ozantabas
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
Abd'de 6 ve 6+'ın kameradaki sorunları in tıpkı iPhone 5'teki gibi değişim programı başlatılmış
Abd'de 6 ve 6+'ın kameradaki sorunları in tıpkı iPhone 5'teki gibi değişim programı başlatılmış
Sadece abd de değil .
Ben kontrol ettim ve bende ki 6 plus da değişim programı kapsamındaymış. Apple teknik destek ekibiyle yaptığım telefon görüşmesinde apple store dan randevu alınarak sadece kameranın değişeceğini belirtildi.
Fakat ben cihazın komple değişimi talep edeceğim çünkü ekran parlaklığını en yüksek seviyedeyken bile telefon parlaklığı kendi kendine düşürüp yükseltiyor ve düşürdüğünde parlaklığı açmak istediğimde parlaklık en yüksek seviyede oluyor.
Bu değişim programı yine sadece TR cihazları için mi? Yoksa kamera konusu kronik olduğundan abd cihazlarının falan tamirini ya da değişimini de yapıyorlar mı bu sorun kapsamında?
Çok ısındığı zaman parlaklığı düşürüyor soğumaya geçtiği zaman geri parlaklığı düzeliyor.Eğer bunu ısınmadan yapıyorsa sorun var demektir.Bir çeşit ekran koruma güvenliği çok ısınma yapınca oluyor 15-20dk ekran yüksek parlaklıktaysa ısınınca ekranı koruyor.Sadece abd de değil .
Ben kontrol ettim ve bende ki 6 plus da değişim programı kapsamındaymış. Apple teknik destek ekibiyle yaptığım telefon görüşmesinde apple store dan randevu alınarak sadece kameranın değişeceğini belirtildi.
Fakat ben cihazın komple değişimi talep edeceğim çünkü ekran parlaklığını en yüksek seviyedeyken bile telefon parlaklığı kendi kendine düşürüp yükseltiyor ve düşürdüğünde parlaklığı açmak istediğimde parlaklık en yüksek seviyede oluyor.
Çok ısındığı zaman parlaklığı düşürüyor soğumaya geçtiği zaman geri parlaklığı düzeliyor.Eğer bunu ısınmadan yapıyorsa sorun var demektir.Bir çeşit ekran koruma güvenliği çok ısınma yapınca oluyor 15-20dk ekran yüksek parlaklıktaysa ısınınca ekranı koruyor.
Parlaklık olayı bir hata değilki.Sadece abd de değil .
Parlaklık olayı bir hata değilki.
Ayarlar > Ekran ve parlaklık'a gir. Eğer, Otomatik Parlaklık seçeneği açıksa, onu kapat. Bir daha kendi kendine parlaklık ayarı değişmeyecektir.
Daha önce denemiştim ama işe yaramamıştı. O ayar ortam ışığına göre ekran parlaklığını ayarlıyor diye biliyorum. Benim bahsettiğim olay mesela ekran parlaklığı ortam ışığından bağımsız olarak yarıya düşüyor ama ben ekran parlaklığını yükseltmek istediğim zaman ekran parlaklık ayarı full de oluyor ve bir süre sonra normale dönüyor.
Bu durum kendi kendine oluyorsa ısınmadan dolayı olabilir eğer cihaz ısınmıyorsa ve ekran ışığıyla oynuyorsa cihazını yedekleyip restore etmeyi dene yazılımsal bir sorun gibi duruyor
Türkiye Fiyatları da açıklandı![]()
Phone 6 16 GB model 2.349 TL
iPhone 6 64 GB model 2.649 TL
iPhone 6 128 GB model 2.949 TL
iPhone 6 Plus 16 GB model 2.649 TL
iPhone 6 Plus 64 GB model 2.949 TL
iPhone 6 Plus 128 GB model ise 3.249 TL
Arkadaşlar merhaba. Son günlerde kafama çokça takılan bir konudan bahsedeceğim.Ben lise 2 ye geçtim.Ve yeni bir telefon almak istiyorum. Öğrenci oldugum icin bütcem 800-900 tl civarında. İphone 4s istediğim bir telefon.Açıkçası hem yaşım küçük hem de telefonla kasacak şeyler yapmayacagım. Iphone 4s tam alacaktımki arkadaşlar yeni sürüm olan 8.1.1de telefonun çok kastıgını söylediler.Açıkçası hevesim kırıldı. Hala iphone 4s istiyorum.Bir arkadaş bana samsung galaxy e5 önerdi.Ama bir kere iphone'un şeklini çok beğeniyorum.Sizce Iphone 4s alsam bir sorun olur mu? zaten telefona cok kasacak seyler indirmeyecegim.Simdiden tesekkurler.
Hocam bence General Mobile 4G al. Tam bir f/p ürünü. Bu fiyata bu özellikleri bulamazsın.Arkadaşlar merhaba. Son günlerde kafama çokça takılan bir konudan bahsedeceğim.Ben lise 2 ye geçtim.Ve yeni bir telefon almak istiyorum. Öğrenci oldugum icin bütcem 800-900 tl civarında. İphone 4s istediğim bir telefon.Açıkçası hem yaşım küçük hem de telefonla kasacak şeyler yapmayacagım. Iphone 4s tam alacaktımki arkadaşlar yeni sürüm olan 8.1.1de telefonun çok kastıgını söylediler.Açıkçası hevesim kırıldı. Hala iphone 4s istiyorum.Bir arkadaş bana samsung galaxy e5 önerdi.Ama bir kere iphone'un şeklini çok beğeniyorum.Sizce Iphone 4s alsam bir sorun olur mu? zaten telefona cok kasacak seyler indirmeyecegim.Simdiden tesekkurler.
Merhaba dostlar,sıkı bir android severdim bir zamanlar ama Samsung Türkiye,Samsung Galaxy Note 2 modeline sistem yeterli olmasına rağmen güncelleme vermedikten sonra Samsung başta olmak üzere androide olan sempatim giderek azaldı ve fırsatım da varken şu ara IOS sisteme geçmek istiyorum,iPhone 6 plus'ı derinlemesine bir araştırdım ve telefonu çok beğendim,bir telefondan beklediğim tüm argümanları karşılıyor,uzun lafın kısası iphone 6 plus 64 GB almayı düşünüyorum 10 GB'a yakın müzik arşivim var,facebook,whatsapp kullanıyorum onun dışında hukuk fakültesinden mezun oldum UYAP uygulamasını çok kullanırım bunun dışında film izlemeyi de seviyorum ve geniş ekran seven biriyim bir de tabi samsung'un beni hüsrana uğratmasından sonra en az 3 yıl düzenli şekilde güncellenebilecek bir sistem istiyorum sanırım iphone 6 plus bunları karşılıyor ama 6S 9 eylülde tanıtılacakmış 6S Plus 64 GB da muhtemelen 3.900-4.000 TL arası bir fiyatta olacak ne dersiniz beklemeye değer mi yoksa iphone 6 plus beni en az 3 yıl götürür mü kasma sorunu yaşamadan bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum?
6 plus 3 yıl adam gibi güncellenir kasma sorunu da yaşamam diyorsanız 6 plus alabilirim dostlar,6S Plus olması çok da önemli değil benim için,sistem 2-3 yıl adam gibi götürsün beni yeter bana![]()
Bence 6s Plus bekle kamera işlemci ve ram olarak iyiyleştirmeler olacak uzun süre kullanmakda istiyorsan yeni cihazlarda 2gb ram olacak ve ilerisi için daha iyi olur
Ram artışı filan olmayacak bak görürsünüz. Bu yazımı hatırlatırım iPhone 6s tanıtıldığında.