İphone 11 alınır mı yoksa mi 10 proyu mu beklemeliyim

Sercan-2121

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
İphone 11 ile xiaomi mi 10 pro arasında kaldım sizce hangisi alınmalı

The Cyclist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,906
Mi 10 Pro gelse bile 9.5-10k arası gelir gibi.

Şahsen bir Android cihaza o kadar vermem, verilmesini de önermem. İki yıl sonra unutulacak duruma gelir. Örnek: Mi 8

İphone 11'e bakın derim, özellikle Nane rengi çok hoş.

Sercan-2121

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
İphone x neden xs den daha pahalı

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639

Sercan-2121

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
İphone xs mi almak daha mantıklı yoksa iphone 11 mi not:fiyatları aynı

ismailibrahimbass

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İphone x neden xs den daha pahalı
64 GB bile iPhone 11 den pahalı şuan Trendyol da ? bende anlamadım 11-7000₺
X ise 7500 ? bu işte bir terslik var bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

İphone xs mi almak daha mantıklı yoksa iphone 11 mi not:fiyatları aynı
Kesinlikle iPhone 11 ben bu ay sonu 11 alıcam... iPhone 11 kamerası olsun işlemcisi olsun daha iyi... iPhone 11 a13 bionic işlemci, iPhone x ise a12 x de çok kaliteli bir cihaz fakat ikisinin arasında bir tercih yapacaksan ve kameraya benim gibi çok önem veriyorsan tartışmasız iPhone 11 al derim heleki gece modu performansı muazzam

Son düzenleme:

ismailibrahimbass

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
720p leş çözünürlük,leş ekran kalitesi,öküz gibi çerçeveler.Xs I bir eline al kullan ne demek istediğimi anlarsın.
Xs elime aldım fakat fazla kullanma fırsatım olmadı... Xs dediğin telefon kasası çelik bir tasarım ekran oled ekran ve ilk çıktığında fiyat olarak en üst düzeyde olan bir telefondu tıpkı 11 Pro gibi... Bunlar hep maliyet senin Apple'ye yakışmıyor dediğin iPhone 11 alüminyum kasa ve LCD ekran teknolojisi ile tasarlanmış haliyle 3 model üzerinden en uygun fiyatlısı... leş diyorsun senin. Şahsi fikrin EyvAllah ama bu düşündüğün yanlış... Apple, iPhone 11'i uygun fiyatlı bir telefon amaçlı üreterek iPhone sevenlerin rahatlıkla alabilmelerini sağlayabilmek için üretmiş :) ön yargılı olma leş dediğin telefon bir çok telefondan kat kat daha iyi bundan emin ol ? ayrıca senin düşündüğünü koskoca Apple düşünmüyorum sanıyorsun ?

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Xs elime aldım fakat fazla kullanma fırsatım olmadı... Xs dediğin telefon kasası çelik bir tasarım ekran oled ekran ve ilk çıktığında fiyat olarak en üst düzeyde olan bir telefondu tıpkı 11 Pro gibi... Bunlar hep maliyet senin Apple'ye yakışmıyor dediğin iPhone 11 alüminyum kasa ve LCD ekran teknolojisi ile tasarlanmış haliyle 3 model üzerinden en uygun fiyatlısı... leş diyorsun senin. Şahsi fikrin EyvAllah ama bu düşündüğün yanlış... Apple, iPhone 11'i uygun fiyatlı bir telefon amaçlı üreterek iPhone sevenlerin rahatlıkla alabilmelerini sağlayabilmek için üretmiş :) ön yargılı olma leş dediğin telefon bir çok telefondan kat kat daha iyi bundan emin ol ? ayrıca senin düşündüğünü koskoca Apple düşünmüyorum sanıyorsun ?
Sene olmuş 2020 hala hd çözünürlük,tuğla gibi tasarım.Ekran kalitesi evet belki kötü değil ama S10,S10 plus,xs gibi cihazlarla yüzleştiğin zaman kazık yemiş gibi hissediyorsun.Ben iphone 11i beĝenmiyorum.Cebinde tuğla taşımak isteyen buyursun alsın.