iPhone 6s Ve iPhone 6s Plus Kullananlar Kulübü

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Apple storeden bu konuda bi tatmin edici bi cevap gelceğini sanmıyorum ama yinede süreci takip edip bilgi verirsen bizide aydınlatırsın.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Yok tabiki çünkü bekleme süren çok fazla buna bağlı olarak kullanımın düşmüş doğal olarak. Bekleme süren 12-13 saat olsaydı kullanımın 1-1,5 saat daha fazla çıkacaktı.

Tamamdır içim rahatladı çok sağol.
Bu arada 1.4 GB güncelleme gelmiş Betaya kaydolmuştum. Şu an indiriyor yükleyen varsa deneyimleri yazabilir mi 6s için..

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Ben güncelleme geldiğinde minimum 1 hafta bekleyip sonra indiriyorum. İndiren varsa alalım görüşlerini.

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iPhone 6s Plus 64 gb. Benide ekleyebilirsiniz. [emoji106]🏻

S

SDN Okuru 1

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba yeni aldığım iphone 6s telefon çok geç şarz ediyo neden olabilir orijinal şarz aletiyle şarz ediyorum benimle aynı sıkıntıyı yaşayan varmı

lReLaxSl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İphone 6s 64gb geldi kullananlar kulübünede girmiş olduk herkese hayırlı olsun:clap::thumbup:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar gelen e-postaların tümünü nasıl okundu olarak işaretliyeceğiz yoksa tek tek mi yapabiliyoruz.
.

kemal_ksk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yenı alan herkese hayırlı olsun, ınsallah telefon degıstırene kadar kımsede bır sorun olmaz..

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
İphone 6s 64gb geldi kullananlar kulübünede girmiş olduk herkese hayırlı olsun:clap::thumbup:

arkadaşlar gelen e-postaların tümünü nasıl okundu olarak işaretliyeceğiz yoksa tek tek mi yapabiliyoruz.
.

Mail'de iken gelen kutusunda Düzenle > Tümünü işaretle > Okundu olarak işaretle

259b502eef12172e9cd06964e6ae368d.jpg

fb9083a6715edd52c57c45cd89c08953.jpg

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Arkadaşlar bu arada Spotlight ekranında grafik bugu ile karşılaşan var mı ben birkaç kez karşılaştım foto çektim 9.2 beta 1 deyim geri bildirim gönderdim bug resimdeki gibi
f8ab89890d32c9bf3768eeb2f8aaaf23.jpg

lReLaxSl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

elender61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu arada Spotlight ekranında grafik bugu ile karşılaşan var mı ben birkaç kez karşılaştım foto çektim 9.2 beta 1 deyim geri bildirim gönderdim bug resimdeki gibi
f8ab89890d32c9bf3768eeb2f8aaaf23.jpg

ben sık sık karşılaşıyorum bu sorunla. ayrıca resmen telefon takılıyor baba! ben sırf a9 işlemciden dolayı geçtim iosa (bu arada IP 6s plus 64 gb yeni cihazım, eskisi dn4 romlu note 2). testlerde falan o kadar yüksek sonuçlar alan bir telefon daha arayüzde vs takılmasını hele ki yeni bir cihaz olarak yadırgadım. Uzun kullanımı düşündüğümüzde daha da kasacaktır. tabi bi güncelleme gelir düzeltilirse iyi olur da benim de bu hayal kırıklığım geçer... umarım bir güncelleme falan gelir de sıkıntılar düzelir. Daha dün mesela ayarları sıfırladım notlarımı senkronize yapmadığını farkettim bir haftadır. Ve abi Ios kolay falan diyorlarda öyle değil ki. Bİ konum açmak, mobil net açmak için kaç tane yere giriyoruz. Hele zil sesi değiştirmek eziyet ya itunestan bi ton işlem ya da garagebandden bi ton işlem. yani bazı şeyler çok çok kolay bir güncelleme ile basitleştirilebilir neden zorlaştırıyorlar açıkçası aklım almıyor.------------------------------------------------------------ neyse daha uzun fikirlerimi yazacağım hem android yani note serileri için hemde ios için. acil bi işim çıktı arkadaşlar. devam edeceğim. siz sorun fikirlerinizi falan yazmaya devam edin hatta bi line grubu falan da yapabiliriz belli testler yaparız beraberce vs vs hadi kaçtım yazacağım :D :d

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
ben sık sık karşılaşıyorum bu sorunla. ayrıca resmen telefon takılıyor baba! ben sırf a9 işlemciden dolayı geçtim iosa (bu arada IP 6s plus 64 gb yeni cihazım, eskisi dn4 romlu note 2). testlerde falan o kadar yüksek sonuçlar alan bir telefon daha arayüzde vs takılmasını hele ki yeni bir cihaz olarak yadırgadım. Uzun kullanımı düşündüğümüzde daha da kasacaktır. tabi bi güncelleme gelir düzeltilirse iyi olur da benim de bu hayal kırıklığım geçer... umarım bir güncelleme falan gelir de sıkıntılar düzelir. Daha dün mesela ayarları sıfırladım notlarımı senkronize yapmadığını farkettim bir haftadır. Ve abi Ios kolay falan diyorlarda öyle değil ki. Bİ konum açmak, mobil net açmak için kaç tane yere giriyoruz. Hele zil sesi değiştirmek eziyet ya itunestan bi ton işlem ya da garagebandden bi ton işlem. yani bazı şeyler çok çok kolay bir güncelleme ile basitleştirilebilir neden zorlaştırıyorlar açıkçası aklım almıyor.------------------------------------------------------------ neyse daha uzun fikirlerimi yazacağım hem android yani note serileri için hemde ios için. acil bi işim çıktı arkadaşlar. devam edeceğim. siz sorun fikirlerinizi falan yazmaya devam edin hatta bi line grubu falan da yapabiliriz belli testler yaparız beraberce vs vs hadi kaçtım yazacağım :D :d

