CorvoAttano
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 61
Cihazı yeniden başlatınca sorun kalmadı çok ilginç kendi kendine düzeldi bu arada çok şanslıyım TSMC çipi denk gelmiş bana yaşasın![emoji28]

![]()
[emoji848][emoji108]
Ya bu arada kafa üstü kulaklık önerisi yapacak varmı?
Pek çok F/P kulak üstü kulaklık denedim. Açıkçası hiçbiri memnun etmedi en son Sennheiser cx680i satın aldım her yerde o kadar övmelerine rağmen sonuç tamamen hüsran EarPods ile aynı deneyimi veriyor kısacası 150-200 liralık kulaklık bakıyorsan hiç bulaşma çünkü hiçbiri EarPods'u geçemiyor maalesef. Bütçeyi artırırım dersen birkaç tavsiye sunabilirim
Hımm tavsiyeniz için teşekkür ederim. Sizin denediğiniz veya kullandığınız aha bu benim aradığım kulaklık dediğiniz varsa öneri alabilirim. Benim için ses kalitesi ve bass önemli mesela senheiser kafa üstü kulaklığım var. Fakat telefon için arıyorum. Valla adamlar yapmış 50$ dolara almıştım. Kim bilir bi üst modeller nasıl bi ses veriyor. [emoji848]
Para sorun değil bütçe ayarlayabilirim diyorsan Sony MDR 1A kulaklığı tek geçerim. Alanında en iyisi diyebilirim hem dayanıklı hem de uzun ömürlü ve açık söyleyeceğim aksini iddia eden varsa kulaklıktan anlıyorum demesin bence parasının hakkını sonuna kadar veren tek kulaklık. Onu çaldırmadan önce hayatım mükemmeldi...
Bu arada gün sonunda pil kullanım süremi atacağım merak edenler için ..
[emoji33][emoji45] Geçmiş olsun. Aklıma geldi. Evimizi soydular biz misafirlikteyken talan etmişler komple merdiven dayayıp girmişler kırmışlar kapı cam o geldi. Neler gittiğini bile söylemiyorum. Olsun kardeşim bide böyle bak beterin beterin var. Gelen mala gelsin cana gelcene tek tesellimiz. [emoji20]Bu arada önerdiğin kulaklığı deneyeceğim not aldım.
Iphone.cu.olmaya adaym anlamadim.kac saatlik kullanimdan sonra yuzde 27 sarj kaldi ?
Arkadaşlar Iphone 6s 64gb gold aldım 2 gün önce. Şimdi fark etmeye başladım parmağımı okuttuktan sonra bazen ana ekran gelirken 2 saniye felan gecikme oluyor. Telefonun üst kısmında ki şarj bölümü hat ismi wifi görünümü felan o kısım bazen geç geliyor bazende hiç olmuyo. Ana ekranda geçiş yaparken bazen 1 saniyeliğine donuyor. Bunlar normal mi ? Yoksa telefonu geri götürmelimiyim ?
merhabalar herkese iphone almayı düşünüyorum ve ilk kez alacağım yalnız kafamda bir soru işareti var 16 gb mı? 64 gb mı? arasındaki fark nedir uzun kullanmayı düşünüyorum sürekli değiştirmeyi sevmeyen birisiyim en az 4 yıl dolduktan sonra değiştirmeyi düşünürüm tabi donanımsal veya yazılımsal bir problem olmadıkça.
teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ozaman 64 gb alalım.Özellikle 6 veya 6s alacaksan 64gb almanı öneririm. Çünkü uygulama boyutları gerçekten arttı. 16 gb yetmez adım gibi eminim. Sürekli ne kadar yerim kaldı diye düşüneceğine 64gb al kafanı dinle. Bulut depolama falan da hikaye boşver onları.
Ben normalde çok sıkı bir iphone kullanıcısıyım 7 yıldır.İphone 3s-5 cihazları kullandım ama görüşüne göre artık iphone kullanamayacağım.Bu fiyatların mantıklı bir açıklaması yok.
merhabalar herkese iphone almayı düşünüyorum ve ilk kez alacağım yalnız kafamda bir soru işareti var 16 gb mı? 64 gb mı? arasındaki fark nedir uzun kullanmayı düşünüyorum sürekli değiştirmeyi sevmeyen birisiyim en az 4 yıl dolduktan sonra değiştirmeyi düşünürüm tabi donanımsal veya yazılımsal bir problem olmadıkça.
Iphone.cu.olmaya adaym anlamadim.kac saatlik kullanimdan sonra yuzde 27 sarj kaldi ?
6s'e geçersem diye soruyorum. Plus büyük geliyor biraz. Ben küçük seviyorum. Ama batarya ömrü nasıl 6s'in. Bir de renk olarak rose gold mu yoksa gold mu?
6s'e geçersem diye soruyorum. Plus büyük geliyor biraz. Ben küçük seviyorum. Ama batarya ömrü nasıl 6s'in. Bir de renk olarak rose gold mu yoksa gold mu?