İphone 6 plus telefonumun tuş kilidi içine çöktü çıt sesi kayboldu zor bela basıyorum assistive touch kullanıyorum telefonun garantisi devam etmekte değişim yapma olasılığı nedir ona göre garatiye yollicam
Yüksek ihtimal tuşu değişirler eğer şanslı olduğunu düşünüyorsan da donanım arızalı diyerekten cihaz değişimi yaparlar fakat şöyle de bir problem var ki kullanıcı hatası diyebilirler fiziksel bir problem olduğu için.değişim yapma olasılığı nedir
Yüksek ihtimal tuşu değişirler eğer şanslı olduğunu düşünüyorsan da donanım arızalı diyerekten cihaz değişimi yaparlar fakat şöyle de bir problem var ki kullanıcı hatası diyebilirler fiziksel bir problem olduğu için.
Bazı şeyleri tamir yapabiliyorlar, istisnahi bir durum. Forumda bir kaç örneği mevcutDostum affına sığınarak sana şunu söylemek istiyorum Apple şirketi telefonlarda onarma yapmıyor bil istedim örneğin ekran kırıldı goturuyorsun garantiye adamlar ekranı tamir edip vermiyorlar cüzi bir miktar para alıp sıfırını veriyorlar cihazın.![]()
yo tamir yapıyolar catır catır ekran kırma vs cogu seye..Dostum affına sığınarak sana şunu söylemek istiyorum Apple şirketi telefonlarda onarma yapmıyor bil istedim örneğin ekran kırıldı goturuyorsun garantiye adamlar ekranı tamir edip vermiyorlar cüzi bir miktar para alıp sıfırını veriyorlar cihazın.![]()
Geçen sene direk 379TL karşılığında sıfır cihaz veriliyordu tamir olayı yoktu. Şuan tamir yoluna başvuruyorlarsa bilemiyorum.yo tamir yapıyolar catır catır ekran kırma vs cogu seye..
Nedense benim cıhazımın ekranı kırıldııgnda adamalara değişimmi olucak yoksa ekranmı degısecek dedıgımde Cıhazınız degısecek dedi Apple'ın servisinde cihaz onarımı yok dostum inanmıyorsan Apple.com'a gir chat üzerinden müşteri temsilcisi ile görüşme yap sorunu onlara yönelt aynı cevabı alacaksın.yo tamir yapıyolar catır catır ekran kırma vs cogu seye..