trm
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 52
Apple storeden bu konuda bi tatmin edici bi cevap gelceğini sanmıyorum ama yinede süreci takip edip bilgi verirsen bizide aydınlatırsın.
Yok tabiki çünkü bekleme süren çok fazla buna bağlı olarak kullanımın düşmüş doğal olarak. Bekleme süren 12-13 saat olsaydı kullanımın 1-1,5 saat daha fazla çıkacaktı.
Ben güncelleme geldiğinde minimum 1 hafta bekleyip sonra indiriyorum. İndiren varsa alalım görüşlerini.
İphone 6s 64gb geldi kullananlar kulübünede girmiş olduk herkese hayırlı olsun:clap::thumbup:
- - - Mesaj Güncellendi - - -
arkadaşlar gelen e-postaların tümünü nasıl okundu olarak işaretliyeceğiz yoksa tek tek mi yapabiliyoruz.
.
Arkadaşlar bu arada Spotlight ekranında grafik bugu ile karşılaşan var mı ben birkaç kez karşılaştım foto çektim 9.2 beta 1 deyim geri bildirim gönderdim bug resimdeki gibi
![]()
Arkadaşlar bu arada Spotlight ekranında grafik bugu ile karşılaşan var mı ben birkaç kez karşılaştım foto çektim 9.2 beta 1 deyim geri bildirim gönderdim bug resimdeki gibi
![]()
ben sık sık karşılaşıyorum bu sorunla. ayrıca resmen telefon takılıyor baba! ben sırf a9 işlemciden dolayı geçtim iosa (bu arada IP 6s plus 64 gb yeni cihazım, eskisi dn4 romlu note 2). testlerde falan o kadar yüksek sonuçlar alan bir telefon daha arayüzde vs takılmasını hele ki yeni bir cihaz olarak yadırgadım. Uzun kullanımı düşündüğümüzde daha da kasacaktır. tabi bi güncelleme gelir düzeltilirse iyi olur da benim de bu hayal kırıklığım geçer... umarım bir güncelleme falan gelir de sıkıntılar düzelir. Daha dün mesela ayarları sıfırladım notlarımı senkronize yapmadığını farkettim bir haftadır. Ve abi Ios kolay falan diyorlarda öyle değil ki. Bİ konum açmak, mobil net açmak için kaç tane yere giriyoruz. Hele zil sesi değiştirmek eziyet ya itunestan bi ton işlem ya da garagebandden bi ton işlem. yani bazı şeyler çok çok kolay bir güncelleme ile basitleştirilebilir neden zorlaştırıyorlar açıkçası aklım almıyor.------------------------------------------------------------ neyse daha uzun fikirlerimi yazacağım hem android yani note serileri için hemde ios için. acil bi işim çıktı arkadaşlar. devam edeceğim. siz sorun fikirlerinizi falan yazmaya devam edin hatta bi line grubu falan da yapabiliriz belli testler yaparız beraberce vs vs hadi kaçtım yazacağım:d
6s lerde var önyüklü geliyor
Trm ben GODFATHER ı öylesine dedim kardeşim. Iphonenin adi zil sesini yapmak istemiyorum. Sen 3 tane zil sesiyle devam edebilirsin ama ben mp3lerimden zil sesi yapmak istiyorum. Yani bu fanatikliğin saçma ötesi bir şey olmuş.
CorvoAttano. Eksik olanlar ne? Neler yok yani?