İphone 6 Gene Problem. :(

55adige1919

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Öncelikle iyi akşamlar dün kamera ile ilgili bir konu açmıştım kamera hatalı sanıyordum ama öyle değilmiş:(http://forum.shiftdelete.net/iphone/402876-iphone-6-kamera-problemi.html#post3569117)

Şuanki sorunum şu az önce müzik dinlemek için kulaklığı taktım ama kulaklığı telefon görmüyor acaba kulaklıkmı bozuldu dedim başka kulaklık taktım gene çalışmıyorum telefonu alalı daha 2 oldu sorunlarla uğraşıyorum sormak istediğim şu arkadaşlar acaba kulaklık ayarı felan olabilirmi İphone'de ? Hoporlör'den ses geliyor lakin kulaklıktan gelmiyor. :( Teşekkürler...

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Öncelikle iyi akşamlar dün kamera ile ilgili bir konu açmıştım kamera hatalı sanıyordum ama öyle değilmiş:(http://forum.shiftdelete.net/iphone/402876-iphone-6-kamera-problemi.html#post3569117)

Şuanki sorunum şu az önce müzik dinlemek için kulaklığı taktım ama kulaklığı telefon görmüyor acaba kulaklıkmı bozuldu dedim başka kulaklık taktım gene çalışmıyorum telefonu alalı daha 2 oldu sorunlarla uğraşıyorum sormak istediğim şu arkadaşlar acaba kulaklık ayarı felan olabilirmi İphone'de ? Hoporlör'den ses geliyor lakin kulaklıktan gelmiyor. :( Teşekkürler...

devam ediyormu?

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Evet. :(

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Evet hala devam ediyor vodafone'yi aradım servise gönderin diyorlar deli olucam 2 gün oldu alalı o kadar uğraştım ayarlarımı yaptım servise gönder diyorlar böyle saçma şey olabilirmi. :(
ses tusunun uzerindeki sessiz butonu ne durumda?

herhangi bir kilif varmi telefonda?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sorun bende de olmuştu telefonun kulaklık jakı girişini bir kürdan yardımı ile temizleyebilirsin pantolon cebinden toz tüy giriyor temizledikten sonra düzeldi bende..

55adige1919

Asistan
Reaksiyon puanı
3

Hocam çalışmıyor gene aynı,günlerdir Vodafone ile kavga ediyorum geri iade almıyorlar servise gönder diyorlar,servise gönderip rapo alıp tüketici haklarına vereyim diyorum ama olduki çamura yatarlarsa ayıplı ürün değil derse telefonun başına birşey gelirmi diye ürküyorum açıkcası.Daha önce Z1 göndermiştim telefon çizikler ile gelmişti aynısı bu telefona olur diye çok korkuyorum şuan 1 tane dahi çizik yok.Ne yapacağımı şaşırdım hocam. :(

Selçuk Uçar

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Hocam çalışmıyor gene aynı,günlerdir Vodafone ile kavga ediyorum geri iade almıyorlar servise gönder diyorlar,servise gönderip rapo alıp tüketici haklarına vereyim diyorum ama olduki çamura yatarlarsa ayıplı ürün değil derse telefonun başına birşey gelirmi diye ürküyorum açıkcası.Daha önce Z1 göndermiştim telefon çizikler ile gelmişti aynısı bu telefona olur diye çok korkuyorum şuan 1 tane dahi çizik yok.Ne yapacağımı şaşırdım hocam. :([/QUOTE]

merhaba,
cihazı restore edip bir de o şekilde deneyebilir misiniz?
umarım servise göndermenize gerek kalmadan probleminiz çözülür.

55adige1919

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Hocam çalışmıyor gene aynı,günlerdir Vodafone ile kavga ediyorum geri iade almıyorlar servise gönder diyorlar,servise gönderip rapo alıp tüketici haklarına vereyim diyorum ama olduki çamura yatarlarsa ayıplı ürün değil derse telefonun başına birşey gelirmi diye ürküyorum açıkcası.Daha önce Z1 göndermiştim telefon çizikler ile gelmişti aynısı bu telefona olur diye çok korkuyorum şuan 1 tane dahi çizik yok.Ne yapacağımı şaşırdım hocam. :(

merhaba,
cihazı restore edip bir de o şekilde deneyebilir misiniz?
umarım servise göndermenize gerek kalmadan probleminiz çözülür.[/QUOTE]

İlgin alakan için çok teşekkür ederim.Lakin telefonu fabrika ayarlarına geri yüklememe rağmen sorun çözülmedi. :(

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
2 gün olduysa telefonun icloud yedegını al iade yap. Yeni telefon alınca icloud yedeğini yükle bu kadar.

55adige1919

Asistan
Reaksiyon puanı
3
2 gün olduysa telefonun icloud yedegını al iade yap. Yeni telefon alınca icloud yedeğini yükle bu kadar.

Almıyorlar hocam günlerdir Apple ilede görüştüm Vodafone müşteri hizmetleri ilede görüştüm tek yol servis ve tüketici hakları.

Koşulsuz 1 hafta iade hakkı internet üzerinden alınan ürünlerde geçerliymiş.Sağolsun İphone 6 yeni hukuk yasalarını öğretiyor.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Almıyorlar hocam günlerdir Apple ilede görüştüm Vodafone müşteri hizmetleri ilede görüştüm tek yol servis ve tüketici hakları.

Koşulsuz 1 hafta iade hakkı internet üzerinden alınan ürünlerde geçerliymiş.Sağolsun İphone 6 yeni hukuk yasalarını öğretiyor.

Eğer İstanbul da yaşıyorsan apple store götür ya tamir yaparlar yada cihazı değiştirirler ayrıca korkmanada gerek yok telefona herhangi bir zarar vermezler

55adige1919

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Eğer İstanbul da yaşıyorsan apple store götür ya tamir yaparlar yada cihazı değiştirirler ayrıca korkmanada gerek yok telefona herhangi bir zarar vermezler

Teşekkürler öncelikle.Hocam bundan önceki telefonum Sony Xperia Z1'di üst tarafında hasar ile gelmişti.:(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Apple Store a gönder garanti dahilinde cihazına 10 numara 5 yıldız bakım yaparlar gerekirse yenisini verirler. Apple satış sonrası desteğe önem verir merak etme.

55adige1919

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Teleservice,hala göndermedim telefonu neden bu kadar kafaya takıyorsanız diyorsanız Üniversite öğrencisiyim kendim çalışarak alıyorum ve çok değer veriyorum haliyle.:(

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Teleservice,hala göndermedim telefonu neden bu kadar kafaya takıyorsanız diyorsanız Üniversite öğrencisiyim kendim çalışarak alıyorum ve çok değer veriyorum haliyle.:(

Öyleyse apple storeye götür cihaza hiçbir zarar gelmez hatta yeni cihaz bile verebilirler

55adige1919

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Teşekkür ederim,randevu alabilirsem götürücem.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
jak girişinde hata olabilir
bence yazılımsal değil
jak değişcek olabilir
allah yardımcın olsun inşallah düzelir