iOS 8.4![]()
3G veya Wi-Fi acık iken
iphone 6 64 gb kullanıyorum acaba casus programları(spy vb) aracılığıyla telefonumdaki bilgilere sms watsapp konuşmalarına konumuma vs ulaşılabilir mi? güvenlik duvarı ile nasıl koruyabilirim telefonumu ??:mellow:
Arkadaşlar amerikadan ıphone 6 veya 6s alma ihtimalim var fakat kafamda bazı sorular var mesela bu cihazlar türkiyeye uyumlu olarak çalışıyormu? hat okuma vb.sıkıntılar çıkarmı? kısacası çok sorun çıkartırmı yurtdışından alınırsa?
İyi günler öncelikle paylaşımlarınızı çok yakından takip ediyor ve severek izliyorum bütün arkqdaşlarıma da öneriyorum gerçekten başarılı çalışmalar yürütüyorsunuz herzaman için emeğe saygım vardır.sizin de vaktinizi almak istemiyorum ama Türkiye de sizden başka bana daha iyi yardımcı olabilecek bence kimse yok . Ben kendim iphone 4 kullanıcısıyım oha dediğinizi duyabiliyorum bugünlerde yeni bir telefon almak istiyorum tabiki öncelikli tercihim iphone fakat 6s almak yerine biraz daha dişimi sıkıp 7 yi mi beklemeliyim ki ne zaman çıkacağı hakkında hiç bir fikrim yok sizin varsa paylaşırsanız çok teşekkür ederim şimdiden Yada arada nasıl olsa fazla bi fark olmaz 6s al yoluna bak kardeşim diye mi önerirsiniz...cevaplarsanız çok ama çok memnun olurum.çok teşekkürler
Ya ben bir şey soracağım.İphone 6 plus'taki ois özelliği fotoğraflarda da işe yarıyor mu birde bazen telefonum sanki kulaklığı algılıyormuş gibi davranıyor ses çıkmıyor kapatıp açınca düzeliyor aynı sorunu yaşayan varmı birde yüksek grafikli oyunlarda full parlaklıkta oynadıktan 15dk sonra parlaklığı yarıya indiriyor sizlerde de oluyormu acaba.
9.1 e güncelleme yapınca pilde düşüş yaşayan var mı?
Arkadaşlar telefonu amerikadan getiren arkadaşlara bi sorum olacak.Şarj işini nasıl hallediyosunuz? Burdan priz dönüştürücü mü alıyorsunuz yoksa Türkiye prizlerine uygun ıphone şarj aleti mi?
Merhaba arkadaşlar telefonum da sıkıntı var gelen ses ve cihazın zil seslerinde az çıkıyor birde ekranın sol alt köşesinden bastırarak elimi gezdirdiğimde ses geliyor yeni farkettim Apple Store dan randevu alamıyorum değişim talep edicem ama onlar tamir mi eder değiştirir mi birde randevusuz şansımı denemek zorunda kalıcam malum randevu alamıyorum sizin düşünceleriniz nedir acaba arkadaşlar
![]()
Ebaydan satın aldım 20 25 gün kadar bekledim. 4 dolar olması lazım metal çerçeve ve elmas kesim güZel neo spingenden daha iyi kaba durmuyor telefon elde. Kalite olarak iyi düğmeleri oynamıyor ele sağlam oturuyor
Link atar mısınız?
Ultra Thin Aluminum Metal Bumper Clear Back Case Cover Skin for iPhone 6 Plus 5S | eBay
yalnız arkası plastik ya çizilir gibi duruyor![]()
Hoşuma gitti de. Teşekkür ederim. Ya kargo gönderilme yerine Ptt falan yazılabiliyor mu yoksa açık kendi ev adresimiz mi?
dedıgınız gıbı ıse ve kullanıcı hatası degılse degıstırırler. sız telefonu yere dusurup boyle bırsey olduysa degısmez.