iPhone 6s Plus mu iPhone 7 mi? Hangisini önerirsiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YED
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Arkadaşlar 7s ne kadar sürede çıkar yani şimdi s serisi daha iyi oluyor genelde 7 plus aldıktan sonra hemen 7s ve 7s plus çıkarsa biraz pişman olurum

7s serisi çıkarsa eylül 2017 de çıkacaktır.

YED

Asistan
Reaksiyon puanı
31
7s serisi çıkarsa eylül 2017 de çıkacaktır.

Beklemeli miyim sizce ben şuan iphone 4 kullanıyorum ama 4s'ler hala takır takır çalışıyor yani 7 alıncada aynısı olursa diye korkuyorum yani kullanım ömrünün kısa olmasından

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Beklemeli miyim sizce ben şuan iphone 4 kullanıyorum ama 4s'ler hala takır takır çalışıyor yani 7 alıncada aynısı olursa diye korkuyorum yani kullanım ömrünün kısa olmasından

Olurmu en az 4 güncelleme alır çok güçlü A10 işlemcisi beklemye hiç gerek yok 1 sene daha alma imkanınız varsa kesinlikle almalısınız.

YED

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Tamam o zaman 7 plus alıcam 20 Ekimi beklicem muhtemelen daha stoklarda yok hiçbir yerde
Olurmu en az 4 güncelleme alır çok güçlü A10 işlemcisi beklemye hiç gerek yok 1 sene daha alma imkanınız varsa kesinlikle almalısınız.

YED

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Bekleyen değecektir beklemenize.
İnşallah kullanışı nasıl olucak merak ediyorum yeni bir home butonu kulaklık girişi yok yeni arayüz bakalım beni ne bekliyor

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
İnşallah kullanışı nasıl olucak merak ediyorum yeni bir home butonu kulaklık girişi yok yeni arayüz bakalım beni ne bekliyor

Yeni arayüzü kullanıyorum bir sıkıntı yok. Home butonunda daha iyi oldu en azından bozuldu derdi olmayacaktır.

YED

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Yeni arayüzü kullanıyorum bir sıkıntı yok. Home butonunda daha iyi oldu en azından bozuldu derdi olmayacaktır.

En erken nereye gelicek bilginiz var mı ?

YED

Asistan
Reaksiyon puanı
31

En erken nereye gelicek bilginiz var mı ?

YED

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Çok sağolun biraz beklicem artık

TürkTuber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Iphone 7'ye o kadar para vermeye bence değmez. 6S Plus iyidir.

TürkTuber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Değmemesinin nedeni ne

Genel olarak iletişim için kullanacağım bir araca o kadar para vermezdim. Hem 6 ve 6'nın modellerine göre arasında kamera harici pek bir fark yoktu. Sırf marka adı var diye bu kadar para istemesi bence anlamsız. Iphone 7'ye verilecek para ile başka bir sürü güzel şey alınabilir de. Benimkisi biraz bütçeden dolayı doğan bir düşünce. Ama tabii yine taktir senin. :)

YED

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Şuan fiyat araştırıyorum iphone 7 plus'a yeterse param alıcam yetmez ise 6s plus kesin
Genel olarak iletişim için kullanacağım bir araca o kadar para vermezdim. Hem 6 ve 6'nın modellerine göre arasında kamera harici pek bir fark yoktu. Sırf marka adı var diye bu kadar para istemesi bence anlamsız. Iphone 7'ye verilecek para ile başka bir sürü güzel şey alınabilir de. Benimkisi biraz bütçeden dolayı doğan bir düşünce. Ama tabii yine taktir senin. :)

YED

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Ben de para biriktiyorum şuan. Iphone 6 ve modellerinden ben de bir tane alacağım nasip olursa.

Tek sıkıntım şuan 7 plus'ın stoklarda olmaması en az 1 ay daha beklemek zorundayım beklemek yerine 6s plus mı alsam hemen diyorum ama sonrada pişman olmaktan korkuyorum

TürkTuber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Tek sıkıntım şuan 7 plus'ın stoklarda olmaması en az 1 ay daha beklemek zorundayım beklemek yerine 6s plus mı alsam hemen diyorum ama sonrada pişman olmaktan korkuyorum
Bence pişman olmazsın ama istersen bekle. Belki 1 ay sonra iPhone 6 fiyatları da düşer malum yenisi satışa sunulacak.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Şu S serisi her zaman daha iyidir düşüncenizi bir kenara bırakın resmen düz versiyonlara evlatlık gibi davranıyorsunuz. Bu teknoloji alet sonuçta %100 sıkıntısız olacak diye bir şey Yok ona bakarsanız millet 350 400 milyara araba alıyor sıfır ay olmadan arıza çıkanlar oluyor. 6 serisinde sıkıntısız çalışıp 6S serisinde sıkıntı yaşanan şeyler de var.
Ben 7 Plus 128 GB Gold bekliyorum.

Coloredd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
6s plus al derim dostum 7işine girme.Büyük ekran takıntın yoksa 6s olabilir pil süresi 1gün gidiyor şuan bende