[P]İSİ[P]SİKOPAT
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Telefonda bazı yerlerde hep bazen farklı farklı yerlerde kasıyor normal mi? Güncellemeyle düzelir mi?
Eyvallah içimi rahatlattın saolDüzelir 9.3 beta 4 te kasma olayı nerdeyse 0 dene derim
İşlevsellik kazandı derken ,nasıl yaniNormal normal apple son guncellemelerinden kaynakli ios 9 islevsellik kazandi diye bunlar yakinda duzeltirler umarim ama hala tam düzelmedi
Guc tasarrufu vb seyler geldi buda ios platformunun yapabilecegi seyleri arttirdi bundan dolayi stabiliteyi kaybettiİşlevsellik kazandı derken ,nasıl yani
Aslında haklısın android kullanmak zenginlik ister o telefona o parai0s=kasma donma hayatında android görmemiş fakirler dandiPhone kullanıp android kasar donar diyor... yalan... kasanda donanda ios...
Abartmayalım, tamam android artık yeterince akıcı, hatta yeri geliyor iphone'dan akıcı ancak iphone'lar da normal şartlarda kasmaz.i0s=kasma donma hayatında android görmemiş fakirler dandiPhone kullanıp android kasar donar diyor... yalan... kasanda donanda ios...
hadi ya her yerde kasıyor donuyor diye şikayet eden iPhone kullanıcısı var... bence artık gerçekler saklanamaz durumda... APPLE=PİŞMANLIK...Abartmayalım, tamam android artık yeterince akıcı, hatta yeri geliyor iphone'dan akıcı ancak iphone'lar da normal şartlarda kasmaz.
Kasıyor bildiğin oyundan çıkıyorsun cihaz kendine gelemiyor.Bazen telefonu açıp kapamadan App store ya da itunes'a giremiyorsun.Spotlight kısmında bazen klavye gelmiyor yazmak için.Müzik dinliyorsun telefon geliyor konuşuyorsun konuşma bittikten sonra şarkı devam ediyor ama kilit ekrandaki müzik simgeleri yok oluyor telefon kilitini açmak zorunda kalıyorsun.Eskiden rewind tuşuna basıp her albümden müzik dinlerdim ios 9 ile o özellikte uçtu gitti.Normal şartlarda kasmaz. Donanımsal bir sorun vardır ya da yazılımsal. 9.2.1 kullanıyorum kasma da donma da yok. İsterseniz bir restore etmeyi deneyin.
Telefon hafızası çok dolduysa boşalt ve restore yap. Seninki normal değil.Kasıyor bildiğin oyundan çıkıyorsun cihaz kendine gelemiyor.Bazen telefonu açıp kapamadan App store ya da itunes'a giremiyorsun.Spotlight kısmında bazen klavye gelmiyor yazmak için.Müzik dinliyorsun telefon geliyor konuşuyorsun konuşma bittikten sonra şarkı devam ediyor ama kilit ekrandaki müzik simgeleri yok oluyor telefon kilitini açmak zorunda kalıyorsun.Eskiden rewind tuşuna basıp her albümden müzik dinlerdim ios 9 ile o özellikte uçtu gitti.
Bakin gelecek android sistemi goreceksiniz cunku android acik sistem olarak stabil olmadan stabilitege ulasti.ios ise simdi kapali sisteme islevsellik kazandırarak stabilite korumaya calisiyor tabiki olmuyorArkadaşlar farkettiniz mi bilmem ama iOS her ne kadar açıldıkça stabilitesi bozuluyor. Dün Androide sövenlerin başına gelen durum. Önceden dediğim gibi iOS Android gibi açık bir sistem olsa nal toplar bu donanımla.
Kasıyor bildiğin oyundan çıkıyorsun cihaz kendine gelemiyor.Bazen telefonu açıp kapamadan App store ya da itunes'a giremiyorsun.Spotlight kısmında bazen klavye gelmiyor yazmak için.Müzik dinliyorsun telefon geliyor konuşuyorsun konuşma bittikten sonra şarkı devam ediyor ama kilit ekrandaki müzik simgeleri yok oluyor telefon kilitini açmak zorunda kalıyorsun.Eskiden rewind tuşuna basıp her albümden müzik dinlerdim ios 9 ile o özellikte uçtu gitti.
android kullanmak zenginlik ister doğru 3 ayda bir yenisi çıkar eskisinin değeri çöp olur yani iphonedaki gibi 200 300 ₺ farkla upgrade yapılmazAslında haklısın android kullanmak zenginlik ister o telefona o para
Yok artık.kasma donma iPhone'nun fıtratında var... kasarda donarda... alış...![]()
Fanboy detected telefonların şirketi bizim şirketimizFanboy kokusu alıyorum...
O kasıp donma hafif hafif aralardadır asla android in önüne geçemezhadi ya her yerde kasıyor donuyor diye şikayet eden iPhone kullanıcısı var... bence artık gerçekler saklanamaz durumda... APPLE=PİŞMANLIK...
bence sen halusinasyon gördüren maddeleri bırakmalısın... 5 yıl ömrün kalmış bilesin... vaktin varken bırak... kurtul...O kasıp donma hafif hafif aralardadır asla android in önüne geçemez
o dediklerin SAMSUNG touchwiz ara yüzün eseri... ondan kurtulanlar takılma donmayı asla göremez... dandiPhone 6 plus ile karıştırıyorsun... koca kasa minik ekran... pişmanlıktır...Geçenlerde iPhone 6s plus ımı fazla ağır diye sattım. Hatırladığım kadarıyla menüler arası geçişlerde ve bazı animasyonlarda ufak takılmalar oluyordu. Ancak HTC One m8'e döndükten sonra gerçek takılmanın ne demek olduğunu hatırladım
İllaki Android severler karşı çıkacaktır ama S7 Edge'in dahi edge ekran animasyonlarında ciddi teklemeler görmek mümkün. O nedenle kafanıza pek takmayın derim.