iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Kullananlar Kulübü

tâhîrtde

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Es-Selâm..
6 S mi alsam, 6 Plus mu alsam derken; gittim 6 aldım..
Hayırlı olsun bana ve yeni telefon alanlara, alacaklara :)

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Arkadaşlar gelen güncellemeleri update edemiyorum. Sizde de aynı sıkıntı var mı?

S

SDN Okuru33

SDN Okuru
Arkadaşlar ıphone 6 almaya karar verdim gibi :) ancak kafama takılan bazı sorular var cevaplandırırsanız sevinirim :)
1)Pil 1 günü normal kullanımda çıkarıyor mu?
2)Gene aynı şekilde normal bir kullanımda 3 sene kasma donma vs. olmadan beni götürebilirmi?
3)Ağır oyun oynamayı sevmem fakat oyun performansı nasıl ve internet gezintilerinde telefon hızlımı takılma vb.oluyormu?
cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

S

SDN Okuru39

SDN Okuru
Arkadaşlar ıphone 6s ve 6s plus çıkınca 6 fiyatları tahminen ne kadar ucuzlar?

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
iOS 8.4
fc29a732fd7521625e75d719fb4aee0b.jpg

3G veya Wi-Fi acık iken

118b713a013aa559ffbe8045d3bf61d4.jpg

Sadece wifi tel yeni değişim oldu. Bi 30dk uzama var[emoji23]

elifucar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 6 64 gb kullanıyorum acaba casus programları(spy vb) aracılığıyla telefonumdaki bilgilere sms watsapp konuşmalarına konumuma vs ulaşılabilir mi? güvenlik duvarı ile nasıl koruyabilirim telefonumu ??:mellow:

S

SDN Okuru30

SDN Okuru
Arkadaşlar amerikadan ıphone 6 veya 6s alma ihtimalim var fakat kafamda bazı sorular var mesela bu cihazlar türkiyeye uyumlu olarak çalışıyormu? hat okuma vb.sıkıntılar çıkarmı? kısacası çok sorun çıkartırmı yurtdışından alınırsa?

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
iphone 6 64 gb kullanıyorum acaba casus programları(spy vb) aracılığıyla telefonumdaki bilgilere sms watsapp konuşmalarına konumuma vs ulaşılabilir mi? güvenlik duvarı ile nasıl koruyabilirim telefonumu ??:mellow:

sen sazanlık yapıp güvenilir olmayan kaynaklardan uygulama indirmezsen rahat ol hiç bir şey bulaşmaz, antispyware tarzı bir şey yok ios için

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar amerikadan ıphone 6 veya 6s alma ihtimalim var fakat kafamda bazı sorular var mesela bu cihazlar türkiyeye uyumlu olarak çalışıyormu? hat okuma vb.sıkıntılar çıkarmı? kısacası çok sorun çıkartırmı yurtdışından alınırsa?

Simkilitli almadığın takdirde sorunsuz çalışır

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Ya ben bir şey soracağım.İphone 6 plus'taki ois özelliği fotoğraflarda da işe yarıyor mu birde bazen telefonum sanki kulaklığı algılıyormuş gibi davranıyor ses çıkmıyor kapatıp açınca düzeliyor aynı sorunu yaşayan varmı birde yüksek grafikli oyunlarda full parlaklıkta oynadıktan 15dk sonra parlaklığı yarıya indiriyor sizlerde de oluyormu acaba.

