iPhone 6 hakkında

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar S3 kullanıyorum,ama inşallah değiştiricem,fanboylukla alakası yok işim olmaz öyle şeylerle,öncelikle ''Amiral Gemi''(!) olarak çıkan S3'ün balıkçı kayığından farksız olduğunu görmeye başladım,arka kapat çatlıyo,çiziliyo,dökülmeye başladı telefon,örneğin 5-10 dakika internette gezeyim,veya Clash of Clans oynayayım,telefon kendinden geçiyor kendine gelmesi sürüyor baya.İnşallah iPhone 6 alıcam,alıcamda,bu telefon ne zaman tanıtılır,ne zaman çıkar? Bu konuda bilgisi olan var mı? 5S alınmaya değer mi diye konu açmıştım,erteledim 5S işini,6'ya yöneldim,dediğim gibi,ne zaman tanıtılır bu telefon,ne zaman çıkar?

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Eylül/Ekim 2014'te çıkar muhtemelen. 5S iyi bir telefon fakat değiştirilecek kadar yeni özellik bulundurmuyor. Bence 6 çıktığında yorum yapsak daha iyi olmaz mı?

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eylül/Ekim 2014'te çıkar muhtemelen. 5S iyi bir telefon fakat değiştirilecek kadar yeni özellik bulundurmuyor. Bence 6 çıktığında yorum yapsak daha iyi olmaz mı?

Evet bence de,değiştirilecek pek yeni bir özelliği yok 5'e göre,tek etkileyici yanı,64 bit işlemcisi. 5S kenarda alternatif olarak duruyor. 6 çıktığında yorum yapmak daha mantıklı olur haklısın,ama 5C'de olduğu gibi 2. bir felaket yaşanacağını sanmıyorum. Bu arada Samsung'a değinmedim bile,S3'ü olan arkadaşlarımda da aynı sorun var,annem Galaxy Wonder kullanıyor,o telefonda ana menü'de sağa sola gidemezsiniz..

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Evet bence de,değiştirilecek pek yeni bir özelliği yok 5'e göre,tek etkileyici yanı,64 bit işlemcisi. 5S kenarda alternatif olarak duruyor. 6 çıktığında yorum yapmak daha mantıklı olur haklısın,ama 5C'de olduğu gibi 2. bir felaket yaşanacağını sanmıyorum. Bu arada Samsung'a değinmedim bile,S3'ü olan arkadaşlarımda da aynı sorun var,annem Galaxy Wonder kullanıyor,o telefonda ana menü'de sağa sola gidemezsiniz..
bence 5s al iphone 6 ya kadar bekleme s modelleri çok kalıcı oluyor
not1:samsung galaxy w kullanıyorum ve menü sağa sola gidiyor(bazen):D:D:D
not2:samsungtan nefret ediyorum

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence 5s al iphone 6 ya kadar bekleme s modelleri çok kalıcı oluyor
not1:samsung galaxy w kullanıyorum ve menü sağa sola gidiyor(bazen):D:D:D
not2:samsungtan nefret ediyorum

Bi şu 6 tanıtılsın,karar vericem :D Hahahhahahaha güzeldi :D Bazen hahahahha :D :D :D Samsung'tan artık ben de nefret ediyorum

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Bi şu 6 tanıtılsın,karar vericem :D Hahahhahahaha güzeldi :D Bazen hahahahha :D :D :D Samsung'tan artık ben de nefret ediyorum
6ya kadar beklicen mi cidden Allah sabır versin ama şöylede olabilir 5s alırsın 6 çıkınca zaten çok fiyat kaybetmediği için bunu satıp onu alırsın(tabi beğenirsen)

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
6ya kadar beklicen mi cidden Allah sabır versin ama şöylede olabilir 5s alırsın 6 çıkınca zaten çok fiyat kaybetmediği için bunu satıp onu alırsın(tabi beğenirsen)

Mantıklı ama alış-satışla uğraşmak istemiyorum ve de onca şey yüklüyosun telefon seninle bütünleşiyo diyeyim artık,telefon değişimi ev taşımak gibidir :D Ondan bekleyeceğim.. :D

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Mantıklı ama alış-satışla uğraşmak istemiyorum ve de onca şey yüklüyosun telefon seninle bütünleşiyo diyeyim artık,telefon değişimi ev taşımak gibidir :D Ondan bekleyeceğim.. :D
sen bencede bekle sen beklemeyi kafaya koymuşsun ama telefon taşıma olayında internete yedekleyip ordan indirme var:)