• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Kullananlar Kulübü

Arkadaşlar bükülme olayı bu denli pahalı tel için normal değil tabi. Yani para basıyorsun ve bükülüyor. 50 kilo basmışlar öyle bükülmüş diyen arkadaş; telefon arka cebindeyken üzerine oturursan zaten ortalama 50 kilo basınç uyguluyorsun.

Ancak ben bükülmesine normal bakanlardanım. Mesela bende klavyeli tel. almıştım, o kadar pahalı olmamasına rağmen, klavyeyi hızlıca açıp-kapatmıyorum. Nazikça açıp-kapatıyorum.

Sonuç olarak; bükülmesi normal ama o fiyatlarda değil :)

Arkadaşlar iphone 6 plus ta ekranı açarken bazen birden apple logosu beliriyo ve bazen Wi-Fi yi görmüyo bunlar iOS 8.02 sorunumu yoksa cihaz sorunumu

İPhone 6 plus gold 16 GB alıyorum arkadaşlar. Yarın veriyorum siparişi inşallah.Son kez size soruyorum. Alıyımı sıkıntı olur mu? Yarın saat 5 e kadar yorumlarınızı bekliyorum.. :thumbup::clap:

İphone 6 Plus Wi-Fi Sorunu Yaşayanlar Var Mı Aranızda Arkadaşlar ? Bende wi-fi Yok Oluyor Aratıyorum Hiç Bir Bağlantı Bulmuyor Telefonu Baştan Başlatıyorum Düzeliyor !

dün akşam app store a gittim beyazla goldlar kalmış beğenmedim, sitesinde teslimat 3-4 hafta yazıyor. başka yerde var mıdır garantisi gene appledan mı oluyor ?

Açılış müthiş zannedersin iphone değil yüzyılın icadı.Yalnız bükme testide yapmalısın youtube'da tıklanma rekoru kırarsın.:tt2:
Eh, daha 100 abonelik bir kanalda böyle bir video yapmak büyük bir şey. :) açılış için ayrı uğraşmıştım zaten diğerleei gibi sıradan yapmak istemedim. :) Yorumunuz için teşekkürler.

Bekleme : 1 gün 8 saat
Kullanım: 2 saat 7 dakika

%70 Batarya var daha.

iPhone 6.

Bükülme testi diyoruzda dostlar Nokiaların metal kasaları Hariç hangi telefon o testlere dayanır bunuda düşünmek lazım

Bugün kadıköyde canım çıktı kılıf aramaktan. En sonunda böyle bir şey buldum 20 liraya. 130 liraya appledan kılıf almayın derim. Bu kılıf ordakilerden daha sağlam duruyor :D Bu arada tüm satıcılar plus kılıflarının yarın geleceğini söyledi. Apple stpredan 100 liraya kılıf almayı düşünen arkadaşlara duyrulur!!!
88a28de0595dfdceb1ba89a574eac2e6.jpg

Kullananlardan bilgi alabilirmiyim. Nasıl bizim külüstürlerdeki gibi takılmalar oluyor mu?