İphone 5s yazılım güncellenmiyor kilitlendi ne yapabilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SDN Okuru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı hata bende de olmuştu, Telefonun çalışmasını sağlayan yazılımları çok fazla kurcalayarak sıkıntı yaratmışım. Bir telefoncu abim var sağolsun halletti fakat o sıkıntı bir kere olunca ardı arkası kesilmiyor. Garantisi var ise bence yenisini iste.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Merhaba,

Arkadaşlar telefonu sıfırlamam gerekti, kurtarma moduna alıp geri yükle dedim yazılım seçip çıkartılıyor dedi ve her şeyi yüklüyor karşıma hata veriyor geri yükleme yüklenemedi gibi hata kodu 2003 diyor home tuşu ve güç tuşuna basıp kapatıyorum tekrar açıyorum direk kurtarma moduna atıyor kısaca telefonun içinde yazılım yok, güncelle diyorum olmuyor geri yükle diyorum olmuyor neden yazılımı kurmuyor acaba? şu anda ne yapabilirim?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İpsw indiriyorum işe yararmı bilmiyorum ama eğer daha kolay çözüm yolu varsa biri yardımcı olursa sevinirim.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] 2003 hata kodu genellikle bilgiayardan kaynaklanan sorundur. Başka bilgisayar kullanmayı dene

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Sorunu halletim Mehmet abi, sıkıntı şuymuş Razer Cortex adlı game booster programım varda onu aktifleştirmiştim arka planda ki çalışan şeyleri durduruyor bu yüzden telefonu görmüyor yada farklı sıkıntılar çıkartıyordu sanırım, programı kapattıktan sonra düzeldi bende ilk defa karşılaştım araştırdım bir şeyde bulamadım sonunda çözüldü ama :P

bronzesoldier

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim bilgisayarda da yüklü , fakat email adresi ve şifre istiyor?.nasıl aktif edebilirim?