yilmaz.oguzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
İyi günler öncelikle paylaşımlarınızı çok yakından takip ediyor ve severek izliyorum bütün arkqdaşlarıma da öneriyorum gerçekten başarılı çalışmalar yürütüyorsunuz herzaman için emeğe saygım vardır.sizin de vaktinizi almak istemiyorum ama Türkiye de sizden başka bana daha iyi yardımcı olabilecek bence kimse yok . Ben kendim iphone 4 kullanıcısıyım oha dediğinizi duyabiliyorum bugünlerde yeni bir telefon almak istiyorum tabiki öncelikli tercihim iphone fakat 6s almak yerine biraz daha dişimi sıkıp 7 yi mi beklemeliyim ki ne zaman çıkacağı hakkında hiç bir fikrim yok sizin varsa paylaşırsanız çok teşekkür ederim şimdiden Yada arada nasıl olsa fazla bi fark olmaz 6s al yoluna bak kardeşim diye mi önerirsiniz...cevaplarsanız çok ama çok memnun olurum.çok teşekkürler

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
İyi günler öncelikle paylaşımlarınızı çok yakından takip ediyor ve severek izliyorum bütün arkqdaşlarıma da öneriyorum gerçekten başarılı çalışmalar yürütüyorsunuz herzaman için emeğe saygım vardır.sizin de vaktinizi almak istemiyorum ama Türkiye de sizden başka bana daha iyi yardımcı olabilecek bence kimse yok . Ben kendim iphone 4 kullanıcısıyım oha dediğinizi duyabiliyorum bugünlerde yeni bir telefon almak istiyorum tabiki öncelikli tercihim iphone fakat 6s almak yerine biraz daha dişimi sıkıp 7 yi mi beklemeliyim ki ne zaman çıkacağı hakkında hiç bir fikrim yok sizin varsa paylaşırsanız çok teşekkür ederim şimdiden Yada arada nasıl olsa fazla bi fark olmaz 6s al yoluna bak kardeşim diye mi önerirsiniz...cevaplarsanız çok ama çok memnun olurum.çok teşekkürler

Eğer 1 sene daha dayanabilirsen 7 yi bekle derim. 7 yi beklersen büyük ihtimalle seneye bu zamanlar telefon elinde olur. 7 de tasarım değişecek ve bu nedenle 6s alırsan sana bir sene sonra eskimiş gibi görünecek.

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Ya ben bir şey soracağım.İphone 6 plus'taki ois özelliği fotoğraflarda da işe yarıyor mu birde bazen telefonum sanki kulaklığı algılıyormuş gibi davranıyor ses çıkmıyor kapatıp açınca düzeliyor aynı sorunu yaşayan varmı birde yüksek grafikli oyunlarda full parlaklıkta oynadıktan 15dk sonra parlaklığı yarıya indiriyor sizlerde de oluyormu acaba.

Telefon ısınınca ekran parlaklığını düşürüyor.
Ses ile ilgili sorununuzda ise telefonu sıfırlamanızı öneririm. Eğer sıfırladıktan sonra sorun devam ederse büyük ihtimalle telefonunuzun kulaklık girişinde sorun vardır.
(Telefonu sıfırladığınızda tüm verileriniz silinir. Sıfırlamadan önce İtunes aracılığıla yedek almanızı öneririm.)

S

SDN Okuru2

SDN Okuru
Arkadaşlar telefonu amerikadan getiren arkadaşlara bi sorum olacak.Şarj işini nasıl hallediyosunuz? Burdan priz dönüştürücü mü alıyorsunuz yoksa Türkiye prizlerine uygun ıphone şarj aleti mi?

S

SDN Okuru222222

SDN Okuru
iyi aksamlar benim bi sorum vardi.arkadasimin iphone telefonun ekraninda dikey iki siyah cizgi olustu ve sanirim toptan ekran degisimi gerekiyo.tus kilidi giremiyo.bu yuzden bilgisayara baglayip yedekleme alamiyo.i tunes uzerinden yedekleme imkani var mi telefonun tus kilidini acmadan?

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
9.1 e güncelleme yapınca pilde düşüş yaşayan var mı?

