İphone 6 plus tuş kilidi sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Xylm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Xylm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İphone 6 plus telefonumun tuş kilidi içine çöktü çıt sesi kayboldu zor bela basıyorum assistive touch kullanıyorum telefonun garantisi devam etmekte değişim yapma olasılığı nedir ona göre garatiye yollicam

G

Gyzyusnusnush

SDN Okuru
Tuş kilidi mi çöktü? Çıt sesi kayboldu dediğinden benim anladığım tuşunun fiziksel bir hasar gördüğü. Fiziksel hatalar garantiye girmez ama randevu alıp Apple Store bir uğra olur veya olmaz aynı gün içinde net bilgi verirler sana.

Apple Destek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Tuş kilidi mi çöktü? Çıt sesi kayboldu dediğinden benim anladığım tuşunun fiziksel bir hasar gördüğü. Fiziksel hatalar garantiye girmez ama randevu alıp Apple Store bir uğra olur veya olmaz aynı gün içinde net bilgi verirler sana.

Oglcnoglcn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
%100 Değiştirirler herhangi bir sıkıntı çıkmaz.
İphone 6 plus telefonumun tuş kilidi içine çöktü çıt sesi kayboldu zor bela basıyorum assistive touch kullanıyorum telefonun garantisi devam etmekte değişim yapma olasılığı nedir ona göre garatiye yollicam

lilamanela

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
değişim yapma olasılığı nedir
Yüksek ihtimal tuşu değişirler eğer şanslı olduğunu düşünüyorsan da donanım arızalı diyerekten cihaz değişimi yaparlar fakat şöyle de bir problem var ki kullanıcı hatası diyebilirler fiziksel bir problem olduğu için.

Oglcnoglcn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dostum affına sığınarak sana şunu söylemek istiyorum Apple şirketi telefonlarda onarma yapmıyor bil istedim örneğin ekran kırıldı goturuyorsun garantiye adamlar ekranı tamir edip vermiyorlar cüzi bir miktar para alıp sıfırını veriyorlar cihazın. :D
Yüksek ihtimal tuşu değişirler eğer şanslı olduğunu düşünüyorsan da donanım arızalı diyerekten cihaz değişimi yaparlar fakat şöyle de bir problem var ki kullanıcı hatası diyebilirler fiziksel bir problem olduğu için.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Touc-ID'nin tamiri yapılmıyor, garanti kapsamında cihazınızı yenileyebilirler. Darbe yoksa kesinlikle garanti dahilinde olacaktır.Eğer darbe varsa problem çıkabilir.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Dostum affına sığınarak sana şunu söylemek istiyorum Apple şirketi telefonlarda onarma yapmıyor bil istedim örneğin ekran kırıldı goturuyorsun garantiye adamlar ekranı tamir edip vermiyorlar cüzi bir miktar para alıp sıfırını veriyorlar cihazın. :D
Bazı şeyleri tamir yapabiliyorlar, istisnahi bir durum. Forumda bir kaç örneği mevcut :)

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Kilit tuşunda veya genel olarak telefonda büyük bir hasar yoksa değiştirirler. Apple onarım yapmıyor.

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
yo tamir yapıyolar catır catır ekran kırma vs cogu seye..

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Geçen sene direk 379TL karşılığında sıfır cihaz veriliyordu tamir olayı yoktu. Şuan tamir yoluna başvuruyorlarsa bilemiyorum.

Oglcnoglcn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Nedense benim cıhazımın ekranı kırıldııgnda adamalara değişimmi olucak yoksa ekranmı degısecek dedıgımde Cıhazınız degısecek dedi Apple'ın servisinde cihaz onarımı yok dostum inanmıyorsan Apple.com'a gir chat üzerinden müşteri temsilcisi ile görüşme yap sorunu onlara yönelt aynı cevabı alacaksın. :D