Bence Mi 6 alsın. 6s ten çok daha kaliteli cihazdır. Ayrıca iPhone 5s ile 6s arasında ufak tefek farklardan başka ekstra bişey yok.Ben değil ama bi arkadaşım telefon alacak uzun süredir Samsung kullandı ve Samsung dan sıkıldı 6s ve mi 6 arsında kaldı sizce hangisi alınmalı alternatif olarak ne alınabilir o fiyatlarda
Ufak farklar mı ne gibi meselaBence Mi 6 alsın. 6s ten çok daha kaliteli cihazdır. Ayrıca iPhone 5s ile 6s arasında ufak tefek farklardan başka ekstra bişey yok.
Apple insanları küçük degısımlerle kandırma konusunda uzman bir firmaUfak farklar mı ne gibi mesela![]()
Neyini tasvip etmiyorsun bu gibi markaların. Hakkı olan fiyatta cihaz satışı yapıyor ondan mı6s al geç xiomi nedir ya hiç tasvip etmiyorum bu ve bunun gibi markaları
Ülkemizde resmi olarak satış yapmadığı ve herhangi bir sorun yaşadığımda karşımda muhattap alacağım biri olmadığından tasvip etmiyorum şahsi görüşümdür kullanana saygı duyarım beni veya bi başkasını ilgilendirmezNeyini tasvip etmiyorsun bu gibi markaların. Hakkı olan fiyatta cihaz satışı yapıyor ondan mı
Türkiye de KVK dahil bir çok firma resmi olarak xiaomi satışı yapmaktadır. Bir de 6s 2 yıl önce çıkan cihaz mi 6 ise 2017 cihazı. Olağanüstü kamerası ve özellikleriyle 6s ile kıyaslanamaz bile.Ülkemizde resmi olarak satış yapan ve herhangi bir sorun yaşadığımda karşımda muhattap alacağım biri olmadığından tasvip etmiyorum şahsi görüşümdür kullanana saygı duyarım beni veya bi başkasını ilgilendirmez