beyler telefon almak istiyorum bütceme uygun iphone 5s veya 5c 2 ci el olarak almayı düşünüyorum gideri varmı iphone 5 s le 5 c nin hala not- telefona acil ihtiyacım olduğu için soruyorum 1-2 yıllık gideri varmıdır. ?
Teşekkür ederim yönetici bey tavsiyeniz için.5s olur ama 5c ye bulaşma
çokmu berbat ön kamerası ?5S alınır bende kullanıyorum memnunum ön kamera haricinde.
bakü de ucuza 2 ci el iyi kullanılmış hasarsız telefon bulmak neredeyse imkansız 2 ci el android cihazların hepsi neredeyse ekranında kırık yada sorunları vardı bende iphone 5s e yöneldim.5s Iphone serisinde bataryası en çabuk biten cihazlardan. O ürün bi eksik yaratıldı. Elde kaldığı için de Apple bunun kasasını kullanarak Iphone SE diye bir ürün piyasaya sürerek zararın neresinden dönsem kârdır stratejisini uyguladı. Bu arada 5s ekran boyutu ve şıklık bakımından çok iyi olsa da büyük ekranlı bir telefondan geçmek inan çok kötü oluyor. Bizzat arkadaşım LG G3'ten Iphone 5'e geçti ve çok zorluk yaşıyor kullanırken.
çokmu berbat ön kamerası ?
Teşşekkür ederim bilgilendirdiğin için.Düşük ışıkta rezalet ışık iyiyse fena değil anı kurtarıyor.