İphone 6 tavsiyesi....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar merhaba htc one m7 yi 4 kez garantiye götürmeme rağmen doğru düzgün muamele göremeyince iphone 6 16 gb almaya karar verdim kullanan arkadaşların şarjı vs boşta telefon kaç gb olarak geliyor fikirlerini alabilirmiyim ?

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Boşta telefon 11.3 gibi geliyor 4.7 ios kullanıyor bence direk 64 al 16 gb çöp olur
Şarj 1 gün gider ama tabiki sürekli sarj edersin

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Boşta telefon 11.3 gibi geliyor 4.7 ios kullanıyor bence direk 64 al 16 gb çöp olur
Şarj 1 gün gider ama tabiki sürekli sarj edersin
Şuan android cihazımda 32 gb lık alandan 1.80 i uygulamayla dolu şarkı falan yok zaten hepsini youtube sportify gibi uygulamalardan dinliyorum bu şekilde yetmez mi yani sonuçta ios uygulamasıyla android uygulaması arasındaki boyut farkı çok çok değişmese gerek ?

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
11 gb yeter size, kamera videoları daha fazla alan harcar, söylediğiniz gibi uygulama da fazla kullanmıyorsunuz, aralarda büyük alan kaplama farkı da yok.. Şarkı sorun değil, 1 gb alan 5 mg'lık 200 şarkı tutar zaten

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
11 gb yeter size, kamera videoları daha fazla alan harcar, söylediğiniz gibi uygulama da fazla kullanmıyorsunuz, aralarda büyük alan kaplama farkı da yok.. Şarkı sorun değil, 1 gb alan 5 mg'lık 200 şarkı tutar zaten
Fotoğrafları buluta atarım olmadı yani 11 gb bana hayli hayli yeter suan 1.80 bile yetiyor 22 23 gb boşta alanım var 64 alıpta boşta tutmanın bir manası yok bence güncellemede falan insallah sorun olmaz :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
olmaz bence gayet yeterli fuzuli masrafa girmemeniz çok mantıklı

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
16 artık yetmiyor.ios hayvan gibi yer kaplıyor 4 gb işletim sistemi ne?sanki windows kurulmuş.
tabletlerde de 32 gb olayını kaldırmışlar.air 32'ye kaldık.16 kesinlikle ne telefon ne tablet alınmaz bu vakitten sonra.

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
16 artık yetmiyor.ios hayvan gibi yer kaplıyor 4 gb işletim sistemi ne?sanki windows kurulmuş.
tabletlerde de 32 gb olayını kaldırmışlar.air 32'ye kaldık.16 kesinlikle ne telefon ne tablet alınmaz bu vakitten sonra.
İyide 12 gb boş alan kalıyor geri kalana ne yapıyorsunuz ? Bende diyorum ki android telefonumda zaten tüm istediğim uygulamalar oyun hariç 1.80 gb tutuyor iosta her şeyi toplasam 5 gb anca olur yine bana 7 gb gibi bir boş alan kalır ve üstüne üstlük icloud hesabı var oraya atarım resimleri falan oyun deposu yada arşivi yapan biri değilim 64 alsamda boş kalıcak yani ekstrem bir durum olucağını sanmam çok sağol yinede yorumun için ... :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
temel uygulamalara şarkılara resimlere 16 gb yeter al güle güle kullan. garanti konusunu dert etme teknik sıkıntılşarda adamlar direk yen kutuyu koyuyo önüne

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Resim ve videolara 16 gb yetmez. Biliyorsunuz ki iphone 6 4k resim ve video çekiyor böylelikle hayvan gibi yer kaplıyor iphone 6 kullanmayanlar yorum atmasın bilip bilmeden.

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İyide 12 gb boş alan kalıyor geri kalana ne yapıyorsunuz ? Bende diyorum ki android telefonumda zaten tüm istediğim uygulamalar oyun hariç 1.80 gb tutuyor iosta her şeyi toplasam 5 gb anca olur yine bana 7 gb gibi bir boş alan kalır ve üstüne üstlük icloud hesabı var oraya atarım resimleri falan oyun deposu yada arşivi yapan biri değilim 64 alsamda boş kalıcak yani ekstrem bir durum olucağını sanmam çok sağol yinede yorumun için ... :)

şöyle diyim sana 5-10 tane 5-10 dakikalık video çekersen kafadan 3-4 gb gidiyor.meslek dolayısı ile e-kitap taşıyorum yanımda bu da5-6 gb ediyor.geriye de birşey kalmıyor açıkçası.hele de güncelleme için boş alan istemeye meyil verdi apple.16 gb eziyet olabilir.bulut 5 gb kime yeter :D onedrive bile kesmiyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence kötü o fiyata iphone alabilmeniz için hesap gerekir ve şarkıların hepsi ücretli samsung note 2 ve htc 816

theBUBY

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bence kötü o fiyata iphone alabilmeniz için hesap gerekir ve şarkıların hepsi ücretli samsung note 2 ve htc 816

Gerçekten çok Haklısınız gecen 15-20 tane şarkı yükledim telefona kredi kartımdan 400tl çekmişler.
iPhone 6 yerine note2 alın derim ben şarkılar ücretsiz.

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
şöyle diyim sana 5-10 tane 5-10 dakikalık video çekersen kafadan 3-4 gb gidiyor.meslek dolayısı ile e-kitap taşıyorum yanımda bu da5-6 gb ediyor.geriye de birşey kalmıyor açıkçası.hele de güncelleme için boş alan istemeye meyil verdi apple.16 gb eziyet olabilir.bulut 5 gb kime yeter :D onedrive bile kesmiyor.
Abi ne abarttın 4k mı çekiyoruz O:O google drive da 40 gb lık alan var en kötü onu kullanırım bence fazla sallıyorsun.. Bana pek samimi gelmedi

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Abi ne abarttın 4k mı çekiyoruz O:O google drive da 40 gb lık alan var en kötü onu kullanırım bence fazla sallıyorsun.. Bana pek samimi gelmedi

fazla sallamıyorum, yalan borcumuz da yok.basit matematik ile anlayabilirsin.

http://oi58.tinypic.com/2igmvki.jpg

2igmvki.jpg

bak 5 dakikalık video 580 mb tutuyor. 25-30 dakikalık video çeksen 3-4 gb arasında bir rakam çıkacaktır.

belki 5-10 tane 5-10 dakikalık videonun kaç dakika ettiğini anlamadın :D o da basit matematik :D
saygılar

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Yetmez.ios 8 canavar gibi mübarek.

İ5 12 GB mı ne boş alan sunuyor 16 gb cihazda.

İ6'ya yeni özellikler geldi ios 8 yanında.Haydi bunlara 1 gb ekle.Multimedya işlerin 7 gb tutar.güncelleme için de boş alan bırakma devri başlayacak.

Ee sana ne kalacak.32 gblık m7'den 16 gb i6'ya geçmek attan inip eşeğe binmek gibi olur.

64 gb alırsan iş değişir.

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
16 lık aldım 2 gündür kullanıyorum valla iyikide 32 ye para vermemişim abi zaten 20 ye yakın uygulama kurdum bana hala 9.5 gb boşta yer var tahmin ettiğim gibi oldu boşuna 32 alıcakmısım videoları google drive da 40 gb alanım var oraya atarım en kötü..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...