iPhone 6s plus kasma donma

normalmi sizde de varmı?

• Kullanılan toplam oy
    14

braveheart655

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
1. iPhone 6s hiç kasmıyor diyen yalan söyler ama ben bir oyun/uygulama içinde kasma olduğunu hiç hatırlamıyorum. Menü geçişlerinde, 3D touch animasyonlarında vs olduğu doğrudur ancak göze batmıyor.

2. Touchwiz ve benzeri arayüzlerin Android ekosisteminin bir parçası olduğunu kabul etmek lazım. Hem artıları hem de eksileri ile.

3. iPhone 6s/6s plus hala işlemci, grafik işlemcisi, NAND vs. konusunda çok başarılı (Mesela Snapdragon 820 hala bazı konularda A9'un gerisinde).

4. Her iki mobil işletim sistemini belli aralıklarla (ve hatta şu anda Android) kullanan biri olarak açıkça belirteyim ki iPhone'lar Androidlere göre kesinlikle daha stabil ve daha az takılıyor.

5. Andoid fanboylarının diğer insanları Apple/iOS fanboyu olarak küçük görmesi de ayrı bir tartışma konusu...

Masa saati

Asistan
Reaksiyon puanı
7
1. iPhone 6s hiç kasmıyor diyen yalan söyler ama ben bir oyun/uygulama içinde kasma olduğunu hiç hatırlamıyorum. Menü geçişlerinde, 3D touch animasyonlarında vs olduğu doğrudur ancak göze batmıyor.

2. Touchwiz ve benzeri arayüzlerin Android ekosisteminin bir parçası olduğunu kabul etmek lazım. Hem artıları hem de eksileri ile.

3. iPhone 6s/6s plus hala işlemci, grafik işlemcisi, NAND vs. konusunda çok başarılı (Mesela Snapdragon 820 hala bazı konularda A9'un gerisinde).

4. Her iki mobil işletim sistemini belli aralıklarla (ve hatta şu anda Android) kullanan biri olarak açıkça belirteyim ki iPhone'lar Androidlere göre kesinlikle daha stabil ve daha az takılıyor.

5. Andoid fanboylarının diğer insanları Apple/iOS fanboyu olarak küçük görmesi de ayrı bir tartışma konusu...
Şu ios fanboy larını hiç anlamıyorum özellikle xperia fanboyları var onları hiç anlamıyorum

braveheart655

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Anlaşılan tartışmanın pek de faydası yok. Android kullanmama rağmen iOS fanboy damgası yemiş oldum :)

Kabul edip etmemek size kalmış. iPhone 6s plus kullanmış olduğum telefonlar içerisinde (s6 edge ve one m8 dahil) bariz olarak üstün. Siz sabit fikirli olmaya devam edin. Eminim böylesi daha huzurludur :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Amerikadan, eşime iPhone 6s 64GB aldım. Bir Android kullanıcısı olarak, kasıp kasmadığı konusunda size uzun kullanım sonrası bilgi veririm.
Bu arada merak edenlere, kayıt işlemleri dahil 2520TL'ye mal oldu. Buradaki fiyatı 3500TL..

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Çok ilginç insanlar var burada doğrusu. :) Çamur atmak yerine düzgünce eleştirmeyi denemelisiniz.

Egosiesta

Doçent
Reaksiyon puanı
70
Siz saçmalamaktan başka bir şey yapmıyorsunuz. İos cihaz her türlü android den az kasma yapar

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Siz saçmalamaktan başka bir şey yapmıyorsunuz. İos cihaz her türlü android den az kasma yapar
hayatında 1 salise android kullanmamış gelmiş android kasar diye yalan söylüyor... dandiPhone 6 plus kasması konusunda yüzlerce hatta milyon tane şikayet varken... inkar ediliyor... yazık... fanbotluk bu olsa gerek...

Egosiesta

Doçent
Reaksiyon puanı
70
hayatında 1 salise android kullanmamış gelmiş android kasar diye yalan söylüyor... dandiPhone 6 plus kasması konusunda yüzlerce hatta milyon tane şikayet varken... inkar ediliyor... yazık... fanbotluk bu olsa gerek...
Hahahaha note 3 ilk çıktığında almıştım hızına hayran kalmıştım şuanda açıldığına şükrediyorum. Daha 4 sene önce aldığım iphone 5 s hala takılmadan çalışıyor android kullananların bunu anlamaya kafası yetmez.

