iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Kullananlar Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bükülme olayı bu denli pahalı tel için normal değil tabi. Yani para basıyorsun ve bükülüyor. 50 kilo basmışlar öyle bükülmüş diyen arkadaş; telefon arka cebindeyken üzerine oturursan zaten ortalama 50 kilo basınç uyguluyorsun.

Ancak ben bükülmesine normal bakanlardanım. Mesela bende klavyeli tel. almıştım, o kadar pahalı olmamasına rağmen, klavyeyi hızlıca açıp-kapatmıyorum. Nazikça açıp-kapatıyorum.

Sonuç olarak; bükülmesi normal ama o fiyatlarda değil :)

baba12

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar iphone 6 plus ta ekranı açarken bazen birden apple logosu beliriyo ve bazen Wi-Fi yi görmüyo bunlar iOS 8.02 sorunumu yoksa cihaz sorunumu

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
İos 8 sorunlarından biri olma ihtimali çok yüksek.

drakulagold

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İPhone 6 plus gold 16 GB alıyorum arkadaşlar. Yarın veriyorum siparişi inşallah.Son kez size soruyorum. Alıyımı sıkıntı olur mu? Yarın saat 5 e kadar yorumlarınızı bekliyorum.. :thumbup::clap:

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İPhone 6 plus gold 16 GB alıyorum arkadaşlar. Yarın veriyorum siparişi inşallah.Son kez size soruyorum. Alıyımı sıkıntı olur mu? Yarın saat 5 e kadar yorumlarınızı bekliyorum.. [emoji106]:clap:
Al kardeş ne sıkıntısı olabilir ki? Ben kullanıyorum çok memnunum.

dogussonmez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İphone 6 Plus Wi-Fi Sorunu Yaşayanlar Var Mı Aranızda Arkadaşlar ? Bende wi-fi Yok Oluyor Aratıyorum Hiç Bir Bağlantı Bulmuyor Telefonu Baştan Başlatıyorum Düzeliyor !

sithicus

Asistan
Reaksiyon puanı
1
dün akşam app store a gittim beyazla goldlar kalmış beğenmedim, sitesinde teslimat 3-4 hafta yazıyor. başka yerde var mıdır garantisi gene appledan mı oluyor ?

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Açılış müthiş zannedersin iphone değil yüzyılın icadı.Yalnız bükme testide yapmalısın youtube'da tıklanma rekoru kırarsın.:tt2:
Eh, daha 100 abonelik bir kanalda böyle bir video yapmak büyük bir şey. :) açılış için ayrı uğraşmıştım zaten diğerleei gibi sıradan yapmak istemedim. :) Yorumunuz için teşekkürler.

Bothrops

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bekleme : 1 gün 8 saat
Kullanım: 2 saat 7 dakika

%70 Batarya var daha.

iPhone 6.

esperer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bükülme testi diyoruzda dostlar Nokiaların metal kasaları Hariç hangi telefon o testlere dayanır bunuda düşünmek lazım

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bugün kadıköyde canım çıktı kılıf aramaktan. En sonunda böyle bir şey buldum 20 liraya. 130 liraya appledan kılıf almayın derim. Bu kılıf ordakilerden daha sağlam duruyor :D Bu arada tüm satıcılar plus kılıflarının yarın geleceğini söyledi. Apple stpredan 100 liraya kılıf almayı düşünen arkadaşlara duyrulur!!!
88a28de0595dfdceb1ba89a574eac2e6.jpg

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Kullananlardan bilgi alabilirmiyim. Nasıl bizim külüstürlerdeki gibi takılmalar oluyor mu?

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
6 ve 6 plus ın ön kameraları nasıl kullananlar bilgi verebilir mi

boundles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaldım 2 arada bir derede z2 mi alsam iphone plusmu :hammer: