İphone 6s plus yerine ne alayım

Orden35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar iphone 6s plus 16 gb telefonum var.Kimse ios kararlı kasmıyor demesin bal gibi kasıyor fanatiklik kaç senedir iphone kullanıyorum.ama hiç bir zamana kadar iphone 6s plus ta yaşadığım kasmaları yaşamadım.Arama ekranında bazen donup kalıyor hiç bir şey yapamıyorum takılıp kalıyor.Kamerada bazen takılmalar oluyor kamera yınaçdığım zaman flu bir görüntü oluyor uygulamayı arka planda kapatıp açtığımda düzeliyor rehberde arada sırada takılmalar olmaya başladı.

Ya htc 10 alacağım yada s7 edge hangisi alayım sizce tavsiyeniz nedir bu hafta içinde alacağım ona göre

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Arkadaşlar iphone 6s plus 16 gb telefonum var.Kimse ios kararlı kasmıyor demesin bal gibi kasıyor fanatiklik kaç senedir iphone kullanıyorum.ama hiç bir zamana kadar iphone 6s plus ta yaşadığım kasmaları yaşamadım.Arama ekranında bazen donup kalıyor hiç bir şey yapamıyorum takılıp kalıyor.Kamerada bazen takılmalar oluyor kamera yınaçdığım zaman flu bir görüntü oluyor uygulamayı arka planda kapatıp açtığımda düzeliyor rehberde arada sırada takılmalar olmaya başladı.

Ya htc 10 alacağım yada s7 edge hangisi alayım sizce tavsiyeniz nedir bu hafta içinde alacağım ona göre
Yanlış anlama kardeş ama rehberde bile arada takılıyorsa senin yazılım ya da herhangi başka birşey de sıkıntı var iphone 6/6s plus kasmıyor demiyorum çünkü bazen benimkide kasıyor hatta menüler arası geçişte bir iki kez donma yaptı ama çok kısa sürdü geri düzeldi kilit ekranda bile bazen menüye atarken takılmalar olabiliyor ama genellersek her telefonda olma ihtimali olabiliyor s7 edge ya da htc 10 da da yaşayabilirsin bu durumu
Neyse S7 edge Htc 10 arasında kaldım diyorsan s7 edge derim kasa narin ekran olarak iphone 6s plus kadar parlak bir ekran değil ama genede amoled ekran olarak htc'nin ekranından başarılı değil ve kulaklık ses çıkışı iphone 6s plus kadar iyi değil.Htc 10 kulaklık ses çıkışı çok süper ama s7 edge göre ekran parlaklık oranı yerse sürünüyor.Tercihlerin kullanımını tam olarak bilmiyorum ama arada çok fiyat farkı yok s7 edge belki htc'ye göre stabil değil kasası sağlam değil ama görüntüsü olsun bu senenin en iyi android telefonu tercih senin tabiki genede

Orden35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Rehberde kasıyor derken 2 sefer başıma geldi dondu kaldı.arada ayarlara girince takılıyor vs bu zamana kadar yaşamadım hiçbir iphonumda araba ekranında dondu kaldı resmen hiç bir işlem yapamadım yaklaşık 2-3 dakika sürdü eskiden baya fanboyluk yapardım kasmaz etmez ama 6s plus geçtikten sonra bunlar geldi başıma yazılımda sıkıntı yok 2-3 sefer reset attım telefona eskisi kadar stabil çalışmıyor kardeşim steve joba öldükten sonra bitti yani olur olmadık yerlerde ısınıyor bazen snapchatte falan.İphone en büyük aventajı stabiliteydi oda yok gibi artık kamera günde 1 sefer yaşıyorum takılmaları yani.kullanımı söylüyeyim sana kamera- sosyal medya hesapları- arada sırada akşamları yada iş boşluğu olduğunda oyun oynuyorum-ve iş çıkışlarında falan müzik dinliyorum.s7 edge arka tarafı için bişey diyememde ön ekran konusunda yeni nesil vihazların hepsi hassas çünkü 2.5 d kaplama olduğundan onuda büyük ihtimal ön arka kırılmaz cam takarak aşabilirim diye düşünüyorum.samsung için eski kadar kasmıyor baya hızlı takılmalar yaşanmıyor vs diyolar ama bende son iki amiral gemisi olduğu için arasında kaldım

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372

Bence telefonu değiştirmek yerine servise gönder bi baksınlar...Boşuna masrafa girme yeni telefon için...Belki düzeltilebilir bir şeyler vardır...

