Peki o ucuzlama operatörlere yansır mi?ben taksitli almak istiyorum operatörden.Teknosa turuncu indirimleri takip edin. 2599a düşmüştü geçen gün şimdi 7 çıkınca daha da ucuzlar.
Apple Store yine pahalı kalıyor, tekno marketlerde çok daha uyguna bulunabiliyor
Düzelteyim 2639 değil 2749 tlŞu Anda 32 GB 6S 2639 TL Apple Sitesinde İphone 7 İle Beraber Gelicek 32 GB Versiyonlar Geldikten 1-2 Ay Sonra Hepsiburadadanın İndirimlerini Yakalayıp Çok Ucuza Alabilirsin İnternette 2300-2400 Bulursun Rahat Gelince
Havale İle 2639 TLDüzelteyim 2639 değil 2749 tl
İyi fiyatmıs (yazık 2600e iyi fiyat der duruma geldik)
bekle bekle nereye kadar? 10 ağustosta böyle bir haber çıkmıştı.20 gün içersinde belli olcak deniliyordu.1 ayı geçti hala yasak kalkacak.ölme eşeğim ölmeKredi kartına taksit yasağı kalkacak deniliyor bence bekle, veya ikinci el kelepir iPhone 6 alabilirsin, ram dışında pek fark yok aralarında
bekle bekle nereye kadar? 10 ağustosta böyle bir haber çıkmıştı.20 gün içersinde belli olcak deniliyordu.1 ayı geçti hala yasak kalkacak.ölme eşeğim ölme
haha sesli güldüm çok sağolBencede haklısın bacım sende bir Tansu Çiller ışığı gördüm çöz bu sorunları
haha sesli güldüm çok sağol![]()
![]()