İphone 6 kamera sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan inann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Arkadaşlar merhaba bir arkadaşım 1550 tlye 2. El bir iphone 6 aldı yaklaşık 3-4 aylık cihazmış. Kamera modları gayet iyi çalışırken ağır çekimde dalgalanma tipi şeyler oluyor. Aldığı yere iade etme şansı var sanırım ya da appleye götürücek garantisi devam ettiği için. Sizce ne yapmalıyız? Ben parçası falan değişmiş olabilir diye düşündüm ama hani alttaki vida gibi şeyler hep 0 ayarındaydı. İade edip sizce ne alabilir ? Kendisi oyun falan oynayacak arada bi sosyal medya ithalatçı garanti olmaz diyor.

BlondRookie

Asistan
Reaksiyon puanı
112
Dalgalanma İphone 7 de oluyor ağır çekimde.. çekime hicbir zararı yok yazılımsal bir hata olduğunu düsünüyorum.

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Dalgalanma İphone 7 de oluyor ağır çekimde.. çekime hicbir zararı yok yazılımsal bir hata olduğunu düsünüyorum.
Arkadaşım çok üzüldü ve taktı çünkü doğum günü hediyesiydi ona dün alındı 1 günde bunu yaşadı yani değiştirmesi şart garantiye verse yapılır mı ?

BlondRookie

Asistan
Reaksiyon puanı
112
Bence bu gayet normal.. ağır çekimde video kareleri biraz daha farklı bir şekilde çekiliyor hız olarak.
Yine de çok takıyorsa arkadaşınız telefonu garantiye verirsiniz. Birde güncellemeyi Wifi üzerinden yaptıysa arkadaşınız
ondan da bir sıkıntı olabilir tekrardan itunes üzerinden güncellemeyi yapıp bakabilirsiniz.

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Bence bu gayet normal.. ağır çekimde video kareleri biraz daha farklı bir şekilde çekiliyor hız olarak.
Yine de çok takıyorsa arkadaşınız telefonu garantiye verirsiniz. Birde güncellemeyi Wifi üzerinden yaptıysa arkadaşınız
ondan da bir sıkıntı olabilir tekrardan itunes üzerinden güncellemeyi yapıp bakabilirsiniz.
Hmm teşekkürler