Arkadaşlar 5-6 telefonun arasından eliyerek bu ikisi kaldı sizin tavsiyeleriniz nelerdir şimdiden teşekkürler
kardeşim bi tanıdığımız kuzey ırak'a gittiği için oradan getirecek 2 gün sonra bide o kadar ucuzlayacağını sanmıyorum iphone 5s bugüne kadar 600 tl inmiş iphone 6 nın o kadar fazla ineceğini tahmin etmiyorumKesinlikle iPhone 5s. iOS stabilitesini hiçbir yerde bulamazsınız. Fakat çok yakında (yaklaşık 1 ay sonra) iPhone 6s çıkacak. Bekleyip, o zaman ucuzlayacağı için iPhone 6 almanızı tavsiye ederim. Çünkü artık iPhone 5s eskiyor. Bir ay sonra, eğer ucuzlarsa iPhone 6 alırsınız. Sizi yaklaşık 4 yıl götürür.
G4: 475 dolar ve bugün sipariş verdim gelir inş 2-3 güneyahu ios stabil tamam güzel ama bende g4 öneriyorum. son güncellemeyle telefona yeniden bağlandım dyebilirim. kasma donma yasamazsın. (facebook ta olmuyor bazen o akııcılık ama uygulamayala alakalı olabilir cünku baska bir uygulamada yasamadım) kamerası gündüzleri 2 side memnun eder ama düşük ısıkta g4 cok daha iyi heleki ön kamerası zaten telefon alcan ne yapcan face twitter sonra selfie filan (5s alcaksan 4 inçte nasıl oyun oynarsın bilemem oynarsan candy crush filan) hem g4 ön kamerada flaşta var. birde 5s daha pahalı suan tabi yurtdısından getirtcekmissin orda fiyat nasıldır bilemem ama 2sinden birini alabileceksen g4 öneririm. ya da arkadaşın dediği gibi 6s cıkmasını bekle 6 fiyatı (belki) düşer. tabi bekleyemezmişsinde. her neyse 5s le g4 ararsından g4 öenririm (son güncellemeyi kesin yükle g4 te)
kaç dolar bekliyodun ki ?475 dolara nasıl oluyor?
Saol kardeşim ama htc one m8 nde hızı ve stabilliği var gibi duruyordu şimdi nerden baksan 4 sene kullanırım ben bu telefonu sen ne diyosun kararımı değiştirmem için 9saatim daha varg4 candır şimdiden güle güle kullan![]()
G3 ün var zaten ithalatçı garantili satılan 1.300 tlye felan G4ün daha yok öyle ithalatçı garantilisi felan arada 700-800 tl oynuyor nerdeyse [MENTION=427613]Goksky[/MENTION] sen ne düşünüyosan htc one m8 hakkında hızlı ve stabil ?Yok ben Türkiye fiyatı diye düşündüm.
ama kardeşim arayüzü çok harika bişey mesele rehbere bi basıyosun tak diye açılıyor g4 ün hiç rast gelmedi öyle speed test videosu o yüzden g4 ü bilemiyorumM8 güzel malzeme kalitesi iyi. Ama kamerası iyi gelmedi. Bir de 2 gb ram ileride problem yaratabilir. Bir de işlemcisi artık eskidi. Güncel cihaz her zaman daha iyidir.
G4'ün de arayüzü stabil. Ama Saf android olmadığı sürece baya iyi donanım lazım.ama kardeşim arayüzü çok harika bişey mesele rehbere bi basıyosun tak diye açılıyor g4 ün hiç rast gelmedi öyle speed test videosu o yüzden g4 ü bilemiyorum
Aynen kardeşim bide kuzey ıraktan getirtilecek garanti işi felan çok sıkıntı olur ama sipariş verdik artık maalesfSen en iyisi başka marka cihazlara bakmalısın. G4 karpuz gibi kelek çıkma riski var, o kadar para verip sürekli servise gidip gelmek istemezsin diye umuyorum![]()
Mesajı görmüştümYanlış oldu. Mesaj silinirse sevinirim.
Mesajı görmüştüm
Dediğim gibi tarihleri hep karıştırıyorum ama sonradan 2014'te iPhone6'nın çıktığı, iPhone5s'in ise 2013'te çıktığı aklıma geldi.
Bu sefer sizden önce davrandım. B|