SMaraz

Asistan
Reaksiyon puanı
15
İphone 6s Plus ı kasmasına neden olabilecek pek bi uygulama yok aslında, servise gönderebilirsin.

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Android ile İos kavgası çıkmasın arkadaşlar. İkisinide kullanmış olarak ios son zamanlarda sıkıntılı ancak düzelir çünkü çok çabuk düzeltiliyor. Android ise son zamanlarda şaha kalktı diyebilirim. Özellikle S6 , Z5 , G4, Xiomi(Yanlış yazmış olabilirim ) Gibi artık çoğu cihaz ihtiyaçları karşılıyor. Aradaki fark artık fiyat ve güncelleme olayına kaldı diyorum. Şahsen 5s kullanıyorum param olsa 6s veya s7 edge ve note 5 alırdım.

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Hahahaha note 3 ilk çıktığında almıştım hızına hayran kalmıştım şuanda açıldığına şükrediyorum. Daha 4 sene önce aldığım iphone 5 s hala takılmadan çalışıyor android kullananların bunu anlamaya kafası yetmez.
android kullandıkça şişmez ki... ne saçmalıyorsun windows değil o... bende 2.2 froyo netbook sorunsuz açılıyor... hemen iftira at...

SMaraz

Asistan
Reaksiyon puanı
15

Telefonu senin nasıl kullandığına bağlı ama note 3 gerçekten başarılı tabiki şuan note 3 e göre üst seviye telefonlar çıktı . Telefonun yavaşlamasının Android veya İos la alakası yok sonuçta. Androide çamur atmamalısın

Masa saati

Asistan
Reaksiyon puanı
7
İos fanları çıktı ortaya android deyince bir sürü marka var ama ios deyince seçenek azalıyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
İki sistem de kullanıcısını son derece memnun ediyor. Boşu boşuna birbirinize pislik atmanızın anlamı yok.
Bu arada Note 3, 5.0 ile baya hızlandı..

Egosiesta

Doçent
Reaksiyon puanı
70
İki sistem de kullanıcısını son derece memnun ediyor. Boşu boşuna birbirinize pislik atmanızın anlamı yok.
Bu arada Note 3, 5.0 ile baya hızlandı..
5.0 geldikten sonra bırakmıştım kullanmayı ama bir daha kullanmam

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Lollipop çoşturdu tüm androidleri. O yüzden bişey diyemem ama orta sınıfta hala touchwiz sıkıntı kardeşlerim. Ayrıca sony m5 htc one m8 ara ara takılmalar yaşadım.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
İphone 6s Plus ı kasmasına neden olabilecek pek bi uygulama yok aslında, servise gönderebilirsin.
Restore et yada servise gönder ama o dediklerini ne yazıkki ios stabilitesi yüzünden yapsan da boş oluyor.Her yeni gelen sürüm telefonu bozuyor ya hiç güncellemeyeceksin ya da kullanmayacaksın.Zorlayan uygulama derken sosyal ağ uygulamalarından bahsetmiyoruz gerçekten zorlayan uygulamalar var.Freeblade asphalt 8 gibi oyunlarda kasıyor uygulama menü geçişlerinde kasıyor kilit ekranı açıyorsun saat ekrandaki simgeler 2 saniye sonra geliyor klavye kasıyor iphone 6/6s te ses distortion oluyor yani ses yüksek seviyelerde cizırtı yapıyor yazılım kaynaklı yani ne kadar donanımı uygun olsa da yazılımı uygun değil ne yazıkki.

SMaraz

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Restore et yada servise gönder ama o dediklerini ne yazıkki ios stabilitesi yüzünden yapsan da boş oluyor.Her yeni gelen sürüm telefonu bozuyor ya hiç güncellemeyeceksin ya da kullanmayacaksın.Zorlayan uygulama derken sosyal ağ uygulamalarından bahsetmiyoruz gerçekten zorlayan uygulamalar var.Freeblade asphalt 8 gibi oyunlarda kasıyor uygulama menü geçişlerinde kasıyor kilit ekranı açıyorsun saat ekrandaki simgeler 2 saniye sonra geliyor klavye kasıyor iphone 6/6s te ses distortion oluyor yani ses yüksek seviyelerde cizırtı yapıyor yazılım kaynaklı yani ne kadar donanımı uygun olsa da yazılımı uygun değil ne yazıkki.

Bu dediklerinle iphone 6s plus kaaiyorsa kasmayan telefon yoktur, belki arkdasin yaziliminda bi sıkıntı olabilir