeli arkadaşlara danışmak mantıklı bence. Ama sorun olmayacaksa cihazını son sürüme güncelle derim, fakat son sürüm İphone 6 ve 6s ler için batarya sorunu barındırıyor. Haftaya İOS 10.2 final sürümü ile bu sorunlar giderilecektir istersen onu da bekleyebilirsin.

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Dostum senin sorununla daha önce hiç karşılaşmadım bu yüzden yanlış bilgi vermek istemem ama şu an İOS için en güncel sürüm 10.1.1 dir. Senin sürümün geride kalmış ondan dolayı hata verebilir. Çözüm için forumdaki diğer tecrübeli arkadaşlara danışmak mantıklı bence. Ama sorun olmayacaksa cihazını son sürüme güncelle derim, fakat son sürüm İphone 6 ve 6s ler için batarya sorunu barındırıyor. Haftaya İOS 10.2 final sürümü ile bu sorunlar giderilecektir istersen onu da bekleyebilirsin.
Teşekkür ediyorum bende nasıl bir sorunla karşı karşıyayım anlamadım .2 kullanırken indirdiğim facebook u şimdi indiremiyorum :D
Şaun kulladığım sürüm 10.0.2 bu güncellemeyi wifi üzerinden yaptım ve bazı aksaklıklar oluyor ara sıra ben aynı sürümü itunes üzerinde sıfır temiz kurulum yapabilir miyim ?

yerge

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Bu ara aşırı ısınma var telefonda güncelleme gelmeli bence ne şarj dayanıyor ne performans alabiliyorum [emoji53]

AykutBkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
İos 10.2 güncellemesini yaptım ve cihazımı sıfırladım. Şu an için hiçbir sorun yok ve şarj durumunda farkedilir bir iyileşme söz konusu. Bu arada cihazım İphone 6s ve bataryası hatalı olanlardan değil. Önceki sürüm de zaten bende yine sorun yoktu. 6s batarya sorunu olan arkadaşlarım İos 10.2 yi yüklesin bence gayet iyi ve sorunsuz diyebilirim.

yerge

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
İos 10.2 güncellemesini yaptım ve cihazımı sıfırladım. Şu an için hiçbir sorun yok ve şarj durumunda farkedilir bir iyileşme söz konusu. Bu arada cihazım İphone 6s ve bataryası hatalı olanlardan değil. Önceki sürüm de zaten bende yine sorun yoktu. 6s batarya sorunu olan arkadaşlarım İos 10.2 yi yüklesin bence gayet iyi ve sorunsuz diyebilirim.

Ben de yükledim şimdi bakalım akşam belli olur fark inşallah beklediğimiz gibi olur.

blackbloodw1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bu pil değişimi için ben media marktan almıştım eğer oraya götürürsem onlar ücretsiz yapar mı