AhmetDM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
senin cihazda problem var çünkü cihaz hala stabilite konusunda birinci sırada.

Orden35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Servise verdim cihazı fakat hiçbirşey olmadığını söylediler bana.Servisten sonra kameradaki takılmalar yaşanıyor ve aramadaki takılma 2 günde bir oluyor

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
İlla yeni cihaz alacağım diyorsanız HTC 10 alın. Ama ben yinede o cihazın üzerine biraz giderdim piyasadaki en pahalı cihazı kullanıyorsunuz sonuçta.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Cihazını servise götür illa problem vardır. Rehberde takılmalar filan normal değil.

Orden35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Lazz götürdüm bi sefer genpaya verdim diğerinde egemek var izmirde apple yetkili satış ve servis yeri oraya verdim iki yerde sorunsuz dedi

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Apple Store'a kendin götür demek istemiştim ama İstanbul'da değilsin, apple stora da senin yanında testler yapılıyor, neyi var hangi uygulama kasıyor hangi uygulama kaç defa çökmüş hepsini görüyorlar. Genpa filan geçiştiriyor olabilir, bilemiyorum.

Reaksiyon puanı
16,128
Apple Store'a kendin götür demek istemiştim ama İstanbul'da değilsin, apple stora da senin yanında testler yapılıyor, neyi var hangi uygulama kasıyor hangi uygulama kaç defa çökmüş hepsini görüyorlar. Genpa filan geçiştiriyor olabilir, bilemiyorum.
zorlu apple store sorunu çözer genpa sallar sadece...

emrewashere

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Kardeşim en iyi sen İPhone cihazını satıp kendine Android işletim sistemine sahip bir telefon al, sonra 1 ay içerisinde cihazın kasılması nasıl oluyor gör. Katiyen hakaret olarak algılama :) kendi fikrimden bahsediyorum. Bence telefonuna bi şans verip yedekleyip fabrika ayarlarına döndür belki düzelir.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708

o sorunlar normal değil bence bir servise ver telefonlar arasında 2 si de alınır ama arka kamerada s7 önde ise htc 10 daha iyi ama genel olarak ikisi de iyi...

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
bu bir yazılımsal sorun bence ve akasya ve zorlu ya applestore götür sana çok yardımcı olurlar

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
ve gelen gideni aratmasın s7 edgeyle daha büyük sorunlar yaşama donma olarak

Orden35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bilemiyorum aslında yıllardır hep iphone kullandım ta 2g den beri gümüş siyah kasalı olandan bu yana ilk defa iphonedan soğudum.istanbula nasıl geleyim istanbula gelmem en az 500 masraf uçak bileti vs fazlasını bile bulur yani.bilemiyorum ilk defa apple arama ekranında donması kameradaki sınmalar soğuttu iyice hüç android kullanmadım gerçi işte o soğukluk oldu ya cihazda bende artık değiştircem iphone 7 çıkana kadar kullanayım bari android

Orden35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Gerçi kasa aynı olcak gibi sızıntılar var inş kasayıda değişriler

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Bilemiyorum aslında yıllardır hep iphone kullandım ta 2g den beri gümüş siyah kasalı olandan bu yana ilk defa iphonedan soğudum.istanbula nasıl geleyim istanbula gelmem en az 500 masraf uçak bileti vs fazlasını bile bulur yani.bilemiyorum ilk defa apple arama ekranında donması kameradaki sınmalar soğuttu iyice hüç android kullanmadım gerçi işte o soğukluk oldu ya cihazda bende artık değiştircem iphone 7 çıkana kadar kullanayım bari android

ama andiroid iosdan sonra sana zulum gelicek bence çünkü iphone şaşırdığın bu donmalar andiroid de sıradan şeyler en üst seviye telefonlarda bile çok normal rehberin kasması kameranın açılmaması parkmak izi okumaması bence geçince iphone mumla arıycaksın dediğim gibi andiroid de çok sıradan şeyler bu şikayet ettiklerin umarım pişman olmazsın

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Apple ı arayıp telefonla destek al belki öyle çözerler...