Masa saati
Asistan
İos fanları işte [emoji4] android kullanıyorum rahatımKasıyor kabul etmemek niye İos var diye kalmaması mi gerekiyor bildiğin kasıyor menüler arası geçişleri yüksek güç gerektiren oyunlarda kasıyor
İos fanları işte [emoji4] android kullanıyorum rahatımKasıyor kabul etmemek niye İos var diye kalmaması mi gerekiyor bildiğin kasıyor menüler arası geçişleri yüksek güç gerektiren oyunlarda kasıyor
Şu ios fanboy larını hiç anlamıyorum özellikle xperia fanboyları var onları hiç anlamıyorum1. iPhone 6s hiç kasmıyor diyen yalan söyler ama ben bir oyun/uygulama içinde kasma olduğunu hiç hatırlamıyorum. Menü geçişlerinde, 3D touch animasyonlarında vs olduğu doğrudur ancak göze batmıyor.
2. Touchwiz ve benzeri arayüzlerin Android ekosisteminin bir parçası olduğunu kabul etmek lazım. Hem artıları hem de eksileri ile.
3. iPhone 6s/6s plus hala işlemci, grafik işlemcisi, NAND vs. konusunda çok başarılı (Mesela Snapdragon 820 hala bazı konularda A9'un gerisinde).
4. Her iki mobil işletim sistemini belli aralıklarla (ve hatta şu anda Android) kullanan biri olarak açıkça belirteyim ki iPhone'lar Androidlere göre kesinlikle daha stabil ve daha az takılıyor.
5. Andoid fanboylarının diğer insanları Apple/iOS fanboyu olarak küçük görmesi de ayrı bir tartışma konusu...
hayatında 1 salise android kullanmamış gelmiş android kasar diye yalan söylüyor... dandiPhone 6 plus kasması konusunda yüzlerce hatta milyon tane şikayet varken... inkar ediliyor... yazık... fanbotluk bu olsa gerek...Siz saçmalamaktan başka bir şey yapmıyorsunuz. İos cihaz her türlü android den az kasma yapar
Hahahaha note 3 ilk çıktığında almıştım hızına hayran kalmıştım şuanda açıldığına şükrediyorum. Daha 4 sene önce aldığım iphone 5 s hala takılmadan çalışıyor android kullananların bunu anlamaya kafası yetmez.hayatında 1 salise android kullanmamış gelmiş android kasar diye yalan söylüyor... dandiPhone 6 plus kasması konusunda yüzlerce hatta milyon tane şikayet varken... inkar ediliyor... yazık... fanbotluk bu olsa gerek...
android kullandıkça şişmez ki... ne saçmalıyorsun windows değil o... bende 2.2 froyo netbook sorunsuz açılıyor... hemen iftira at...Hahahaha note 3 ilk çıktığında almıştım hızına hayran kalmıştım şuanda açıldığına şükrediyorum. Daha 4 sene önce aldığım iphone 5 s hala takılmadan çalışıyor android kullananların bunu anlamaya kafası yetmez.
Hahahaha note 3 ilk çıktığında almıştım hızına hayran kalmıştım şuanda açıldığına şükrediyorum. Daha 4 sene önce aldığım iphone 5 s hala takılmadan çalışıyor android kullananların bunu anlamaya kafası yetmez.
İos fanları çıktı ortaya android deyince bir sürü marka var ama ios deyince seçenek azalıyor.Hahahaha note 3 ilk çıktığında almıştım hızına hayran kalmıştım şuanda açıldığına şükrediyorum. Daha 4 sene önce aldığım iphone 5 s hala takılmadan çalışıyor android kullananların bunu anlamaya kafası yetmez.
5.0 geldikten sonra bırakmıştım kullanmayı ama bir daha kullanmamİki sistem de kullanıcısını son derece memnun ediyor. Boşu boşuna birbirinize pislik atmanızın anlamı yok.
Bu arada Note 3, 5.0 ile baya hızlandı..
İphoneden iyi dirLollipop çoşturdu tüm androidleri. O yüzden bişey diyemem ama orta sınıfta hala touchwiz sıkıntı kardeşlerim. Ayrıca sony m5 htc one m8 ara ara takılmalar yaşadım.
Restore et yada servise gönder ama o dediklerini ne yazıkki ios stabilitesi yüzünden yapsan da boş oluyor.Her yeni gelen sürüm telefonu bozuyor ya hiç güncellemeyeceksin ya da kullanmayacaksın.Zorlayan uygulama derken sosyal ağ uygulamalarından bahsetmiyoruz gerçekten zorlayan uygulamalar var.Freeblade asphalt 8 gibi oyunlarda kasıyor uygulama menü geçişlerinde kasıyor kilit ekranı açıyorsun saat ekrandaki simgeler 2 saniye sonra geliyor klavye kasıyor iphone 6/6s te ses distortion oluyor yani ses yüksek seviyelerde cizırtı yapıyor yazılım kaynaklı yani ne kadar donanımı uygun olsa da yazılımı uygun değil ne yazıkki.İphone 6s Plus ı kasmasına neden olabilecek pek bi uygulama yok aslında, servise gönderebilirsin.
Restore et yada servise gönder ama o dediklerini ne yazıkki ios stabilitesi yüzünden yapsan da boş oluyor.Her yeni gelen sürüm telefonu bozuyor ya hiç güncellemeyeceksin ya da kullanmayacaksın.Zorlayan uygulama derken sosyal ağ uygulamalarından bahsetmiyoruz gerçekten zorlayan uygulamalar var.Freeblade asphalt 8 gibi oyunlarda kasıyor uygulama menü geçişlerinde kasıyor kilit ekranı açıyorsun saat ekrandaki simgeler 2 saniye sonra geliyor klavye kasıyor iphone 6/6s te ses distortion oluyor yani ses yüksek seviyelerde cizırtı yapıyor yazılım kaynaklı yani ne kadar donanımı uygun olsa da yazılımı uygun değil ne yazıkki.