İphone 5s vs Lg G4

wolf388

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 5-6 telefonun arasından eliyerek bu ikisi kaldı sizin tavsiyeleriniz nelerdir şimdiden teşekkürler

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar 5-6 telefonun arasından eliyerek bu ikisi kaldı sizin tavsiyeleriniz nelerdir şimdiden teşekkürler

Kesinlikle iPhone 5s. iOS stabilitesini hiçbir yerde bulamazsınız. Fakat çok yakında (yaklaşık 1 ay sonra) iPhone 6s çıkacak. Bekleyip, o zaman ucuzlayacağı için iPhone 6 almanızı tavsiye ederim. Çünkü artık iPhone 5s eskiyor. Bir ay sonra, eğer ucuzlarsa iPhone 6 alırsınız. Sizi yaklaşık 4 yıl götürür.

wolf388

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle iPhone 5s. iOS stabilitesini hiçbir yerde bulamazsınız. Fakat çok yakında (yaklaşık 1 ay sonra) iPhone 6s çıkacak. Bekleyip, o zaman ucuzlayacağı için iPhone 6 almanızı tavsiye ederim. Çünkü artık iPhone 5s eskiyor. Bir ay sonra, eğer ucuzlarsa iPhone 6 alırsınız. Sizi yaklaşık 4 yıl götürür.
kardeşim bi tanıdığımız kuzey ırak'a gittiği için oradan getirecek 2 gün sonra bide o kadar ucuzlayacağını sanmıyorum iphone 5s bugüne kadar 600 tl inmiş iphone 6 nın o kadar fazla ineceğini tahmin etmiyorum

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Ben G4 öneriyorum ios stabil eyvallah ama çok sıkıcı bir telefon yinede seçim sizin.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
G4 öneririm. Hatta 5s karşısında g3 bile önerebilirim.

xxmeeminxx

Asistan
Reaksiyon puanı
9
yahu ios stabil tamam güzel ama bende g4 öneriyorum. son güncellemeyle telefona yeniden bağlandım dyebilirim. kasma donma yasamazsın. (facebook ta olmuyor bazen o akııcılık ama uygulamayala alakalı olabilir cünku baska bir uygulamada yasamadım) kamerası gündüzleri 2 side memnun eder ama düşük ısıkta g4 cok daha iyi heleki ön kamerası zaten telefon alcan ne yapcan face twitter sonra selfie filan (5s alcaksan 4 inçte nasıl oyun oynarsın bilemem oynarsan candy crush filan) hem g4 ön kamerada flaşta var. birde 5s daha pahalı suan tabi yurtdısından getirtcekmissin orda fiyat nasıldır bilemem ama 2sinden birini alabileceksen g4 öneririm. ya da arkadaşın dediği gibi 6s cıkmasını bekle 6 fiyatı (belki) düşer. tabi bekleyemezmişsinde. her neyse 5s le g4 ararsından g4 öenririm (son güncellemeyi kesin yükle g4 te)

wolf388

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yahu ios stabil tamam güzel ama bende g4 öneriyorum. son güncellemeyle telefona yeniden bağlandım dyebilirim. kasma donma yasamazsın. (facebook ta olmuyor bazen o akııcılık ama uygulamayala alakalı olabilir cünku baska bir uygulamada yasamadım) kamerası gündüzleri 2 side memnun eder ama düşük ısıkta g4 cok daha iyi heleki ön kamerası zaten telefon alcan ne yapcan face twitter sonra selfie filan (5s alcaksan 4 inçte nasıl oyun oynarsın bilemem oynarsan candy crush filan) hem g4 ön kamerada flaşta var. birde 5s daha pahalı suan tabi yurtdısından getirtcekmissin orda fiyat nasıldır bilemem ama 2sinden birini alabileceksen g4 öneririm. ya da arkadaşın dediği gibi 6s cıkmasını bekle 6 fiyatı (belki) düşer. tabi bekleyemezmişsinde. her neyse 5s le g4 ararsından g4 öenririm (son güncellemeyi kesin yükle g4 te)
G4: 475 dolar ve bugün sipariş verdim gelir inş 2-3 güne

wolf388

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Yok ben Türkiye fiyatı diye düşündüm.

wolf388

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok ben Türkiye fiyatı diye düşündüm.
G3 ün var zaten ithalatçı garantili satılan 1.300 tlye felan G4ün daha yok öyle ithalatçı garantilisi felan arada 700-800 tl oynuyor nerdeyse [MENTION=427613]Goksky[/MENTION] sen ne düşünüyosan htc one m8 hakkında hızlı ve stabil ?

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
M8 güzel malzeme kalitesi iyi. Ama kamerası iyi gelmedi. Bir de 2 gb ram ileride problem yaratabilir. Bir de işlemcisi artık eskidi. Güncel cihaz her zaman daha iyidir.

wolf388

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
M8 güzel malzeme kalitesi iyi. Ama kamerası iyi gelmedi. Bir de 2 gb ram ileride problem yaratabilir. Bir de işlemcisi artık eskidi. Güncel cihaz her zaman daha iyidir.
ama kardeşim arayüzü çok harika bişey mesele rehbere bi basıyosun tak diye açılıyor g4 ün hiç rast gelmedi öyle speed test videosu o yüzden g4 ü bilemiyorum

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
ama kardeşim arayüzü çok harika bişey mesele rehbere bi basıyosun tak diye açılıyor g4 ün hiç rast gelmedi öyle speed test videosu o yüzden g4 ü bilemiyorum
G4'ün de arayüzü stabil. Ama Saf android olmadığı sürece baya iyi donanım lazım.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Sen en iyisi başka marka cihazlara bakmalısın. G4 karpuz gibi kelek çıkma riski var, o kadar para verip sürekli servise gidip gelmek istemezsin diye umuyorum :cool:

wolf388

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sen en iyisi başka marka cihazlara bakmalısın. G4 karpuz gibi kelek çıkma riski var, o kadar para verip sürekli servise gidip gelmek istemezsin diye umuyorum :cool:
Aynen kardeşim bide kuzey ıraktan getirtilecek garanti işi felan çok sıkıntı olur ama sipariş verdik artık maalesf

S

SDN Okuru

SDN Okuru
@Lazzz
5, 5s, 6, 6s ( çıkınca göreceksiniz... ), 6 plus nasıl bükülüyor görmedik sanki... Last iPhone Bender [MENTION=14447]laz[/MENTION]z sinemalarda...

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Bir kere iPhone 5s ve LG G4'ün kıyaslanması bence doğru değil. Çünkü biri, 2013'te çıkmış, diğeri yanlış hatırlamıyorsam 4-5 ay önce.
Eğer bu ikisi arasında kalsam, Apple fanboy olsam bile kesinlikle G4'ü seçerdim. Yalan yok.

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Mesajı görmüştüm :D
Dediğim gibi tarihleri hep karıştırıyorum ama sonradan 2014'te iPhone6'nın çıktığı, iPhone5s'in ise 2013'te çıktığı aklıma geldi.
Bu sefer sizden önce davrandım. B|

Ben de bu sefer yazmayacağım dedim ve yazdım :D sonra silinmediğini fark ettim

wolf388

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=465574]YiğitBey[/MENTION] kardeşim inşallah sorunsuz bir şekilde gelir yoksa cidden telefon boş yere gidecek yoksa