Hocam ben M8 den geçtim bence ios 9 daha tam oturmadı o yüzden böyle Apple en kısa zamanda halleder

elender61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geldim arkadaşlar. Line Chat yükleyin beni noobsaibot61 id ile ekleyin. Grup kurup daha hızlı şekilde sorunlarımızı farkettiklerimizi birbirimize söyleyelim. karşılaştırmalar yaparız vs vs çok iyi olur. her seferinde foruma yazıp cevap beklemekle uğraşmak zor oluyor. bir sorun çözüldüğündeyse forumda başlık açarız. mesela benim kafadan bir sorunum var yine şimdi farkettim. rehberde isim görünüyor son aramalarda ise numara bu neden?

Line Chat grubunu açtım bu arada iphone 6s 6s plus diye ekleyin beni alayım gruba noobsaibot61 id ile ekleyeceksiniz :)

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Bugünün batarya performansı bu şekilde arkadaşlar bitiremedim şarjı.
Ayarlar şu şekilde parlaklık otomatik 3G WiFi açık konum servisleri açık Bluetooth kapalı güç tasarrufu kapalı.
İos 9.2 beta 1 deyim bu arada. Açıkçası batarya ömrü beni çok memnun etti
9e93c9d6e5a8baea849e5e8c903417f2.jpg

83f0f6d06a9581c51eab81c2e550b9ab.jpg

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Arkadaşlar iMovie yi indirebilen var mı sabahtan beri indirme sırasında yarıda bu hatayı alıyorum. 9.2 beta 1 deyim
0c53602143b1488fed0791599d0eecc5.jpg

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Şu ara yüzde takılıyo falan diyenleri gerçekten anlamıyorum, nasıl başarıyorsunuz merak içerisindeyim.

Ben uygulamaları kapatmayı unuttum bu telefonda, zorluyorum, yükleniyorum en ufak bi kasma olmuyor siz nasıl yapıyorsunuz nolur söyleyin ?

Zor dediğiniz kısma gelirsek ;

Ayarlardan gizliliğe girmek, konum servisi kapatmak için baya zor bi yol.

Aynı zamanda ayarlardan seslere girip zil sesi değiştirmek daha da zorlu bi yol... ?

elender61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Trm zil sesini The GODFATHER yapmak dediğin kadar basit değil 😄 Telefona reddedemeyeceği bir teklifle ayar yapman gerekiyor. Garageband veya itunese müziği at--şarkıya sağ tuş--bilgi ver--seçenekler--başlangıç ve bitiş arasını 40sn ayarla tamam de--şarkıya tekrar sağ tuş aac yarat--windows gezgininden uzantı değiş--itunes ses tonlarına at-- telefona eşzamanla(ki bu arada telefondaki tüm müzikler siliniyor ve yeni müzik attığı da da bu sefer zil sesin siliniyor. Ya sadece zik sesi yada müZikler,garagebandde böyle değil ama)--telefona geçip ayarlar--sesler-- zil sesi...

elender61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu arada Line grubuna gelin arkadaşlar daha rahat tüm sorunları konuşuruz anlatırız. Kalabalık olursak çok daha hızlı sorunlar hallolur. Line chat yükleyip ekleyin beni id ile noobsaibot61 Benim id

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
iWork uygulamaları cihazında ön yüklü olarak gelen var mı?

elender61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni bir sorun yazıyorum. Ekran yan çevrildiğinde alt bildirim çubuğu bazen çıkmıyor. İlk ok çıkıyor sonrası gelmiyor. Sizde de oluyor mu

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Bu devirde hala godfather'ı zil sesi yapan var mı ? Oldu olacak melodi yapın 3310'daki gibi...

elender61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Trm ben GODFATHER ı öylesine dedim kardeşim. Iphonenin adi zil sesini yapmak istemiyorum. Sen 3 tane zil sesiyle devam edebilirsin ama ben mp3lerimden zil sesi yapmak istiyorum. Yani bu fanatikliğin saçma ötesi bir şey olmuş.

CorvoAttano. Eksik olanlar ne? Neler yok yani?

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
Trm ben GODFATHER ı öylesine dedim kardeşim. Iphonenin adi zil sesini yapmak istemiyorum. Sen 3 tane zil sesiyle devam edebilirsin ama ben mp3lerimden zil sesi yapmak istiyorum. Yani bu fanatikliğin saçma ötesi bir şey olmuş.

CorvoAttano. Eksik olanlar ne? Neler yok yani?

itunesden bu ayarlanabiliyor.. :D

biraz googlede araştirma yapman yeterli.

elender61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Helpmert karseşim ben zaten biliyorum üstte yazdım itunesten nasıl yapıldığını. Garagebandde de oluyor isteyen oluyorsa onu da tarif edebilirim. ama yine de teşekkürler bilgi verdiğin için. Benim üstte yazdığım apple bazı şeyleri saçma sapan yere zorlaştırmış. Basit falan diyoruz ama aslında hiç de basit değil. Ki ben yeni daha neredeyse 4 bin lira verip 6s plus 64lük aldım. Yani bu şekilde bile objektif davranıyorum. Trm arkadaş biraz fanatik. Mp3 zil sesine 3310 gibi demiş ama 3 tane melodi asıl bu şekilde 3310. Mp3 koymak resmen bilgi istiyor. Bilmeyenler hala iphone'nun 3 tane neredeyse polifonik zil seslerini kullanıyor.