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
9.1 ile klavyede klik sesi sıkıntısı yaşıyorum yazı yazarken klavye sesi çok az geliyor sizde de böyle bir durum var mı

theBUBY

Asistan
Reaksiyon puanı
4
9.1 biraz problemli sanki:( bahsettiğiniz problemler bende de var. bu gidişle jb yapacagım gibi gözüküyor.

theBUBY

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar telefonu amerikadan getiren arkadaşlara bi sorum olacak.Şarj işini nasıl hallediyosunuz? Burdan priz dönüştürücü mü alıyorsunuz yoksa Türkiye prizlerine uygun ıphone şarj aleti mi?

Amerikan şarj aletinin ucuna dönüştürücü alarak problem çözülür.

K

Kyilmaz89

SDN Okuru
İki sorum olacak ardaşlar , birincisi ışıklı olan çekimlerde beyaz nokta beliriyor başka iphone 6 ile denedim genel bşr problem gibi bu yüzden değişim olur mu? Bunu yaşayan var mı?
İkincisi önce sesi aldığımız yerin üstğnde ekranın altında iki leke belirdi, telefonu avedaj aldım daha 5-6 ay oldu, verirsem onlara kaç gğn beklerşm? Daha hıızlı bşr çözğm varmıdır? Birde sizce değişim mi yoksa tamşr mi olur?
Fotoğrafta cıkan beyaz leke herkeste cıkıyodur dşye tamin edşyorum dene ek için güneşe doğru ters ışıkta yada lambaya doğru denetebilşrsşniz. Daha önce iphone 5 kullandım böyle bi sorun yoktu . Herkese teşeklürler

S

SDN Okuru26

SDN Okuru
Merhaba geçen sene başlatılan A1300 tipi şarj cihazı değişim kampanyasından şu anda yararlanabilirmiyim? lütfen yardımcı olun arkadaşlar :)

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
3c2df08b0a6bf1998592942269ac049c.jpg

Ebaydan satın aldım 20 25 gün kadar bekledim. 4 dolar olması lazım metal çerçeve ve elmas kesim güZel neo spingenden daha iyi kaba durmuyor telefon elde. Kalite olarak iyi düğmeleri oynamıyor ele sağlam oturuyor

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar telefonum da sıkıntı var gelen ses ve cihazın zil seslerinde az çıkıyor birde ekranın sol alt köşesinden bastırarak elimi gezdirdiğimde ses geliyor yeni farkettim Apple Store dan randevu alamıyorum değişim talep edicem ama onlar tamir mi eder değiştirir mi birde randevusuz şansımı denemek zorunda kalıcam malum randevu alamıyorum sizin düşünceleriniz nedir acaba arkadaşlar

kemal_ksk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar telefonum da sıkıntı var gelen ses ve cihazın zil seslerinde az çıkıyor birde ekranın sol alt köşesinden bastırarak elimi gezdirdiğimde ses geliyor yeni farkettim Apple Store dan randevu alamıyorum değişim talep edicem ama onlar tamir mi eder değiştirir mi birde randevusuz şansımı denemek zorunda kalıcam malum randevu alamıyorum sizin düşünceleriniz nedir acaba arkadaşlar

dedıgınız gıbı ıse ve kullanıcı hatası degılse degıstırırler. sız telefonu yere dusurup boyle bırsey olduysa degısmez.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
3c2df08b0a6bf1998592942269ac049c.jpg

Ebaydan satın aldım 20 25 gün kadar bekledim. 4 dolar olması lazım metal çerçeve ve elmas kesim güZel neo spingenden daha iyi kaba durmuyor telefon elde. Kalite olarak iyi düğmeleri oynamıyor ele sağlam oturuyor

Link atar mısınız?

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Hoşuma gitti de. Teşekkür ederim. Ya kargo gönderilme yerine Ptt falan yazılabiliyor mu yoksa açık kendi ev adresimiz mi?

Bilmiyorumda ev adresini veriyorum. İlk defa bende kılıf beğendim arkasındaki şefaf cam olsa 4"4 lük yani çok güzel kılıf eğer alırsan göreceksin kılıf varmı yokmu hissini