Arkadaşlar 7s ne kadar sürede çıkar yani şimdi s serisi daha iyi oluyor genelde 7 plus aldıktan sonra hemen 7s ve 7s plus çıkarsa biraz pişman olurum
7s serisi çıkarsa eylül 2017 de çıkacaktır.
Arkadaşlar 7s ne kadar sürede çıkar yani şimdi s serisi daha iyi oluyor genelde 7 plus aldıktan sonra hemen 7s ve 7s plus çıkarsa biraz pişman olurum
7s serisi çıkarsa eylül 2017 de çıkacaktır.
Beklemeli miyim sizce ben şuan iphone 4 kullanıyorum ama 4s'ler hala takır takır çalışıyor yani 7 alıncada aynısı olursa diye korkuyorum yani kullanım ömrünün kısa olmasından
Olurmu en az 4 güncelleme alır çok güçlü A10 işlemcisi beklemye hiç gerek yok 1 sene daha alma imkanınız varsa kesinlikle almalısınız.
Tamam o zaman 7 plus alıcam 20 Ekimi beklicem muhtemelen daha stoklarda yok hiçbir yerde
İnşallah kullanışı nasıl olucak merak ediyorum yeni bir home butonu kulaklık girişi yok yeni arayüz bakalım beni ne bekliyorBekleyen değecektir beklemenize.
İnşallah kullanışı nasıl olucak merak ediyorum yeni bir home butonu kulaklık girişi yok yeni arayüz bakalım beni ne bekliyor
Yeni arayüzü kullanıyorum bir sıkıntı yok. Home butonunda daha iyi oldu en azından bozuldu derdi olmayacaktır.
Yeni arayüzü kullanıyorum bir sıkıntı yok. Home butonunda daha iyi oldu en azından bozuldu derdi olmayacaktır.
En erken nereye gelicek bilginiz var mı ?
Akasya ve zorlu apple store'a
Tahminen hangi gün 20 Ekimden erken gelmesi imkansız mı yani
Bekle elbet bir şeyler duyarsın ben de duyarsam sana bilgi yollamaya çalışırım.En erken nereye gelicek bilginiz var mı ?
Apple Store'a gelir hocamEn erken nereye gelicek bilginiz var mı ?
Sen hangi renk düşünüyorsunÇok sağolun biraz beklicem artık
Sen hangi renk düşünüyorsun
Iphone 7'ye o kadar para vermeye bence değmez. 6S Plus iyidir.
Değmemesinin nedeni ne
Genel olarak iletişim için kullanacağım bir araca o kadar para vermezdim. Hem 6 ve 6'nın modellerine göre arasında kamera harici pek bir fark yoktu. Sırf marka adı var diye bu kadar para istemesi bence anlamsız. Iphone 7'ye verilecek para ile başka bir sürü güzel şey alınabilir de. Benimkisi biraz bütçeden dolayı doğan bir düşünce. Ama tabii yine taktir senin.![]()
Ben de para biriktiyorum şuan. Iphone 6 ve modellerinden ben de bir tane alacağım nasip olursa.Şuan fiyat araştırıyorum iphone 7 plus'a yeterse param alıcam yetmez ise 6s plus kesin
Ben de para biriktiyorum şuan. Iphone 6 ve modellerinden ben de bir tane alacağım nasip olursa.
Bence iphone 7Şuan iphone 4 kullanıyorum telefonumu değiştirmek istiyorum ama 7 ve 6s plus arasında kaldım hangisini almalıyım arkadaşlar yardımcı olur musunuz ?
Bence iphone 7
Bence pişman olmazsın ama istersen bekle. Belki 1 ay sonra iPhone 6 fiyatları da düşer malum yenisi satışa sunulacak.Tek sıkıntım şuan 7 plus'ın stoklarda olmaması en az 1 ay daha beklemek zorundayım beklemek yerine 6s plus mı alsam hemen diyorum ama sonrada pişman olmaktan korkuyorum
Bence pişman olmazsın ama istersen bekle. Belki 1 ay sonra iPhone 6 fiyatları da düşer malum yenisi satışa sunulacak.
7 işine neden girmeyeyim ?6s plus al derim dostum 7işine girme.Büyük ekran takıntın yoksa 6s olabilir pil süresi 1gün gidiyor şuan bende