iPhone 6s plus kasma donma

normalmi sizde de varmı?

• Kullanılan toplam oy
    14
Reaksiyon puanı
2
Telefonda bazı yerlerde hep bazen farklı farklı yerlerde kasıyor normal mi? Güncellemeyle düzelir mi?

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Normal normal apple son guncellemelerinden kaynakli ios 9 islevsellik kazandi diye bunlar yakinda duzeltirler umarim ama hala tam düzelmedi

lilamanela

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Bende 6s plus kullanıyorum fakat her hangi bir donma kasma ile karşılaşmıyorum

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
i0s=kasma donma hayatında android görmemiş fakirler dandiPhone kullanıp android kasar donar diyor... yalan... kasanda donanda ios...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
i0s=kasma donma hayatında android görmemiş fakirler dandiPhone kullanıp android kasar donar diyor... yalan... kasanda donanda ios...
Abartmayalım, tamam android artık yeterince akıcı, hatta yeri geliyor iphone'dan akıcı ancak iphone'lar da normal şartlarda kasmaz.

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Abartmayalım, tamam android artık yeterince akıcı, hatta yeri geliyor iphone'dan akıcı ancak iphone'lar da normal şartlarda kasmaz.
hadi ya her yerde kasıyor donuyor diye şikayet eden iPhone kullanıcısı var... bence artık gerçekler saklanamaz durumda... APPLE=PİŞMANLIK...

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Normal şartlarda kasmaz. Donanımsal bir sorun vardır ya da yazılımsal. 9.2.1 kullanıyorum kasma da donma da yok. İsterseniz bir restore etmeyi deneyin.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Normal şartlarda kasmaz. Donanımsal bir sorun vardır ya da yazılımsal. 9.2.1 kullanıyorum kasma da donma da yok. İsterseniz bir restore etmeyi deneyin.
Kasıyor bildiğin oyundan çıkıyorsun cihaz kendine gelemiyor.Bazen telefonu açıp kapamadan App store ya da itunes'a giremiyorsun.Spotlight kısmında bazen klavye gelmiyor yazmak için.Müzik dinliyorsun telefon geliyor konuşuyorsun konuşma bittikten sonra şarkı devam ediyor ama kilit ekrandaki müzik simgeleri yok oluyor telefon kilitini açmak zorunda kalıyorsun.Eskiden rewind tuşuna basıp her albümden müzik dinlerdim ios 9 ile o özellikte uçtu gitti.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kasıyor bildiğin oyundan çıkıyorsun cihaz kendine gelemiyor.Bazen telefonu açıp kapamadan App store ya da itunes'a giremiyorsun.Spotlight kısmında bazen klavye gelmiyor yazmak için.Müzik dinliyorsun telefon geliyor konuşuyorsun konuşma bittikten sonra şarkı devam ediyor ama kilit ekrandaki müzik simgeleri yok oluyor telefon kilitini açmak zorunda kalıyorsun.Eskiden rewind tuşuna basıp her albümden müzik dinlerdim ios 9 ile o özellikte uçtu gitti.
Telefon hafızası çok dolduysa boşalt ve restore yap. Seninki normal değil.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Arkadaşlar farkettiniz mi bilmem ama iOS her ne kadar açıldıkça stabilitesi bozuluyor. Dün Androide sövenlerin başına gelen durum. Önceden dediğim gibi iOS Android gibi açık bir sistem olsa nal toplar bu donanımla.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Hafıza da 19gb boş alan var

Ekli dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    86.1 KB · Görüntüleme: 516
  • image.jpeg
    image.jpeg
    86.1 KB · Görüntüleme: 365

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Arkadaşlar farkettiniz mi bilmem ama iOS her ne kadar açıldıkça stabilitesi bozuluyor. Dün Androide sövenlerin başına gelen durum. Önceden dediğim gibi iOS Android gibi açık bir sistem olsa nal toplar bu donanımla.
Bakin gelecek android sistemi goreceksiniz cunku android acik sistem olarak stabil olmadan stabilitege ulasti.ios ise simdi kapali sisteme islevsellik kazandırarak stabilite korumaya calisiyor tabiki olmuyor

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58

Dediğim gibi restore dene kesinlikle. Bende hiçbir sıkıntı yok. iOS hala eski iOS kullanmayan bilmez.

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
kasma donma iPhone'nun fıtratında var... kasarda donarda... alış... ;)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Fanboy kokusu alıyorum...

Egosiesta

Doçent
Reaksiyon puanı
70
Bende de arada sırada takılmalar oluyordu önceden ama şuanda rahatsız edici bir şey yok hiç bir oyun uygulama takılmıyor.

braveheart655

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Geçenlerde iPhone 6s plus ımı fazla ağır diye sattım. Hatırladığım kadarıyla menüler arası geçişlerde ve bazı animasyonlarda ufak takılmalar oluyordu. Ancak HTC One m8'e döndükten sonra gerçek takılmanın ne demek olduğunu hatırladım :)

İllaki Android severler karşı çıkacaktır ama S7 Edge'in dahi edge ekran animasyonlarında ciddi teklemeler görmek mümkün. O nedenle kafanıza pek takmayın derim.

Masa saati

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Ama şimdi herkes iphone kullanmıyor ben anroid kullanıcısıyım

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Kasıyor kabul etmemek niye İos var diye kalmaması mi gerekiyor bildiğin kasıyor menüler arası geçişleri yüksek güç gerektiren oyunlarda kasıyor

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Geçenlerde iPhone 6s plus ımı fazla ağır diye sattım. Hatırladığım kadarıyla menüler arası geçişlerde ve bazı animasyonlarda ufak takılmalar oluyordu. Ancak HTC One m8'e döndükten sonra gerçek takılmanın ne demek olduğunu hatırladım :)

İllaki Android severler karşı çıkacaktır ama S7 Edge'in dahi edge ekran animasyonlarında ciddi teklemeler görmek mümkün. O nedenle kafanıza pek takmayın derim.
o dediklerin SAMSUNG touchwiz ara yüzün eseri... ondan kurtulanlar takılma donmayı asla göremez... dandiPhone 6 plus ile karıştırıyorsun... koca kasa minik ekran... pişmanlıktır...